tsklerevin cok sirin canim hicde bekar evine benzemiyor...
sagol tatlim begenmene sevindimhuliiii evin harikahihoyyyt çok beğendim bensüprizzzzz özellikle koltukların şahane:asigim: neşeyle otur evinde canemma.s.
aminnnn canim allahim sanada istedigin gibi bir ev versinbende harika bir ev daha güzelleri olsun inşallah canım inş benim şu anki evimden baya güzel valla evin içi
bende sana bayiliyorum bitanemHulimmmm
bayiliyorum sana benopuyorumnanaktan
piril piril bir evin var, güle güle otur canimin ici
simdiden de hayirli yolculuklar dilerim :)
Şenizbekar evi ama maşallah tertemiz bence çok şirin bi evin var güle güle otur :)
tsklerkaydirigubbakcemile2bekar evide olsa evin güzelmiş canım..
gümüslük dedigin vitrinimi kastediyorsun canim?evin cok hoş güle güle otur canım
benimde tek gümüşlük gibi tek parca var evinde o dikkatimi cekti yenimi ve nereden aldın kızlarımın odasına öyle bir sey düsünüyorum ama karasızım bilgilendirirsen sevinirim
sagol tatlim benimkendi bekar evimi hatırladım veee çok utandım valla..na kadar güzel ne kadar temiz bir ev...Sağlık ve huzurla yaşa inşallah...
huliimm :asigim:
çok begendim evini çok..
az kaldı ..
bir kaç ay sonra bende tek hayatıma başlıcam :Saruboceq:
ama benimki sadece oda olucak..
ev bile değil ..
cidden çok özendim yaa..
çok ferah ve şirin duruyor..
okadar mobilyalı eşyalı evlerden daha samimi ve sıcak senin kuş yuvan ..
insallah bebegim insalah o gün gelsin eklerim resimleriMaşallah, ne temiz ne düzenli kızsın sen öyle, evin hiçde öyle bekar evi gibi değil, eşyalarında hoş, güle güle otur, evlendiğin zamanda resimlerini bekleriz, hem gelin hem ev resimlerini kaydirigubbakcemile3:lepi:
hulişimmm bayıldım evine:asigim:
bende bazen tek başıma çıksam diye düşünmüyo değilim ama babanemi bırakamıyorum:gitme:
inşallah eşinle birlikte kurcan yuvanın fotolarınıda görmek nasip olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?