Minicik bekar evime buyrun

huliiii evin harikahihoyyyt çok beğendim bensüprizzzzz özellikle koltukların şahane:asigim: neşeyle otur evinde canemma.s.

bende harika bir ev daha güzelleri olsun inşallah canım inş benim şu anki evimden baya güzel valla evin içi

Hulimmmm

bayiliyorum sana benopuyorumnanaktan

piril piril bir evin var, güle güle otur canimin ici

simdiden de hayirli yolculuklar dilerim :)

evin cok hoş güle güle otur canım
benimde tek gümüşlük gibi tek parca var evinde o dikkatimi cekti yenimi ve nereden aldın kızlarımın odasına öyle bir sey düsünüyorum ama karasızım bilgilendirirsen sevinirim

kendi bekar evimi hatırladım veee çok utandım valla..na kadar güzel ne kadar temiz bir ev...Sağlık ve huzurla yaşa inşallah...

huliimm :asigim:
çok begendim evini çok..
az kaldı ..
bir kaç ay sonra bende tek hayatıma başlıcam :Saruboceq:
ama benimki sadece oda olucak..
ev bile değil ..
cidden çok özendim yaa..
çok ferah ve şirin duruyor..
okadar mobilyalı eşyalı evlerden daha samimi ve sıcak senin kuş yuvan ..

Son düzenleme:
Maşallah, ne temiz ne düzenli kızsın sen öyle, evin hiçde öyle bekar evi gibi değil, eşyalarında hoş, güle güle otur, evlendiğin zamanda resimlerini bekleriz, hem gelin hem ev resimlerini kaydirigubbakcemile3:lepi:

hulişimmm bayıldım evine:asigim:
bende bazen tek başıma çıksam diye düşünmüyo değilim ama babanemi bırakamıyorum:gitme:
inşallah eşinle birlikte kurcan yuvanın fotolarınıda görmek nasip olur:Saruboceq:

evin cok sirin canim hicde bekar evine benzemiyor...
tskler

huliiii evin harikahihoyyyt çok beğendim bensüprizzzzz özellikle koltukların şahane:asigim: neşeyle otur evinde canemma.s.
sagol tatlim begenmene sevindim

bende harika bir ev daha güzelleri olsun inşallah canım inş benim şu anki evimden baya güzel valla evin içi
aminnnn canim allahim sanada istedigin gibi bir ev versin

Hulimmmm

bayiliyorum sana benopuyorumnanaktan

piril piril bir evin var, güle güle otur canimin ici

simdiden de hayirli yolculuklar dilerim :)
bende sana bayiliyorum bitanem
cok tesekkür derim

bekar evi ama maşallah tertemiz bence çok şirin bi evin var güle güle otur :)
Şeniz

bekar evide olsa evin güzelmiş canım..
tsklerkaydirigubbakcemile2

gümüslük dedigin vitrinimi kastediyorsun canim?
eger o ise benden önce oturan kisi birakti onu bana, daha yeniymis ama kullanmak istemedigi icin hediye etti, o yüzden nerden alindigina dair bilgi veremiyecegim kusuruma bakma lütfen

kendi bekar evimi hatırladım veee çok utandım valla..na kadar güzel ne kadar temiz bir ev...Sağlık ve huzurla yaşa inşallah...
sagol tatlim benim

canim benim ileride insllah senin de olur böyle hatta daha güzel bir evin, bende sirf öyle ögrenci evlerinde odada kaldim ama yok anam bana göre degilmis:lepi:

insallah bebegim insalah o gün gelsin eklerim resimleri

beyaz gülüm cicegim cok tesekkür ederim, ben mecburiyetten dolayi böyleyim ama mutluyum artik zemuszemus

evin çok güzel tatlım yaa
minicik ama çok sıcak bi görüntüsü varr
güle güle otur
sağlıkla huzurla otur inşallah a.s.

huliciğim gerçekten beğendim tek başınasın ama sanki yeni evlenmiş çiftin eviymiş gibi eeee o evede bir enişte şart cnm.

almanyadakiler genelde deri koltuk seçiyo glaiba teyzemde kuzenimde evlerinde deri koltuklar var sendede görünce aklıma geldi.

bide bişi sorcam yanlış anlamazsan mutfakta bulaşılarını yıkayınc a yıkananları nereye koyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…