• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik bekar evime buyrun

evin çok güzel tatlım yaa
minicik ama çok sıcak bi görüntüsü varr
güle güle otur
sağlıkla huzurla otur inşallah a.s.

aminnn tatlim tsk ederim

huliciğim gerçekten beğendim tek başınasın ama sanki yeni evlenmiş çiftin eviymiş gibi eeee o evede bir enişte şart cnm.

almanyadakiler genelde deri koltuk seçiyo glaiba teyzemde kuzenimde evlerinde deri koltuklar var sendede görünce aklıma geldi.

bide bişi sorcam yanlış anlamazsan mutfakta bulaşılarını yıkayınc a yıkananları nereye koyuyorsun

deri degil tatlim koltuklar cakma deri tam ne derler bilmiyorum

çok şirin baYILDIM
gördüğüm en şık bekar evi:))
benimde bi tv vardı sadece trt 1 i gösteriyordu:)))

tsk tatlim, benimde trt 1 yok opuyorumnanaktan

ay nakadar sırın bı bekar evı bu ya bayıldım valla..allah esınle kendı yuvanı kurmayıda nasıp etsın canım

aminnnnnnnnnnnnn

ay ne guzel cnm bnmm... :nazar:

tsk ederim

ne güzel bide ögrenci evi olacak bence cok cok güzel ve tatli

tsk ederim canim

çok güzel canım bayıldım güle güle otur

sagol tatlim

ahh canım senin o minicikk kutucukk şirin evini yerim benopuyorumnanaktan
ne kadar düzenlisin maaşallah..ALLAHIM evlendiginde kat kat güzelini versin inşallah..ama ondan önce bahtını güzel etsin...evmiş başka şeymiş önemi yok...çok öptüm çok begendim yuvanım..saglıkla kal.:nazar:

aminnn tatlim cok tesekkür ederim güzel düsüncelrin icin

çok şirin ve sıcak evin güle güle otu canım

tsk ederim

eşyan az olsada bekar evi yeterli bence eşyaların fazla kalabalığa gerek yok evlenince istediğin gibi döşersin tek dikkat ettiğim heryer tertemizdi güle güle huzurla otur evinde bahtın güzel olsun allah karşına seni seven saygılı birini çıkarsın senin

amincanim, zaten bende fazla esyaya gerek duymuyorum göz bozuyor

miss gibi tertemiz bir ev çok hoşuma gitti :CüvCüv:
tsk ederim

bence çok şirin
tek başına ailenden uzaksın bence her şley olması gerektiği ngibi merak etme

sagol canim benim

gördüğüm en temiz bekar evi...mutlulukla otur...çok beğendim...

tesekkürler

evın çok hoş koltuklarını sevdim bennnnn zemuszemus

tsk ederim bebegim

bayıldım valla..çok şirin bir evin var Şenizocağına takıldım..o tarz ocakları kullanması çok zor..Allah sabır versin sanakaydirigubbakcemile3

sagol tatlim, burda ocaklar hep böyle oluyor genelde, gerci bu biraz daha eski versiyonu:))

Çok şirin bi evin var hihoyyyt Begenmelisin bence:):) mutlularrr

begeniyorum da sagol bebegim

Bu mu bekar evı. com guzel canım ıyı gunlerde otur..Tertemız mıs gıbı..rahat bır ev bellı

sagol canim

hiç bekar evi gibi değil..çok şirin gözüküyor..ayrıca çok temiz ve düzenli...banyon,mutfağın,yerler pırıl pırıl parlıyor...

tsk ederim

bir bekar evi için bence çokkk tatlı ve sevimli...
cici bici bir ev...
bundan iyisi şamda kayısı canım::::))))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bayıldım evine yaa süper tam istediğim gibi ...
ahhh ahh bekarken hep böyle sıcacık evim olsun isterdim hepp çok şanslısın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sagol canimmmmm

bayıldım evine ya cok güzel allah agız tadıyla oturtsun inş cnm özellikle koltuklarına bayıldım hiç beyaz koltuk düsünmezdim ama okadar cok begendimki kumasını falan söylemen mümkünmü temizligi nasıl

aminnnn tatlim sagol, koltuklarim beyaz degil, fil disimi derler, bejmi derler kirik beyaz mi derler, ilik suya camasir suyu koyup siliyorum rahat oluyor

bekar evine bak maşallah :nazar:

tskler:kedi:

Bekar evi benim bildiğim dağınık olur ama senin evin çok hoş ve tertipli, güle güle otur...
Evlendiğinde de hayal ettiğin gibi bir evde yaşarsın inşallah, mutluluklar dilerim...

aminnn tsk ederim:kedi:

Bence son derece sevimli, düzenli ve küçük olmasına rağmen ferah bir evin var. Çok beğendim, iyi günlerde otur.
tsk ederim

gördüğüm en güzel temiz ve düzenli bekar evi tebrik ederim senii..! vereliniortak

ayy evin cok şekermiş:)

daha ne olsun vitrin var evde şaşırdım valla, sen bekar evi görmemişsin tatlım , çok beğendim güle güle otur

gördüğüm en güzel temiz ve düzenli bekar evi tebrik ederim senii..! vereliniortak

canım çok şirin evin var duvardaki desene bayıldım inşallah ilerde daha iyi evlerde oturursun

cooooook tesekkür ederim kizlar, tatile gidip geldikten sonra evimi baya özlemisim :-)))

öğrenciyken eve çıkmayı çok istedim böyle bir evim olsun isterdim
çok şirin evin var canım güle güle otur a.s.

maşallah tatlım bekar evi ama eşyaların çok özenli seçilmiş...genç modern evi yaratmışsın.güle güle huzurla saglıkla otur canım...

bir bekar evi için bence mükemmel açık söylemeliyim cidden bayıldım..güle güle otur :)))

öğrenciyken eve çıkmayı çok istedim böyle bir evim olsun isterdim
çok şirin evin var canım güle güle otur a.s.

maşallah tatlım bekar evi ama eşyaların çok özenli seçilmiş...genç modern evi yaratmışsın.güle güle huzurla saglıkla otur canım...

aminnnnnnnnnnnnnnnn
cok cok tesekkür ederim kizlar
minicik evimin bukadar begenilecegini tahmin etmemistim opuyorumnanaktan

canimm evin cok guzelll bayildimmm o duvardaki desen muhtesem nasil yaptin onceden mi vardi
nerden aldin ne kadara aldin cok guzel yaaaaaaaaaaaaa

canimm evin cok guzelll bayildimmm o duvardaki desen muhtesem nasil yaptin onceden mi vardi
nerden aldin ne kadara aldin cok guzel yaaaaaaaaaaaaa

sagol tatlim,
o desene hazir aldim ben folyo seklinde yapisitrabiliyorsun duvar sticker olarak geciyor ismi, ebay yani gg den yaklasik 10 euroya (yani yaklasik 20TL) almistim, simdi belki daha uygundur fiyatlari

hulicimmm ne kdr güzel bi evin var ya bayıldımm :asigim:

sagol bebegim begenmene cok sevindimŞeniz

iyi günlerde otur canım huzurla inşallah:)
aminnnnn canim cok tsk ederim:kedi:

Eşyalar ne kadar süslü olursa olsun bence bir evi gösteren temizliğidir.Sizin evinizde tabiri caizse bal dök yala şeklinde.Sade düzenli ama en önemlisi tertemiz bir eviniz var.Sağlıkla oturun..

öğrenci ama çok güzel ve çok temiz
:)

Eşyalar ne kadar süslü olursa olsun bence bir evi gösteren temizliğidir.Sizin evinizde tabiri caizse bal dök yala şeklinde.Sade düzenli ama en önemlisi tertemiz bir eviniz var.Sağlıkla oturun..

hiç bekar evi gibi degıl masallah sana....

küçük olmaasına ragmen çok derli toplu çok düzenli gerçekten gülegüle otur şirin evinde

cooooook tesekkür ederim fistiklarŞeniz

Back
X