- 1 Eylül 2010
- 187
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusahibini savunmak değil niyetim. zaten yeni üye olmuş tanımam etmem.
Ama bir yormu okuyunca yazmak istedim. Direk tartışmaya girmemek için de alıntı yapmadım.
Durumunu anlatabilmesi için varlıkla ilgili kısmı anlatmasında sakınca yok.
Ve kimseyi aşağıladığını da hissedemedim ben.
Üstelik eşi hiçbir sorumluluğu almamış nasıl olsa eşim yapıyor herşeyi diyen bir sorumsuz.
Kayınvalidesinin sürekli benim oğlumun evi demeseni, bütün donanımına rağmen onu aşağılamaya çalışması neden görülmüyor da, varlığıyla ilgili yazdıklarının üzerinde yoğunlaşılıyor.
ben olsam ben de aynısını yapardım. yani evimi annemin üzerine yapmak gibi.
Çünkü hak iddia edilecek.
Çünkü kadının yaptığı hiçbirşey görülmemiş.
takdir beklemiyor ki sadece farkına varılsın istiyor.
Ve ıslah edilecek hiçbir durumu yok.
Çok acımasız bir yorum olduğu için yazmak istedim.
Ki ben anne babadan yanayımdır çoğunlukla.
Kırılmasınlar, incinmesinler, hoşgörülsünler istedim
Ve konu bana çok yakın bir konu olduğu için yaşayan bilir olduğundan yazdım bu mesajı
Yorum yazmayacaktım ama yazmadan edemedim
Fesat her yerde fesat, haset her yerde haset!!!
ya anlattığın olayların neredeyse tamamında haksızsın
ne demek annenin üzerine ev almak ve onun borcunu annene ödemek resmen yalan söyleyip eşinden para kaçırıyorsun
bu nasıl kültür bu nasıl zenginlik sen okumussun maddi anlamda variyetlisin ama adam olamamıssın
her iki derdinden biri para nasıl bir zenginlik bu sizden daha zayıf durumu olan bizler parayı bu kadar sorun etmiyoruz
allah ıslah etsin sizi kocanıza ve ailesine sabıır versin kendini beğenmiş
Allah'tan babacığınız varlıklıymış da sizi kimsenin göremeyeceği yerlere göndermiş, okuyamayacağı okullarda okutmuş bla bla...
pardon da kuzum hayattaki tek başarınız, rahmetli babacığınızın size sunduğu imkanlarla kurduğunuz profilin havasını atmak mı? neden her paragrafta en az 3 kere varlıklıyım, eğitimliyim cümleleri kurmaya özen gösterdiniz? kendinize "piyango" yakıştırması yaptınız?
egonuz.. nasıl diyeyim? içimi şişirdi..
konu açılalı bir yıl olmuş.
ve arkadaş en son 1 yıl önce girmiş .
aynısını yazacaktımkonu açılalı bir yıl olmuş.
ve arkadaş en son 1 yıl önce girmiş .
aman ne güzel konuşuyoduk nıye hatırlatıyosun
aynısını yazacaktım
ve bir daha hiç girmemiş
ama bugünlerde tartışma oluyo
eski konu hortlamış