herkese merhaba,
konum için buraya üye oldum, dertleşmek istedim, sanırım baya doldum aylardır
önce kendim hakkında bikaç detay yazıyım, 3 aylık bebeğim var ve 1+1 evde yaşıyoruz eşimle, evlenmeden önce eşimin bekar eviydi lojman çıkacağı için tekrar taşınma olmasın diye başka eve çıkamadık sonrasında hemen hamile kaldım zaten hala bu evde kalıyoruz lojman için bekliyoruz.
bebekli olmamıza ragmen bize yetiyor evimiz yani idare edebiliyoruz ama misafir gelince ben cok huzursuz oluyorum, mutfak salonla birleşik misafirin yatabilecegi tek koltuk var zaten ben de gece bebek içim kalktıgımda mama ısıtıyorum vs misafirin uyudugu alandayım yani hep. banyo zaten cok yakında her ses duyuluyo.
annem sadece iki kez geldi evimize o da dogum yaptıgım için yardım etmeye. ama kayınvalidem çok sık geliyor daha dogrusu gelmek zorunda. yaşadığımız şehirdeki hastanede yılda yaptırması gereken kontrolleri var o yüzden oldukca sık geliyor ve en az iki hafta misafirimiz oluyor. evlendim hamile kaldım hemen sonrasında kayınvalidemin gelişleri başladı zaten. bütün hamileliğimin cogu birlkte gecti diyebilirim.ev zaten küçük koku hassasiyetim var derken gecti hamileliğim.
şunu da eklemek istiyorum kayınvalidem mecbur olmasa bu kadar sık gelmeyecegnden eminim ve gercekten cok cok iyi biridir, her geldiginde hediyelerle gelir bizde kaldıgı süre boyunca sürekli market alışverişi yapar konuşma arasınsa ben bişeyden bahsettiysem sonraki geldiginde mutlaka onu hediye almış olarak gelir böyle de düşüncelidir. o yüzden bunları yazarken bile vicdanen rahatsız hissediyorum. cok iyi biri evet ama bazı sorunlar oluyo o geldiginde. bi rahatsızlıgından dolayı tuvaletle ilgili temizlik sorunu oluyo, eşim görmüyo mu sorun mu etmiyo bilmiyorum ama ben her tuvalete girdiğimde klozeti temizlemek zorunda kalıyorum yoksa kullanamıyorum rahatca içim rahat etmiyo. duş aldıktan sonra duşakabini yıkıyorum. hamileliğimde oturur aglardım, cunku klozeti cok güzel temizlerdim sonra o kullanınca tekrar eski halinde olurdu bütün temizliğim boşuna olurdu. karnım büyüdükçe zorlanıyodum temizlikte ama başka türlü kullanamıyodum tuvaleti. duştan çıktıgında saçlarını salonda tarıyor ve saçları inanılmaz dökülüyo, kullandıgı tarağı salonla mutfak arasında duran mutfak masasının üstüne koyuyo, içim gidiyo
yemek yapıyp sagolsun ama her yere saçları dökülüyo üstündeki ceketi saçları çok yapıştırıyo bikac defa kırmadan söylemeye calıstım anne ceketinin üstünde baya saç var diye elimle topladım hatta ama cok önemsemedi o saçlar hep döküldü yere
zaten salon mutfak birleşik. o gittikten sonra dip bucak temizliyorum her yerde saç oluyo. bütün bunları yazarken bile utanıyorum gercekten cok iyi bi insan kendi kızı gibi davranıyo bana ama artık cok zorlanıyorım hemen hemen her iki ayda bir geliyo ve o geleceğini söyledikten sonra içime dert oluyo, özellikle tuvalet konusu.. birde yine hastalıktan ötürü tuvalette kötü koku sorunu var o tuvaleti kullndıktan sonra ağır bi koku oluyo ve banyo salonun yakınında oldugu için kapı kapalıyken bile salona koku geliyo
eşimle bu kadar detay konuşamıyorum ama hamileyken ne kadar zorlandıgımı o da biliyodu şimdi mide bulantılarım yok tamam ama bu kadar sık misafirlik ve evde bu hijyen sorunu artık cok yordu beni
var mı tavsiyeleriniz? cok da seviyorum onu ama soğumaktan korkuyorum artık son bir bucuk senemiz hep böyle