huli ciğim bence çok güzel çok zevkli bir evin var maşallah çok beğendim ben
inşallah gelecekte sevdiğinle çoluk çocuğunla çook çook daha güzel bir yuvada sağlıkla yaşarsın arkadaşıma.s.
evin çok hoş kıtaplıgın kenarındakı sarı cıcekler cok hos camın onundakı cıcekler duvardakı o desen ayrı bı hava katmıs bence benım gordugum bu detaylar iyi günler mutlu gunler gecırmen dılegıyle....
maşallah maşallah kızımızda pek bi temizmiş talipler çıkmasın kızz evini görünce temiz düzenlisin diye opuyorumnanaktan şaka bi yana çok şirin cnm huzurla otur yuvanda
ay canim benim nelerede dikat ediyormus
tsk ederim begenmene sevindim
o sari cicekler hediye geldi renk olarak pek umumlu degil ama kitapligin rengiyle uydu birazzemuszemus
tsk ederim bebegim
ciksin anam talipler alkisalkisalkis
hem burda kim görcekki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafirler hosgelmiskaydirigubbakcemile
bayildim canim bayildim evin harika!!
almanyanin neresinde oturuyorusn seneye eylulde almanyaya gelme ihtimalim var cok zaman gerci ama olursa goruselim belki ev arkadasi oluruz :tomato:
niye öyle diyon kızz oğlu olan bayanlarımız vardır yada erkek kardeşi :kedi:
tsk ederim bebegim
canim ben Güney ALmanyadayim sen nereye geleceksin?
istersen özelden yaz
aaaaaaaaaaaaaa dogru valla hic aklima gelmedidelikafadulden
vallah dogru huzum yerinde seviyorum evimi:lepi:huzurun yeter :) gulegule otur :)
dikkat etmez miyim hulicim kımın evı bu dedım eklemıs bı de baktım kk arkadasım hulının ama evin duzenlı ve sade begendım bı cay ıcılır sımdı balkonda benım yerıme ıc tamam mı??)))))
Kız Huliş bekar evine rağmen ne kadar tertipli düzenli. İtiraf et, kimin eli değdi bu eve. gamyoncuiremsuben de bekar kaldım 2 sene ama hiç böyle olmadı evimizmafoldumben
Kırık bir kanepemiz vardı evlere şenlik:roflol:
Bayıldım lan evine:asigim:
hulicim desene duzenlı olunca talıp cıkıyo valla ben oyle duzenlıyım kı tıtızımkı anlatamam resım mı koysam ne yapsam ama ınsan aradıgı bulmayınca olmuyo yaa))yasım 27 olcak evde mı kaldım ne))
anammm kızında aklına girdim ben bu ara esra erolu fazlamı izliyom neynn artık bulaştı banada çöp çatma tamam sustumm :roflol::roflol:
hulicim desene duzenlı olunca talıp cıkıyo valla ben oyle duzenlıyım kı tıtızımkı anlatamam resım mı koysam ne yapsam ama ınsan aradıgı bulmayınca olmuyo yaa))yasım 27 olcak evde mı kaldım ne))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?