Minicik bekar evime buyrun

Çoook sevimli evin :) Sevdiğin insanla paylaşacağın evini de eklersin inşallah biz de görürüz. Bekar evleri gariban olur genelde ama evin çok cici canım. Ruh eşini bulana kadar huzurla otur inşallah a.s. Ama çok da oturma

aminnnnnnnnnnnnnnn tatlim cok ama cok tesekkür ederim

çok begendımm bende bole bı ev ıstıyordum kendıme ama cesaret edemedım tek basıma kalmaya:sinifsinif: allah huzurlu ve basarılı gunler nasıp etsinopuyorumnanaktan

huli min evi yenden gündemde yazmıştım ama olsun...çok güzel sıcacık bi ev...

gercekten sıcacık bı evv...canım benımm senın içinde huzurlu mutlu yaşaman önemlı hersey tamamlanır yoksa zamanla hiç takma canım oldumu ben bayıldım çok cici ve tertemız...

çok cici bir evin var güle güle otur ilk etapta temizliği dikkatimi çekti söylemeden edemiycem banyon ışıl ışıl tebrik ederim..

bayıldım ben bu eve. stüdyo daire sanırım. Çok seviyorum stüdyo daireleri. opuyorumnanaktan

çok cici bir evin var güle güle otur ilk etapta temizliği dikkatimi çekti söylemeden edemiycem banyon ışıl ışıl tebrik ederim..

tsk ederim canim:kedi:
ayiptir söylemesi titizimdir biraz

bayıldım ben bu eve. stüdyo daire sanırım. Çok seviyorum stüdyo daireleri. opuyorumnanaktan

evet tatlim stüdyo daire delikafaduldencok tske derim begenmene sevindim

Böyle bekar evine maşallah

Allahım daha güzellerini versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…