- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 741
- 398
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçesim geldi şimdi buz gibi rakı ohh mis ayranı ne yapayım ..
Ayran yada rakı yada bira herkesin tercihi kendinedir..
Bunun farkına varsalar ortalık süt liman olacakta neyseeee....
bir arkadaşım rakıyı ayranla içerdi. kulakları çınlasın. su yerine ayran la eşlik ederdi rakıya.
denedim. güzel oluyor.
yani isteyen istediğini içer ister rakı ister ayran ister şalgam ,ister boza,
gündemi değiştirdi diyenler,
gündemin değişmesini siz sağladınız. forumlarda, sözlüklerde, manşetlerde siz dile getirdiniz. sosyal paylaşım sitelerinde siz paylaştınız, siz eleştirdiniz. gündeme getiren sizlersiniz bunu anlamak çok zor olmamalı.
eğitim seviyeniz düşük olabilir anlarım, ama insanın beynini kullanması için başkalarının dogmalarının izinden gitmesine ihtiyacı yoktur. sıyrılın dar kalıplarınızdan, tabularınızdan (kişiye özel not: iki etti:) ). düşünme yetinizin varlığına inanın. ben inanıyorum biraz zorlarsanız donmuş nöronlar da çalışır :)
edit: son mesajımdı. daha mühim vazifelerim var kusura bakmayın cevap veremeyebilirim.
ayrandan daha faydalı mı bilmem ama tayyipten daha faydalı olduğu kesin.
Hani kişisel özgürlükten bahseden birileri vardı ya nerede onlar? Olur olmadık şeye benim kişisel tercihim benim özgürlüğüm diye bik bik ötenler.
İşte buraya kadar.Biz zaten biliyorduk da bilmeyenler de yavaş yavaş görüyor artık bunların ne olduğunu.Neyse ,zararın neresinden dönülse kar.
Ayrıca her alkol alanın sarhoş olmayacağını ah bir öğrenseniz.
O mantıkla gidersek kimse araba da kullanmasın o zaman çünkü 150 km hız yapabilir şehir içinde ki yapanlar var.
Biz kimse dedi diye birşey yapmayız.Rakıyı içen içer içmeyen içmez zaten.
Ama böyle saçma sapan açıklamalaradır tepkimiz ,'Milli içki ayran' gibi ,buradaki saçmalığı anlayamıyor musunuz?
burda kimseye dayatma yapılmıyor ki. neden içki içmeniz engelleniyor diye düşünüyorsunuz ayran muhabbetiden anlamadım. isteyen istediğini içsin. isteyen milli içkiyi ayran kabul eder, isteyen çay, isteyen kahve isteyen rakı.. milli içki ayran derken bile inceden bi komiklik var zaten orda.. kimse noter onaylı tasdik etmiyor. ( ha haklı bulanlar var, onlar da kendi düşünceleri)
ya bizim insanımız şimdi Tayyip dedi diye sırf, "alkol ayrandan daha faydalıdır" derler. siz çocuklarınıza eşinize ayran yerine bira içirin, siz de artık rakı içersiniz. ayranıda hıyar katıp cacık niyetine tüketirsiniz..
Anayasamızda, "devlet, alkol kullanmayı engeller" diye devletin görevini belirten emir var. dikkat edin tavsiye değil, emir!
gidin "bir derdim var" topiğine bakın bakalım. alkol alan eşleri yüzünden neler neler yaşayan insanları görün. sonra bana alkolu savunun lütfen.
ya bizim insanımız şimdi Tayyip dedi diye sırf, "alkol ayrandan daha faydalıdır" derler. siz çocuklarınıza eşinize ayran yerine bira içirin, siz de artık rakı içersiniz. ayranıda hıyar katıp cacık niyetine tüketirsiniz..
Anayasamızda, "devlet, alkol kullanmayı engeller" diye devletin görevini belirten emir var. dikkat edin tavsiye değil, emir!
gidin "bir derdim var" topiğine bakın bakalım. alkol alan eşleri yüzünden neler neler yaşayan insanları görün. sonra bana alkolu savunun lütfen.
Hayyam.Demiş ki!
Ben Haram ile Helali karıştırmam... Dost ile içilen 'RAKI' helaldir, 'Puşt' ile içilen su bile Haram..
banım da daha yeni açıldı, mune beni ballamayı seviyo.
çok pis depresyona girdim, gittim rakı aldım, amanın rakı fiyatları uçmuş, bileydim altın yerine ona yatırım yapardım, altından daha çok kazandırıyor
neyse konuya gelim, şimdi ben alkol aldım diye, eşim bdv de konu açmışmıdır acep? bi bakaydın sevabına, sen anlıyon gibi bu işlerden