AKP iktidarı 13 yılda yerli ve milli olan her şeyi sattı

Bu kadın millete hakarete doymuyi niye konuyu açan adam değil mi? Yönetim duyun artik sesimi biri bu bayana haddini bildirsin. İsi gücü millete hakaret.

Yonetimde yeni karar cikti . Cumhurbaskani,basbaskan,siyasi liderlere hakarer haricinde ve dini konular haricinde ban yok .

Bu kadın millete hakarete doymuyi niye konuyu açan adam değil mi? Yönetim duyun artik sesimi biri bu bayana haddini bildirsin. İsi gücü millete hakaret.

Tamam o zaman, üyelerin birbirine hakareti, küfürde etseler bizi ilgilendirmeyecek artık Siyaset bölümünde amaaaa Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu'da dahil tüm siyasi liderler, devletin kurumları, TSK, Polis Teşkilatı vs gibi yerlere en ufak hakaret olsun 1 hafta banlı kalınacak.
Bakın herşey gözünüzün önünde cereyan ediyor, duymadım demeyin, nasıl her şeyi birbirinize duyuruyorsunuz bunu da yayın bir zahmet.

Yönetimin açıklaması

evlaefe evlaefe Okumuştum tekrar kopyalamanıza gerek yok. Ona da cevap verecektim, arada kaynadı. Şimdi yazayım.

Devletteyken görevini kötüye kullananlar tespit edilip devlete verdiği zararı telafi ettirilmeli. Tabii bunun için adil yargılama gerekiyor. Yönetimlere torpille adam yerleştirip, rüşvetle çalıştıkça görevi kötüye kullanmalar azalmaz. Özelleştirmeler de buna çözüm olmaz. Biz yönetemiyoruz, kar edemiyoruz. O zaman satalım. Bu mudur mantık?

Rakıdan alınan vergiyle örnek vermişsiniz. '' 16 lirası vergi ama stoğu daha iyi tutuluyor.'' Ben halkım. Stoğunu kimin daha iyi tuttuğunu kimin işini savdığını, kötüye kullandığını bilemem. Bunun için daha fazla para ödemek de beni rahatsız eder. Kontrol mekanizması devlettir. Yönetimini devlet atar, rüşvet alanı yolsuzluk yapanı cezalandırır. Üründe bana böyle anormal fiyatlarla gelmez. İçkinin etiket fiyatının yaklaşık yarısı vergi, ama stoğu iyi tutuluyor diye sevinelim mi?

Yonetimde yeni karar cikti . Cumhurbaskani,basbaskan,siyasi liderlere hakarer haricinde ve dini konular haricinde ban yok .

Simdi devamlı yonetimin aldıgı kararlarla ilgili aydınlatmalar yapıyorsun da, ben merak ettim cimcime, hani sen chelzye afkur diyeni begenmissin ya, hatta o uyenin hakaretvari tum mesajlarında begenin var.

Birileri de sana hakaret ya da seni "rencide" ederse, profilinde, ozellerde v.s de aglamayacaksın dimi yine?

Hatta alakasız bir sekilde, kimsenin oyle bir iması olmamısken, "cocugum da ölsün dimi" diye demogoji yapmazsın heralde artık?

Zira bu kadar hassas biri, baska bir uyeye edilen hakareti begenmez diye dusunuyorum. MErak ettim sadece:KK51:

Simdi devamlı yonetimin aldıgı kararlarla ilgili aydınlatmalar yapıyorsun da, ben merak ettim cimcime, hani sen chelzye afkur diyeni begenmissin ya, hatta o uyenin hakaretvari tum mesajlarında begenin var.

Birileri de sana hakaret ya da seni "rencide" ederse, profilinde, ozellerde v.s de aglamayacaksın dimi yine?

Hatta alakasız bir sekilde, kimsenin oyle bir iması olmamısken, "cocugum da ölsün dimi" diye demogoji yapmazsın heralde artık?

Zira bu kadar hassas biri, baska bir uyeye edilen hakareti begenmez diye dusunuyorum. MErak ettim sadece:KK51:

1 kimseye ozelden agladigim yok .
2 Cocumda olsun kelimesini kime dedik gayet asikar
3 bilmeyenler bilsin die yonetimin sozlerini paylasmak suc degil .
4 o kelimenin anlamini bilmiyordum baktigimdada netten cikan sonuc
"" kapa çeneni manasında,shut the F*** upkabalığında,
haçan tadında yerine ve vurgusuna göre manası da değişebilen karadeniz halkının yöresel bir kelimesi.

• afkurma olarak da kullanımı mevcuttur. (yapma etme gibi)
Anlaamlari bu oldugu iicin begendim ..

5 bana bulasmazsan sevnirim bide ...

1 kimseye ozelden agladigim yok .
2 Cocumda olsun kelimesini kime dedik gayet asikar
3 bilmeyenler bilsin die yonetimin sozlerini paylasmak suc degil .
4 o kelimenin anlamini bilmiyordum baktigimdada netten cikan sonuc
"" kapa çeneni manasında,shut the F*** upkabalığında,
haçan tadında yerine ve vurgusuna göre manası da değişebilen karadeniz halkının yöresel bir kelimesi.

• afkurma olarak da kullanımı mevcuttur. (yapma etme gibi)
Anlaamlari bu oldugu iicin begendim ..

5 bana bulasmazsan sevnirim bide ...

2. maddeyi kime dediğim aşikar derken? Kime demiştin ki? Kına yak diyen bir üyeye değil mi? Afkurdan çok daha hafif bir söz öbeği..

Afkur "it gibi havlamaya devam et, umurumda değilsin" manasında kullanılır.

Bulaştığım yok, merak ettim..Hani böyle bazı durumlarda rencide olup, başka üyelere edilen hakaretleri beğenmek çok manidar geldi, o nedenle..

2. maddeyi kime dediğim aşikar derken? Kime demiştin ki? Kına yak diyen bir üyeye değil mi? Afkurdan çok daha hafif bir söz öbeği..

Afkur "it gibi havlamaya devam et, umurumda değilsin" manasında kullanılır.

Bulaştığım yok, merak ettim..Hani böyle bazı durumlarda rencide olup, başka üyelere edilen hakaretleri beğenmek çok manidar geldi, o nedenle..

Bnde yazdim netten manasina gore hareket ettim . oyle bir manasi varsa da o kisiye diyck bsey yok saygisizligina veririm .

Evet kina yak diyen uyeye demistim . Cunku alakasz bir konuda sacma sapan ve seviyesiz hareket etti . Ve ben iyi niyetimden anlamayip kontese soruyorun ne demek istedi die . Eger ki o doli arkadsin kurduğu cumle "afkur"un havlama mavlama gbi.manaya geldini bilseydim emin ol ki kiblerdim .

Bnde yazdim netten manasina gore hareket ettim . oyle bir manasi varsa da o kisiye diyck bsey yok saygisizligina veririm .

Evet kina yak diyen uyeye demistim . Cunku alakasz bir konuda sacma sapan ve seviyesiz hareket etti . Ve ben iyi niyetimden anlamayip kontese soruyorun ne demek istedi die . Eger ki o doli arkadsin kurduğu cumle "afkur"un havlama mavlama gbi.manaya geldini bilseydim emin ol ki kiblerdim .

Anladım..

Sag cepten alip sol cebe koymanin milli gelire katkisi yok kanimca.Ozellestirmelerin tam destekcisiyim.Kiii Zamaninda tekelde bolge muduru olan arkadasimin bizzat aciklamasiyla desteklemem artti.Devletteyken gorevi kotuye kullanip eger bir urun de soz konusuysa memurlarin isguzarliklariyla sevkiyatlarda tirla dolusu bile kaybolan urunler oluyormus vergi alinmiyormus.Bana ilettigi o zamanlar simdi bir rakidan 16 tl vergi aliyor devlet ve herseyin stogu daha iyi tutuluyor.demisti.
Bu bir ornekti.
Turk Telekom ozellesince simdi gsm operatorleriyle yarisiyor hic mi gozunuz gormuyor Azicik dikkat elestiride biyere kadar ama haberrrr
Sözcü

İşte zaten bizim devlet kurumlarında suçu aramak gerekmiyor mu o vakit. Devlet kendi işletmesini en iyi işletecek kurum olmalı. Özelleştirme iyi bişey değil. Ben türk telekomdan daha kurumsal hizmet almayıveriyim. Ama kar da bu ülkeden çıkmasın. Yabancı özelleştirmede gelir tümüyle dış fonlara aktarılıyor. Ve sen ben onların daha çok kazanması için sadece ucuz iş gücüyüz. Ayrıca özelleştirmeler yapılırken -sözüm akpye değil genel- her türlü rüşvet hortumlama girer işin içine. Bu ülkede ilk özelleştirmeyi akp yapmadı. 80de başladı. Bugünlere kadar önü açıldı. Dünyadaki yeni ekonomik akımlar da etkili oldu. Akpnin önüne hazır geldi zaten her şey.

Devlet işini iyi yapsaydı o zaman özelleştirmeye gerek duymasaydı keşke senin dediğine bakarsak.. Zaten devletin yapmak zorunda olduğu bir şey için neden daha fazla vergi ödüyorum. Bu kadarı bana koyuyor artık.

12036612_526488364171398_1942648910317498985_n.jpg

X