- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
Tam olarak ne dediniz siz şimdi ?
Dur ablası devreler yandı. Toparlasın yazacak bişeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak ne dediniz siz şimdi ?
Tam olarak İLGİLENDİRMEZ SİZİ....şimdi anladınmı dahada anlamadiysaneyvallaha
Dur ablası devreler yandı. Toparlasın yazacak bişeyler.
Valla keyifle yazıyorum ohhh sefam olsun yazık kıza eyvallah diyorum sizin seviyeye inmicem diyor sen benim seviyeme çıkamazsınki inesin bebişimmmmmmDur ablası devreler yandı. Toparlasın yazacak bişeyler.
Valla keyifle yazıyorum ohhh sefam olsun yazık kıza eyvallah diyorum sizin seviyeye inmicem diyor sen benim seviyeme çıkamazsınki inesin bebişimmmmmm
Beğenmiyorsan muhatap olmazsin tatlımBu seviyenizin çıkılmış hali mi.
Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.
Valla keyifle yazıyorum ohhh sefam olsun yazık kıza eyvallah diyorum sizin seviyeye inmicem diyor sen benim seviyeme çıkamazsınki inesin bebişimmmmmm
Beğenmeyen ben değilim sizsiniz bu 1.Beğenmiyorsan muhatap olmazsin tatlım
Yaa yazdıklatinizi okuyun verdiğim cevaba bakın ,iki ile çarpın üçe bölün demiyorum zaten neyse cici kızlar benim kıymetli vaktimi birazda eğlencesiz işlerle harcamam gerek çok sağolun bayağı eğlendim hadi bayyy
Yaa yazdıklatinizi okuyun verdiğim cevaba bakın ,iki ile çarpın üçe bölün demiyorum zaten neyse cici kızlar benim kıymetli vaktimi birazda eğlencesiz işlerle harcamam gerek çok sağolun bayağı eğlendim hadi bayyy
Körler sağırlar birbirini ağarlar.....ay ne güzel bence başlıgi değiştir cicim resmen içkiyi savunuyorsunuz bunu çocuklar bile bilir atatürkun elinden sigara masasından rakı yanında kadın eksik olmazmış bu özendirme değilde ne tarihimide çok iyi biliyorum çok şükür kimin neler yaptığı ne yapmadığına kadar neyse tayyip baba sayesinde rahat yüzü gördük.....hadi hadi iyisiniz bizle beraber sizde rahatladiniz çok şükür yarabim Allah başımızdan eksik etmesin inşallah çekemeyenlerin ömründen alsın ona versin
Sen kime sefih diyosun.. Dur guleyim bari hahaaha yedigin lafları yutamadin galiba daha.. İki yandasin geldi diye topige dilinmi uzadı.. Kudurmak sana özel bebegim, iki gram beyni olmayan beni kudurtamaz..senin seviyene istesemde inemem..goremiyorum seni çok asagilardasin beebanamasalanlatma
Kız sen hâlâ konuşuyomusun? sana senin dilinden cevap vermedikçe anlamayacaksın anlaşıldı. Artık seni kiblemem nasıl girdiyse baya bi hazımsızlık yapmış. Daha önce böyle sefih biriyle tartışmamıştım bana da tecrübe oldu.
Sen ve senin gibi bir kaç kisiyle aynı düşüncede olmamak benim için bir onur. Kendimle gurur duyuyorum
Baska cevap vermicem ne yazıkki ama sen yaz kudurduğunu izlemek zevkli oluyor
İyimisin ben böyle bir şey nerede yazdım
Türbanlı kız çocuğuyla ilgili fikrimi soyleyim mi ?
Zerre umrumda değil
Nasıl Kızılderili kız çocuğu başına tüy takabiliyorsa türbanlı kız çocuğu da kendi inanç ve geleneğine göre yaşasın.
Ama sorun şu ki siz bu saygıyı gostermiyorsunuz o yüzden tehlikelisiniz ???
Eger her yaşam tarzına saygılı olsaydınız biz de sizleri tehdit olarak görmezdik anladın ?
ben de gormedimİyimisin ben böyle bir şey nerede yazdım