• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz!

banamasalanlatma banamasalanlatma

Kız sen hâlâ konuşuyomusun?:KK70::KK70: sana senin dilinden cevap vermedikçe anlamayacaksın anlaşıldı. Artık seni kiblemem nasıl girdiyse baya bi hazımsızlık yapmış. Daha önce böyle sefih biriyle tartışmamıştım bana da tecrübe oldu.

Sen ve senin gibi bir kaç kisiyle aynı düşüncede olmamak benim için bir onur. Kendimle gurur duyuyorum:KK68:

Baska cevap vermicem ne yazıkki ama sen yaz kudurduğunu izlemek zevkli oluyor:KK8::KK8:

Son düzenleme:
Valla keyifle yazıyorum ohhh sefam olsun yazık kıza eyvallah diyorum sizin seviyeye inmicem diyor sen benim seviyeme çıkamazsınki inesin bebişimmmmmm

Bu seviyenizin çıkılmış hali mi. :KK70:
Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.

Yaa yazdıklatinizi okuyun verdiğim cevaba bakın ,iki ile çarpın üçe bölün demiyorum zaten neyse cici kızlar benim kıymetli vaktimi birazda eğlencesiz işlerle harcamam gerek çok sağolun bayağı eğlendim hadi bayyy

Yaa yazdıklatinizi okuyun verdiğim cevaba bakın ,iki ile çarpın üçe bölün demiyorum zaten neyse cici kızlar benim kıymetli vaktimi birazda eğlencesiz işlerle harcamam gerek çok sağolun bayağı eğlendim hadi bayyy

:KK47: bu ifadenin hayat bulmuş halisiniz.:KK9:

Hayırdır? Alkolü biz içiyoruz senin kafa güzel?
Yaramıyorsa o ayranı içme bence.
Atatürke hakaret sende ki kibledim haberin olsun millete beddua sende kibir terbiyesizlik sende
Sonra ne? Bızı sıygı dıyın
Taze bitti be güzelim.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
günlerdir şu sitede Atatürke laf söylenip hakaret ediliyor. bir bakarmısın bu mesaja..

sadece bu kişide değil hakaret eden. biri arrtık durdurmalı bunları..
yoksa gerçekten Atatürrkçü düşünce derneği durduracak bu kişileri
Körler sağırlar birbirini ağarlar.....ay ne güzel bence başlıgi değiştir cicim resmen içkiyi savunuyorsunuz bunu çocuklar bile bilir atatürkun elinden sigara masasından rakı yanında kadın eksik olmazmış bu özendirme değilde ne tarihimide çok iyi biliyorum çok şükür kimin neler yaptığı ne yapmadığına kadar neyse tayyip baba sayesinde rahat yüzü gördük.....hadi hadi iyisiniz bizle beraber sizde rahatladiniz çok şükür yarabim Allah başımızdan eksik etmesin inşallah çekemeyenlerin ömründen alsın ona versin

Eğri oturup, doğru konuşalım.
Çok sık duyulan bir cümle fakat, Türkiyeyi Suudi Arabistan olmaktan kurtaran Atatürktür.
Ki herkes Şeriat ile yönetilen ülkelerde alkol tüketimin yasak olduğunu bilir.
Ve bu ülkelere bakarak, aslında insana zararlı olanın içmek değilde cahil kalmak, dogmalara sıkı sıkıya bağlanmak olduğu sonucunu çıkarabiliriz, değil mi?

Amaç alkolsüz değil; savaşsız, sömürüsüz ve sınıfsız bir dünya inşa etmek olmalı.

banamasalanlatma banamasalanlatma

Kız sen hâlâ konuşuyomusun?:KK70::KK70: sana senin dilinden cevap vermedikçe anlamayacaksın anlaşıldı. Artık seni kiblemem nasıl girdiyse baya bi hazımsızlık yapmış. Daha önce böyle sefih biriyle tartışmamıştım bana da tecrübe oldu.

Sen ve senin gibi bir kaç kisiyle aynı düşüncede olmamak benim için bir onur. Kendimle gurur duyuyorum:KK68:

Baska cevap vermicem ne yazıkki ama sen yaz kudurduğunu izlemek zevkli oluyor:KK8::KK8:
Sen kime sefih diyosun.. Dur guleyim bari hahaaha yedigin lafları yutamadin galiba daha.. İki yandasin geldi diye topige dilinmi uzadı.. Kudurmak sana özel bebegim, iki gram beyni olmayan beni kudurtamaz..senin seviyene istesemde inemem..goremiyorum seni çok asagilardasin bee

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Erdoğan,“Alkol toplumu zorla dönüştürmErdoğan,“Alkol toplumu zorla dönüştürmenin, kimliksiz hale getirmenin, değerlerinden koparmanın aracı olarak kullanılmıştır.” diyerek bence Atatürk’ün “kimliksiz”, “kişiliksiz”, “değerlerinden kopuk” bir nesil yaratmak istediğini bunun için de çocuklara içki içirdiğini iddia etmiştir.enin, kimliksiz hale getirmenin, değerlerinden koparmanın aracı olarak kullanılmıştır.” diyerek bence Atatürk’ün “kimliksiz”, “kişiliksiz”, “değerlerinden kopuk” bir nesil yaratmak istediğini bunun için de çocuklara içki içirdiğini iddia etmiştir.peki bu nedir buda kendi düşüncesini cumhurbaşkanını suçlayici kullanması degilmidir

Eklentiler

• 2016-03-06_14-04-21_1.jpg
    2016-03-06_14-04-21_1.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 198
Türbanlı kız çocuğuyla ilgili fikrimi soyleyim mi ?
Zerre umrumda değil
Nasıl Kızılderili kız çocuğu başına tüy takabiliyorsa türbanlı kız çocuğu da kendi inanç ve geleneğine göre yaşasın.
Ama sorun şu ki siz bu saygıyı gostermiyorsunuz o yüzden tehlikelisiniz ???
Eger her yaşam tarzına saygılı olsaydınız biz de sizleri tehdit olarak görmezdik anladın ?

Ya yorumu yazanı hiç görmedim ama alttaki begenenleri az çok biliyorum.

Az daha gitse demek ki ''ya biliyo musun biz de aslında baş örtüsü kullanıyorduk bazı bazı'' kıvamına gelecekler :D hahahaa ya iyi güldüm.

Hiç umursamıyomuşlar...

He ben mi? Ben umursuyordum, hala da umursuyorum. Bacak kadar çocuklara örtü falan ıı ıhhh diyorum hala. O yaştaki çocukların işi bunlar olmamalı.

Back