- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
poffff :)))
Hakkaten poff ya kac senedir ayni goygoy :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poffff :)))
sabah ki yorumu değiştirmişsinpoffff :)))
Değiştirince ne oluyor ki egem ?sabah ki yorumu değiştirmişsin
öyle tahmin ettim zatenDeğiştirince ne oluyor ki egem ?
Ban yeme hevesim birden kaçmış olamaz mı ?
Bingo doğru tahmin :)öyle tahmin ettim zaten
Değiştirince ne oluyor ki egem ?
Ban yeme hevesim birden kaçmış olamaz mı ?
Bence pofff bu konuya yapılacak en güzel yorum gerek yok fazlasına :)))
Hakkaten poff ya kac senedir ayni goygoy :))
Bu Trol muhabbeti ne ya gecenlerde foxun spikerixe kendi aklinca espri yapiyordu ama kendi seviyesini dusurdu haberi yok Ne kotu bir davranis secmene isim takmak Hani ben bisey kacirsimda haberim mi yokK.i.b sen ne güzel şeysin :)
Aman ya anlamak için çaba sarfetmiyorum daha :)Bu Trol muhabbeti ne ya gecenlerde foxun spikerixe kendi aklinca espri yapiyordu ama kendi seviyesini dusurdu haberi yok Ne kotu bir davranis secmene isim takmak Hani ben bisey kacirsimda haberim mi yok
Bu Trol muhabbeti ne ya gecenlerde foxun spikerixe kendi aklinca espri yapiyordu ama kendi seviyesini dusurdu haberi yok Ne kotu bir davranis secmene isim takmak Hani ben bisey kacirsimda haberim mi yok
Bu Trol muhabbeti ne ya gecenlerde foxun spikerixe kendi aklinca espri yapiyordu ama kendi seviyesini dusurdu haberi yok Ne kotu bir davranis secmene isim takmak Hani ben bisey kacirsimda haberim mi yok
Seçmene takılan bir isim değil. İnternette, orda burda 'yok' argümanlarla particilik yapanlara takılan bir isim. Paralı olanları var mesela. Parasız bu işe gönül vermiş olanları var. Haberinizin olmaması garip. Bu kadar içlerinde bulunurken.
Burada konu hakkında, özelleştirmelerle alakalı yazıyorsanız, yazarsınız. 'Poff' 'Sıkıldık hep aynı şey .s' 'Sözcü işte yeaaa' 'Tamam, tamam sattı herşeyi, reisimiz <3' Yorumlar bunlar. Neresinde fikir barındırıyor? Amacınız gelip buraya konuyu trollemek, sabote etmek. Sabrımızı taşırıp ceza aldırmak.
Seviyemiz düşürüyormuş. Şu yorumlara ne yazalım ki, seviyemiz düşmesin? Size cevap yazarken mecburen düşürüyoruz. Her türlü fikre saygım var, bir aklın ürünü olan her fikre. Ama buna saygım yok. Gelin düşüncelerinizi doğruca ifade edin, ona göre muamele görün. Hep beraber seviyeyi eksilerden, bulutların üzerine taşıyalım.
Trollukse bu eğer her iki tarafta da var. O yazdiklarinizi tersine cevirin mesela 'aman kaynak da yeni safakmis' 'ama duble yol yapmislar oyle demeyin' 'hala ak partiyi savunan insanlari anlamıyorum' gibi gibi.....
Benim konu ile alakali yorumumu okudunuz muSeçmene takılan bir isim değil. İnternette, orda burda 'yok' argümanlarla particilik yapanlara takılan bir isim. Paralı olanları var mesela. Parasız bu işe gönül vermiş olanları var. Haberinizin olmaması garip. Bu kadar içlerinde bulunurken.
Burada konu hakkında, özelleştirmelerle alakalı yazıyorsanız, yazarsınız. 'Poff' 'Sıkıldık hep aynı şey .s' 'Sözcü işte yeaaa' 'Tamam, tamam sattı herşeyi, reisimiz <3' Yorumlar bunlar. Neresinde fikir barındırıyor? Amacınız gelip buraya konuyu trollemek, sabote etmek. Sabrımızı taşırıp ceza aldırmak.
Seviyemiz düşürüyormuş. Şu yorumlara ne yazalım ki, seviyemiz düşmesin? Size cevap yazarken mecburen düşürüyoruz. Her türlü fikre saygım var, bir aklın ürünü olan her fikre. Ama buna saygım yok. Gelin düşüncelerinizi doğruca ifade edin, ona göre muamele görün. Hep beraber seviyeyi eksilerden, bulutların üzerine taşıyalım.
BuradaaaSag cepten alip sol cebe koymanin milli gelire katkisi yok kanimca.Ozellestirmelerin tam destekcisiyim.Kiii Zamaninda tekelde bolge muduru olan arkadasimin bizzat aciklamasiyla desteklemem artti.Devletteyken gorevi kotuye kullanip eger bir urun de soz konusuysa memurlarin isguzarliklariyla sevkiyatlarda tirla dolusu bile kaybolan urunler oluyormus vergi alinmiyormus.Bana ilettigi o zamanlar simdi bir rakidan 16 tl vergi aliyor devlet ve herseyin stogu daha iyi tutuluyor.demisti.
Bu bir ornekti.
Turk Telekom ozellesince simdi gsm operatorleriyle yarisiyor hic mi gozunuz gormuyor Azicik dikkat elestiride biyere kadar ama haberrrr
Sözcü
Ahaha seni anlamamis bile ne uğraşıyorsun salla asparagas misAsparagas? Haberin neresi asparagas açıklar mısınız? Bizde aydınlanalım.
Bu kadın millete hakarete doymuyi niye konuyu açan adam değil mi? Yönetim duyun artik sesimi biri bu bayana haddini bildirsin. İsi gücü millete hakaret.Ben gazeteye bakarım gòrüsü ne diye bi de köseyi yazana bakarım adam mı diye