- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mecazi anlamları anlayabilecek kapasitede olduğunuzu zannediyorum. mübalağa sanatını da bilirsiniz. tekrar okursanız anlayacağınızdan eminim. türk milleti zekidir. dimi ama?
mecazi anlamları anlayabilecek kapasitede olduğunuzu zannediyorum. mübalağa sanatını da bilirsiniz. tekrar okursanız anlayacağınızdan eminim. türk milleti zekidir. dimi ama?
sosyoloji bilgilerinizi tazeledikten sonra sizinle seve seve bu konuda tartışırım ama bu cümlelerin sahibiyle değil. vakit öldürmek olur benim açımdan :)
not: elbette herkes sosyoloji uzmanı olmak zorunda değil. sizi eleştirmiyorum.
benim anlama kapasitem en az sizin kıvırma kapasiteniz kadardır, merak etmeyin
sosyoloji bilgilerinizi tazeledikten sonra sizinle seve seve bu konuda tartışırım ama bu cümlelerin sahibiyle değil. vakit öldürmek olur benim açımdan :)
not: elbette herkes sosyoloji uzmanı olmak zorunda değil. sizi eleştirmiyorum.
milli içki falan deniliyor da milliyet kavramı mı bıraktılar Allah aşkına?
eğer tepkiler olmasaydı TC ibaresi bile kalkacaktı ki daha hiçbir şey belli olmaz..
ayran,rakı,bira...hepsi gündem değiştirme politikası başka da birşey değil..
Sen cümlelerini oku canım, herhangi bir bilgiden eser olmadığını göreceksin zaten. Şayet milli içkinin rakı olduğunda, toplumun ayyaş gezeceğini düşünen birini kaale almak benim hatamdı, bak bunu kabul ettim şimdi
Evet yapılan propagandalarla, asılan afişlerle, periyodik aralıklarla geri beslemelerle insanlara her türlü alkollü ya da alkolsüz içkiyi, yasağı, yeni çıkarılan ama dengeleri altüst edebilecek kanunları bile yutturabilir, 'aslında olması gereken buydu yaa' dedirtebilirsiniz. Üstelik tepki veren kesimlere neden tepki verdiklerini bile unutturabilirsiniz.
Bir kaç gün geçer, bilemediniz 1 hafta. Geçen hafta neye tepki verdiğinizi bile hatırlamazsınız. Çünkü o sırada başka bir konu için, başka platformlarda geri besleniyorsunuzdur.
Sonuç olarak gündem sizin için ve sonuçta tüm millet için sürekli değişiyordur. Tıpkı kadesa'nın söylediği gibi.
neden benim ekonomi, sosyal düzen, toplumsal değerler ile ilgili verdiğim bilgileri ve tartışma konusunu değiştirip, bir mübalağanın arkasına gizleniyorsunuz?
diğer sunduğum argümanların hiç birisine cevap alamadım. vereceğiniz cevabınız mı yok yoksa araştırma yapmak için zaman kazanmaya mı çalışıyorsunuz? sanırım her ikisi de.
neden şalgam dememişte ayran demiş yaaa
var altında bişey
ya tanıdık biri ayran piyasasına giriyor
yada cacık olacağımızın sinyallerini artık ağzı ile veriyor
aynen öyle...ne zaman bu ülkede önemli bir sorun olsa hopp gündem değişir birden..kürtajdan başlar,doğum şeklinden en son milli içeceğe kadar dayanır konular..bizde ayran içmişten beter oluruz işte..hipnoz edilmiş gibi..