Milletin dili

7 aylık benek yürümez saçmalamasınlar. Sinirin bozuluyorsa konuşturtma bu konular hakkında. Ayrıc ancak yani geç değil ki rahat bıraksınlar çocukları başka işleri güçleri yok mu

Tr de herkesin çocugu 9 aylik yürür, 1 yaşında konuşur . Herkesin bebesi çok zeki ama ne hikmetse her alanda ülke olarak gerideyiz he de geç bebeğim illa kulp bulurlar.

Çok uzun yazmışsınız tam okumadım ama doktora götürdüyseniz ve bir şey demedilerse sıkıntı yok. Kuzenim 1 yaşını geçeli 2 ay falan oldu emeklemek bile değil yerinden kalkmaya uğraşmıyor ailede kimse de garipsemiyor. Çocuk hayatı boyunca oturacak değil sonuçta elbet bir gün kalkacak ay bunun çocuğu böyle yapmış, konuşmuş, yürümüş, amuda kalkmış gibi şeylerde de üzülecek kafayı takacak bir şey yok. Niyetinizi ve hislerinizi anladım ama biraz kötü bir tutum. Akrabanızın çocuğu yürümüş, sevinin geçin. Dediğim gibi doktora gidiyorsanız sıkıntı yok <33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…