canım bugün suyu en az 2 lt tüketelim
ben dün 1 lt bile içmedim
ben 1 litre içtim şimdiye kadar içtikçe içesim geliyor
benimde çokkk içesim var ağzımın tadı berbatt
günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardıama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim
merhaba tatlım.. 6 kiloyu vermekte bir azmin göstergesidir tebrikler canımMerhaba kizlar,
Yazilanlari okudumda gercekten cok guzel kilolar vermissiniz, hepinizi tebrik ediyorum, azminiz dail olsun.. Sizleri okuduktan sonra ben de hirsa geldim. 67 kilodan 61 kiloya dustum ama nezamandir tartida hicbir oynama olmuyor, sinir olmaya basladim. Sabahlari haric diyet zor gelmedi bana, benim yaptigim diyette protein agirlikli oldugu icin sanirim.
Bir arkadas tavsiye etmemis ama gene de sormak istiyorum.Su siralar regli olucam, sizce basliyim mi bu diyete? Sabirsizlandim da yorumlardan sonraa, 5'li rakamlari gormek istiyorum artik. bide hizli kilo vererek vucudun dengesini bozmazmiyiz diye endise ediyorum? Son olarak da sandvicden bahsediyorsunuz, 2 dilim ekmek arasina hazirliyorsunuz dimi? Ben ekmegi tamamen hayatimdan cikardigim icin, sanki 2 dilim yemek bile kilo almama sebeb olucak gii hissediyorum.
Hepinize tekar kolay gelsin
İlk gün banada zor geldi tatlım.. ama ben öğlen bir dilim kepekli ekmek yemiştimbende başlamayı düşünüyorum reglim de bitti, yalnız ilk gün gözümü çok korkuttusabahları çok aç kalkıyorum öğlene kadar yemek yok sadece kahve, öğlen de 2 yumurta başka bişicik yok..
Merhabalar bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ama kayıt olmamıştım.Dün bu bölüme yazdıklarınızın hepsini okudum.Malesef 1.56 boyunda ve 70 kiloyumüniversite yıllarımda 2 senede 20 kilo aldım ve veremiyorum
Uzun bir birlikteliğim var erkek arkadaşım artık ailesiyle tanıştırmak istiyor beni.E hal böyle olunca benim artık erkenden zayıflamam gerekiyor.
Bugün den başladım işe geldiğimde bir şekersiz kahve içtim biraz öncede sandeviç yedim bu durumda sanırım yumurtayı yememeliyim:44: sabahları ve yatmadan önce mekikte çekmeye başladım
Umarım burda başarılı olan arkadaşlar gibi bende bu fazlalıklardan kurtulabilirim.ve istediğim kiloda erkek arkadaşımın ailesinin karşısına daha kendine güvenen biçimde çıkabilirm....
kızlar kaç kilo verdiniz nasıl gidiyor diyetler biraz yazın da bizi de kamçılayın.. cumartesi başlayacağım ben de...
evet kızlar.. öğlen sadece 2 yumurta domates salatalık yedim.. 3 tane zeytin ve şekersiz çay
canlar, güzeller, nasil gidiyor diyetiniz??? ben kendimi hafilemis hissediyorum. icim kipir kipir hic yerimde durasim yok
canim adet mi olcucaksin?? seni anlayabiliyorum ama tavsiyem yeme sakin, unut cikolatayi. bi tane yersin sonra arkasi gelir... ve sonu pismanlik ve vicdan azabi olur
adet döneminde olan arkadaslara bu yüzden tavsiye etmiyorum, adet bitiminde yapin diyetinizi.
güzel arkadasim sen yenimi basladin diyete? (siteyi takip edemedim 2-3 gündür yogun geciyor günlerim, kusura bakma hatirlayamadiysam )
2-3 hafta oluyor diyete baslamistim, isvec diyetine ilk hafta cok güzel kilo vermistim 4 kilom gitmisti.. 2. haftasinda adet oldum.. bütün moralim bozulmustu... inecegim yerde ya yerimde sayiyordum yada almis görünüyordum. vucudum su topladi.. bosu bosuna iskence cekmis gibi oldum. canim tatli cikolata cekiyordu ama yiyemiyordumda bozmak istemedim diyetimi. iste her neyse canim, eger yeni baslamissan adetin bitene kadar yapma, bitsin full gaz yeniden baslarsin, senin icin daha güzel moral olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?