• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

canlar, güzeller, nasil gidiyor diyetiniz??? ben kendimi hafilemis hissediyorum. icim kipir kipir hic yerimde durasim yok :66::66::66:

duyhas
günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardı ama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim

canim adet mi olcucaksin?? seni anlayabiliyorum ama tavsiyem yeme sakin, unut cikolatayi. bi tane yersin sonra arkasi gelir... ve sonu pismanlik ve vicdan azabi olur :20:

adet döneminde olan arkadaslara bu yüzden tavsiye etmiyorum, adet bitiminde yapin diyetinizi.

sirinemeren
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.bende regl dönemindeyim ama bırakmak yok aynen diyete dewam

güzel arkadasim sen yenimi basladin diyete? (siteyi takip edemedim 2-3 gündür yogun geciyor günlerim, kusura bakma hatirlayamadiysam )

2-3 hafta oluyor diyete baslamistim, isvec diyetine ilk hafta cok güzel kilo vermistim 4 kilom gitmisti.. 2. haftasinda adet oldum.. bütün moralim bozulmustu... inecegim yerde ya yerimde sayiyordum yada almis görünüyordum. vucudum su topladi.. bosu bosuna iskence cekmis gibi oldum. canim tatli cikolata cekiyordu ama yiyemiyordumda bozmak istemedim diyetimi. iste her neyse canim, eger yeni baslamissan adetin bitene kadar yapma, bitsin full gaz yeniden baslarsin, senin icin daha güzel moral olur...

Yok canım adet olmucam daha var adetime ama istedi işte ben yemekten sonra kan şekerim düşer odan oldu galiba

börtü
3. haftada ölüm var galiba :D bununla kilo verip sonra aniden alıp çatır çatır çatlar insan. çok sağlıksız gibi geldi .

listeyi kontrol ettinmi canim sen?? tek tip beslenme diyetlerinden ölen olmadiysa bunda hiiiiiiic olmaz merak etme sen... :44:kilolari canina taaak eden varsa, herseyi göz önüne alabilir, kendi hür iradesiyle karar vermis ve baslamis olur diyetine... ya basarir ya basaramaz o onun metebolizmasina, yapisina ve de azmine bakar..

ben bu listeyi sahsen sagliksiz bulmadin. sen normal zamanda sandvic yemiyormusun? makarna?, et ve tavuk? yesillik salata?? eminimki hepimiz yiyoruz? hangisi sagliksiz :40: ?

saygi duyuyorum arkadasim görüsüne..

duyhas
Yok canım adet olmucam daha var adetime ama istedi işte ben yemekten sonra kan şekerim düşer odan oldu galiba

canim bi sitede okumustum, kendimde bizzat denedim gercekten ise yariyor bende. aksamlari yatmadan önce 1 yemek kasigi balin üzerine kaplicak kadar toz tarcin serpip yiyorsun.. hem tatli krizlerini yatistiriyor hemde yag yagmada cok faydasi var.. bi dene istersen??

Kızlar ya..
benim ne kol ne bacak ne yüz .. sadece karın çevrem özellikle yan taraflardan kilo alırım.. bu yüzden sadece o bölgeme sporla yükleniyorum.. akşamlarıda bibberiye yağı sürüp yatıcam ama regl dönemine giriorum şu günlerde bekliyorum ... Off off inşallah tez zamanda kurtulurum o bölgeden ya kendimi bildim bileli bu şekilde çünkü.. :47:

Kızlar bende kendımı acayıp mutlu hıssedıyorum ayrıyeten aç değilim ...guzel bır dıyet ...resmen hafıfledım sınıfta oturamıyom cocukların basında dönup duruyorum cok mutluyum ınsallah ıkı hafta sonunda butun pantolonlarıma bluzlerıme ayakkabılarıma gırerım....inşallahhhhh

kızlar bende gülbende duydum 1lt suyumun içine kabuk tarcın atıom bı tane hem tadı değişio guzel oluo hemde vucuttakı ödemı atıomus 4 5 gun yapın dıodu benden bır önerı ...

kızlar ya bırde sua argan yağını duyan varmı bende ilk çizgiler var sanki gülünce ..hakkatten etkılımı bılgısı olan varsa super olur

Kızlar bende kendımı acayıp mutlu hıssedıyorum ayrıyeten aç değilim ...guzel bır dıyet ...resmen hafıfledım sınıfta oturamıyom cocukların basında dönup duruyorum cok mutluyum ınsallah ıkı hafta sonunda butun pantolonlarıma bluzlerıme ayakkabılarıma gırerım....inşallahhhhh

kızlar bende gülbende duydum 1lt suyumun içine kabuk tarcın atıom bı tane hem tadı değişio guzel oluo hemde vucuttakı ödemı atıomus 4 5 gun yapın dıodu benden bır önerı ...

kızlar ya bırde sua argan yağını duyan varmı bende ilk çizgiler var sanki gülünce ..hakkatten etkılımı bılgısı olan varsa super olur

tatlım çubuk tarçını normal içme suyumuza atıyoruz öyle değilmi kaynatma vs yok yani :26: argan yağı çok pahalı bi yağ canım ya.. :25:

siyah ıncı canım o bölgene yüklen faydasını görursun bende dıom şu popoyu duvara vursam gece yatmadan bı faydası olurmu acep bu arada suan yeşil çayımı içiommmmmmmm

Ben bugün 200 gr oynamışım sadece
başlangıç 55.600
2. gün 54.800
3. gün 54.600

durmak yok yola devam :66:

canım ben bugün 100 gram oynamışım....
başlangıç 64900
2. gün 63 800
3. gün 63.700
bunda dün gece yediğim 29 cal çikolatanınn payı var

günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardı :43::43::43::43: ama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim :32::32::32::32:

ahy işte ben yedim oniiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım ya normal ılık suyuna at iç ayrıyeten 2.ltreyıde aynı cubukla devam ettır tadı gıtgıde guzelleşio zaten kaynatma felan yok cok guzel ödem atıomus

argan yağı ne kadardır kı ya kızlar şu kaş aram resmen çizgı oldu cok moralımı bozuo napsam

arkadaslar bölgesel zayiflamak icin, o bölgeye özel egzersizler yapmak gerek.. internette arastirabilrsiniz. mesela yan karin kaslari icin sopali haraket ver.. süper inceltiyor.. (benimde sorun göbekte ) oklava veya uzunca bi sopa aliyorsunuz omzunuza yerlestirip sopanin uclarindan tutuyorsunuz. bacaklar hafif öne kirik. karin kaslariniz icine ceklilik ve saga sola kalcalari oynatamdan üst bölgenizle hareket ediyorsunuz. kaslarin nasilda calistigini farkadeceksiniz.. süper bisey..

popoyu duvara vurarak erittim diyen biri vardi yaa. gercekten oluyormus galiba.. ama istedigin sekil olurmu onu bilemem canim :)

sen en iyisi. isinma hareketlerinden sonra. eller ve dizler yere gelecek sekilde bi köprücük kur, sonra bacagini dizden bük ve yukari dogru kaldir indir.. bu forma sokmada tavsiye ediliyor...

ayyyy ne kadar yazdimda yazdim ben yaaa. kusura bakmayin..bazen böyle cenem düsüyor iste

siyah ıncı canım o bölgene yüklen faydasını görursun bende dıom şu popoyu duvara vursam gece yatmadan bı faydası olurmu acep bu arada suan yeşil çayımı içiommmmmmmm
Duvara falan vurma tatlım ya zarar verirsin vücuduna :20:
canım ben bugün 100 gram oynamışım....
başlangıç 64900
2. gün 63 800
3. gün 63.700
bunda dün gece yediğim 29 cal çikolatanınn payı var
ben çikolata falan yemedim valla.. birazcık yemek yedim ekmeksiz .. salata yaptım bizimkilerle benim salatamı ayırdım üstelik yağ falan olmasın içinde diye..:30:

yok canım ya normal ılık suyuna at iç ayrıyeten 2.ltreyıde aynı cubukla devam ettır tadı gıtgıde guzelleşio zaten kaynatma felan yok cok guzel ödem atıomus
tmm cnaım bugün alayım o zaman ben :24:

bende bu diyeti uygulamaya başladım ağır bi diyet gibi gelmedi banada gayet güzel 1 saatte yürürsem bu iş tamamdır benide ekleyiniz lütfen kilom 68

Son düzenleme:
cubuk tarcinli su, ilk defa duydum.. denicem insallah..tarcin zaten kan sekerini dengeliyor diye biliyordum.. paylasimin icin tesekkürler canim!!

Back