duyhas
günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardı ama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim
sirinemeren
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.bende regl dönemindeyim ama bırakmak yok aynen diyete dewam
börtü
3. haftada ölüm var galibabununla kilo verip sonra aniden alıp çatır çatır çatlar insan. çok sağlıksız gibi geldi .
duyhas
Yok canım adet olmucam daha var adetime ama istedi işte ben yemekten sonra kan şekerim düşer odan oldu galiba
Kızlar bende kendımı acayıp mutlu hıssedıyorum ayrıyeten aç değilim ...guzel bır dıyet ...resmen hafıfledım sınıfta oturamıyom cocukların basında dönup duruyorum cok mutluyum ınsallah ıkı hafta sonunda butun pantolonlarıma bluzlerıme ayakkabılarıma gırerım....inşallahhhhh
kızlar bende gülbende duydum 1lt suyumun içine kabuk tarcın atıom bı tane hem tadı değişio guzel oluo hemde vucuttakı ödemı atıomus 4 5 gun yapın dıodu benden bır önerı ...
kızlar ya bırde sua argan yağını duyan varmı bende ilk çizgiler var sanki gülünce ..hakkatten etkılımı bılgısı olan varsa super olur
Ben bugün 200 gr oynamışım sadece
başlangıç 55.600
2. gün 54.800
3. gün 54.600
durmak yok yola devam
günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardıama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim
Duvara falan vurma tatlım ya zarar verirsin vücudunasiyah ıncı canım o bölgene yüklen faydasını görursun bende dıom şu popoyu duvara vursam gece yatmadan bı faydası olurmu acep bu arada suan yeşil çayımı içiommmmmmmm
ben çikolata falan yemedim valla.. birazcık yemek yedim ekmeksiz .. salata yaptım bizimkilerle benim salatamı ayırdım üstelik yağ falan olmasın içinde diye..canım ben bugün 100 gram oynamışım....
başlangıç 64900
2. gün 63 800
3. gün 63.700
bunda dün gece yediğim 29 cal çikolatanınn payı var
tmm cnaım bugün alayım o zaman benyok canım ya normal ılık suyuna at iç ayrıyeten 2.ltreyıde aynı cubukla devam ettır tadı gıtgıde guzelleşio zaten kaynatma felan yok cok guzel ödem atıomus
siyahinci ben su içmeyi unuttum dün
sen suyu ne kadar tükettin
ondan mı diyeceğim..
ikimizde az verdik çünkü
çok az içtim canım ya.. unutuyorum su içmeyi..
3. haftada ölüm var galibabununla kilo verip sonra aniden alıp çatır çatır çatlar insan. çok sağlıksız gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?