• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

canım bugün suyu en az 2 lt tüketelim
ben dün 1 lt bile içmedim:58:

içelim tatlım ya.. önümde 0,50 lik su şişem var işyerinde ben ona doldurup içiyorum.. normal de çok su içen biriyim ancak wc meselsi beni zora sokuyor.. eve gidiyorum wc için çünkü.. ( işyerimle evim aynı binada :1:) birde dişimi çektirdim geçen hafta azı ve yanındaki 20 liği çekti doktor :25: onun yarası yüzünde su içmek bile ızdırap gibi gelio :25:

ben 1 litre içtim şimdiye kadar içtikçe içesim geliyor:32:

Merhaba kizlar,

Yazilanlari okudumda gercekten cok guzel kilolar vermissiniz, hepinizi tebrik ediyorum, azminiz dail olsun.. Sizleri okuduktan sonra ben de hirsa geldim. 67 kilodan 61 kiloya dustum ama nezamandir tartida hicbir oynama olmuyor, sinir olmaya basladim. Sabahlari haric diyet zor gelmedi bana, benim yaptigim diyette protein agirlikli oldugu icin sanirim.

Bir arkadas tavsiye etmemis ama gene de sormak istiyorum.Su siralar regli olucam, sizce basliyim mi bu diyete? Sabirsizlandim da yorumlardan sonraa, 5'li rakamlari gormek istiyorum artik. bide hizli kilo vererek vucudun dengesini bozmazmiyiz diye endise ediyorum? Son olarak da sandvicden bahsediyorsunuz, 2 dilim ekmek arasina hazirliyorsunuz dimi? Ben ekmegi tamamen hayatimdan cikardigim icin, sanki 2 dilim yemek bile kilo almama sebeb olucak gii hissediyorum.

Hepinize tekar kolay gelsin :3:

bende başlamayı düşünüyorum reglim de bitti, yalnız ilk gün gözümü çok korkuttu :( sabahları çok aç kalkıyorum öğlene kadar yemek yok sadece kahve, öğlen de 2 yumurta başka bişicik yok..

Merhabalar bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ama kayıt olmamıştım.Dün bu bölüme yazdıklarınızın hepsini okudum.Malesef 1.56 boyunda ve 70 kiloyum:19: üniversite yıllarımda 2 senede 20 kilo aldım ve veremiyorum:43:
Uzun bir birlikteliğim var erkek arkadaşım artık ailesiyle tanıştırmak istiyor beni.E hal böyle olunca benim artık erkenden zayıflamam gerekiyor.:59::59:
Bugün den başladım işe geldiğimde bir şekersiz kahve içtim biraz öncede sandeviç yedim bu durumda sanırım yumurtayı yememeliyim:44: sabahları ve yatmadan önce mekikte çekmeye başladım
Umarım burda başarılı olan arkadaşlar gibi bende bu fazlalıklardan kurtulabilirim.ve istediğim kiloda erkek arkadaşımın ailesinin karşısına daha kendine güvenen biçimde çıkabilirm....:58:

TOMBİŞ TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN DENİCEM BU AKŞAM UNUTMAZSAM
quiter canım veriyorum galiba kilo ivme düştü gerçek kilomdan dijital olmadığı için tam kilo olduğunda haber vericem size
kızlar ya dün tavuk yedim ama karnım davul gibiydi bugün porsiyonumu düne göre daha azaltayım diyorum :1::1::1: ben suyu çok içiyorum şimdiye kadar 8 bardak oldu :1::1::1:
mekik bende başlıcam bugün :1::1:

Merhaba kizlar,

Yazilanlari okudumda gercekten cok guzel kilolar vermissiniz, hepinizi tebrik ediyorum, azminiz dail olsun.. Sizleri okuduktan sonra ben de hirsa geldim. 67 kilodan 61 kiloya dustum ama nezamandir tartida hicbir oynama olmuyor, sinir olmaya basladim. Sabahlari haric diyet zor gelmedi bana, benim yaptigim diyette protein agirlikli oldugu icin sanirim.

Bir arkadas tavsiye etmemis ama gene de sormak istiyorum.Su siralar regli olucam, sizce basliyim mi bu diyete? Sabirsizlandim da yorumlardan sonraa, 5'li rakamlari gormek istiyorum artik. bide hizli kilo vererek vucudun dengesini bozmazmiyiz diye endise ediyorum? Son olarak da sandvicden bahsediyorsunuz, 2 dilim ekmek arasina hazirliyorsunuz dimi? Ben ekmegi tamamen hayatimdan cikardigim icin, sanki 2 dilim yemek bile kilo almama sebeb olucak gii hissediyorum.

Hepinize tekar kolay gelsin :3:
merhaba tatlım.. 6 kiloyu vermekte bir azmin göstergesidir tebrikler canım :46: vücut belirli bir zaman sonra olduğu yerde durur.. kilo vermez.. bizlerde en çok bu noktada yanılıp tekrar yemeye başlarız.. bu yüzden buna özzen göstermek gerekir tatlım hızlı kilo vermek dengeyi bozarmı konusunda net bir bilgim yok bu konuda uzman değilim sonuçta ancak nette araştırdığım kadarıyla doktorlar tarafından da tavsiye ewdilen bir beslenme şekli tabi sadece 2 hafta.. örneğin 3 gün bu diyeti uyguladın bırakıcaksın tekrar başlıcaksın siyelim en az 1 haftalık ara verilmesi gerektiğini yazmış uzmanlar.. :51:
ekmek karbonhidrat alımında önemli bir unsurdur. eğer bunu diğer besinlerle dengeliyorsan sorun yok fakat karbonhidrat eksikliği yaşamanı istemem.. ben 1 dilim kepek ekmeğini 2 ye bölüp sandiviç yapıyorum bana yetiyor.. :32:

bende başlamayı düşünüyorum reglim de bitti, yalnız ilk gün gözümü çok korkuttu :( sabahları çok aç kalkıyorum öğlene kadar yemek yok sadece kahve, öğlen de 2 yumurta başka bişicik yok..
İlk gün banada zor geldi tatlım.. ama ben öğlen bir dilim kepekli ekmek yemiştim :30:

Merhabalar bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ama kayıt olmamıştım.Dün bu bölüme yazdıklarınızın hepsini okudum.Malesef 1.56 boyunda ve 70 kiloyum:19: üniversite yıllarımda 2 senede 20 kilo aldım ve veremiyorum:43:
Uzun bir birlikteliğim var erkek arkadaşım artık ailesiyle tanıştırmak istiyor beni.E hal böyle olunca benim artık erkenden zayıflamam gerekiyor.:59::59:
Bugün den başladım işe geldiğimde bir şekersiz kahve içtim biraz öncede sandeviç yedim bu durumda sanırım yumurtayı yememeliyim:44: sabahları ve yatmadan önce mekikte çekmeye başladım
Umarım burda başarılı olan arkadaşlar gibi bende bu fazlalıklardan kurtulabilirim.ve istediğim kiloda erkek arkadaşımın ailesinin karşısına daha kendine güvenen biçimde çıkabilirm....:58:

Canım merhaba... Bende inşallah bu yaz söz-nişan hazırlıklarına giricem.. Kilo problemim yok aslında ben spor ve rejimle artık nefret aşamasına gelen fazlalığımdan kurtulmak istiyorum :51: Allah yardımcımız olsun :nazar:

kızlar kaç kilo verdiniz nasıl gidiyor diyetler biraz yazın da bizi de kamçılayın.. cumartesi başlayacağım ben de...

evet kızlar.. öğlen sadece 2 yumurta domates salatalık yedim.. 3 tane zeytin ve şekersiz çay :32:

bende bu diyete başladım galiba

pek diyetlere uyamamda:69:

sabah 2 şekersiz nescafe

öğle 2 haşlanmış yumurta biraz dereotu

inşallah devam ederim

hı arada maden suyu içtim içmesem daha iyi olur galiba

su ve bitki çayı zaten içiyorum

akşama tavuk yiycemmm:82:

Bu diyet pek sağlıklı gibi değil sanki. 2 haftada 9 kilo sonra kilo almaya meyilli oluyor insan bu tür diyetlerden sonra.

canlar, güzeller, nasil gidiyor diyetiniz??? ben kendimi hafilemis hissediyorum. icim kipir kipir hic yerimde durasim yok :66::66::66:

canim adet mi olcucaksin?? seni anlayabiliyorum ama tavsiyem yeme sakin, unut cikolatayi. bi tane yersin sonra arkasi gelir... ve sonu pismanlik ve vicdan azabi olur :20:

adet döneminde olan arkadaslara bu yüzden tavsiye etmiyorum, adet bitiminde yapin diyetinizi.

güzel arkadasim sen yenimi basladin diyete? (siteyi takip edemedim 2-3 gündür yogun geciyor günlerim, kusura bakma hatirlayamadiysam )

2-3 hafta oluyor diyete baslamistim, isvec diyetine ilk hafta cok güzel kilo vermistim 4 kilom gitmisti.. 2. haftasinda adet oldum.. bütün moralim bozulmustu... inecegim yerde ya yerimde sayiyordum yada almis görünüyordum. vucudum su topladi.. bosu bosuna iskence cekmis gibi oldum. canim tatli cikolata cekiyordu ama yiyemiyordumda bozmak istemedim diyetimi. iste her neyse canim, eger yeni baslamissan adetin bitene kadar yapma, bitsin full gaz yeniden baslarsin, senin icin daha güzel moral olur...

canım ben cuma günü başlamıştım.şu an yerimde sayıyo gibi görünüyorum ama olsun 1.100 gr fark var bu bile mutlu ediyo :66:

Back