canlar, güzeller, nasil gidiyor diyetiniz??? ben kendimi hafilemis hissediyorum. icim kipir kipir hic yerimde durasim yok
canim adet mi olcucaksin?? seni anlayabiliyorum ama tavsiyem yeme sakin, unut cikolatayi. bi tane yersin sonra arkasi gelir... ve sonu pismanlik ve vicdan azabi olur
adet döneminde olan arkadaslara bu yüzden tavsiye etmiyorum, adet bitiminde yapin diyetinizi.
güzel arkadasim sen yenimi basladin diyete? (siteyi takip edemedim 2-3 gündür yogun geciyor günlerim, kusura bakma hatirlayamadiysam )
2-3 hafta oluyor diyete baslamistim, isvec diyetine ilk hafta cok güzel kilo vermistim 4 kilom gitmisti.. 2. haftasinda adet oldum.. bütün moralim bozulmustu... inecegim yerde ya yerimde sayiyordum yada almis görünüyordum. vucudum su topladi.. bosu bosuna iskence cekmis gibi oldum. canim tatli cikolata cekiyordu ama yiyemiyordumda bozmak istemedim diyetimi. iste her neyse canim, eger yeni baslamissan adetin bitene kadar yapma, bitsin full gaz yeniden baslarsin, senin icin daha güzel moral olur...