• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

Bende bu diyetin aynisi 4-5 sene once uygulamisdim...ve 6-7 kilo verdim sonunda. baslangicda zorlandim ama alisdikdan sonra sorun olmadi. yanliz diyet bitdikden sonra kilo almamaya ozen gostermek lazim cunku kisa sure icinde verilen kilolar cok cabuk geri alinabiliyo arkadaslar..

ben isveç diyetimin 10.gününü bgn bitirdim şükür 5 kilo verdim bi de bunu deniyim isveçten sonra daha koly gelio gerçi çoğu şeyi aynı ama en azından sabahları sandwich var :27:

pissisko
ben isveç diyetimin 10.gününü bgn bitirdim şükür 5 kilo verdim bi de bunu deniyim isveçten sonra daha koly gelio gerçi çoğu şeyi aynı ama en azından sabahları sandwich var

:nazar: canim tebrik ederim 5 kilo hemde 10 günde.. süpersin masallah!!! darisida bizlerin basina insallah :61:

bide merak ettim, kac kilodan kac kiloya düstün??

yaw arkadaslar bende lw 6090 içiyorum
kullanan varmı? yanında neler yapmak lazım ki

bu siteyi tam cözemedim ben arkadaslar.. sürekli yenilemekmi gerekiyor. yeni mesajlari görebilmek icin?? daha kolay yolu yokmu bunun??

canım bu zayıflama listeleri kremleri hapları konusunda mastır yapmış biri olarak en iyi ürün bu lw 6090 L LOST DEMEK YANİ KAYIP W WEİGHT AGIRLIK KILO DEMEK YANI KILO KAYBI 6090 DA NE DEMEK BEL 60 KALCA 90 İNŞŞŞ.

canım sonuncu yazan yere basarsan en son yazılan yazılar mesajlar cıkıyo sag alltta yazıyo en son yazılanlar orda

valla martın 28 inde basladım 84.500 le bugun ayın 20 si şuan 80 kıloyum ama boy yok anam boyum 1.60

kızlar zayıflamak için ne yaparsanız yapın ama sağlıklı yapın Allah aşkına. kesinlikle tek tip beslenmeyi. patates diyeti, çorba diyeti falan yapmayın. bi tanıdıgım oğlunun sünneti için 3 ay boyunca sadece yoğurt kepek ekmeği yedi. evet inanılmaz zayıfladı ama düğünden bi kaç hafta sonra baş dönmesi bayılma ile hastanelik oldu. kalp kaslarımı ne zayıflamış. artık fazla yorulmaması falan gerekiyormuş. üstelik kiloları geri aldı. dikkat lütfen..

beterin beteri vardir canim, sükret haline..:43: ben okadarda boylu degilim boyum 1,57..

cok güzel 3 haftada vermisin? harika.. peki diyette yapiyormusun?? ölcülerini aldinmi basladiginda?? ay ne kadar da merakliyim, ne cok soru sordum böyle??

ukalady
kızlar zayıflamak için ne yaparsanız yapın ama sağlıklı yapın Allah aşkına. kesinlikle tek tip beslenmeyi. patates diyeti, çorba diyeti falan yapmayın. bi tanıdıgım oğlunun sünneti için 3 ay boyunca sadece yoğurt kepek ekmeği yedi. evet inanılmaz zayıfladı ama düğünden bi kaç hafta sonra baş dönmesi bayılma ile hastanelik oldu. kalp kaslarımı ne zayıflamış. artık fazla yorulmaması falan gerekiyormuş. üstelik kiloları geri aldı. dikkat lütfen..

haklisin canim.. tek tip diyetler daha sakincali oluyor.. bu diyet 2 haftalik ve protein, vitamin acisindan o kadarda agir bi diyet degil bence.. sürekli et yemekten ginaaa gelcek ama ne yapalim 2 hafta sabredicez..

allah korusun cok gecmıs olsun o hanımada. yok canım ölçü almadım ama dıyet falan yok ne bulursam yıyorum hiç farketmiyo ama tok tutuyo zaten ıvır zıvır yemek gelmıyo içinden

hmmm hap mi bu kullandigin ürün? spor yapiyorsan daha cabuk verirsin insallah! ben ilk kez duydum bu ürünü.. hangi ülkedesin??

Back