Arkadaşlar,tesadüfen gördüğüm bu diyete 7 nisan günü başladım.Ben abur cubur ,tatlı,günlük çerez yemeden yapamayan biriyim ve de çok zorlanıyorum.
Ama diyete (resmen bu zulme)harfiyen uyuyorum.Dayanabilirsem 15.gün sonunda ne olacağımı yazacağım.Resmen açım,hemde çok.Evliyseniz daha da zor,sevgili kocacım yerken ben bakıyorum..Boyum 1.60
Başlangış kilom 59.
Bugün beşinci günüm ve 56.700 kilodayım.
Hedefim 50 kilo olmak,
30 yaşın altındaysanız kilo vermeniz kolay,ama yaş ilerledikçe bence zor oluyor.Hepinizi öpüyorum.Gelişmeleri yazacağım..
Evet canım aynen ben bu diyeti uyguluyorum,yalnızca bu diyetteki biftek ya da dil yerine hep tavuk haşlaması (küçük bagetlerden) yedim.Biftek hem pahalı hem de her gün biftek yapması zor geldi bana.
Sabah aynı kıyafetlerimle yine tartıldım. Ve yine kilo vermişim.Üstelik yüzümde çökme,yorgunluk belirtileri yok.Ben çok zor kilo veren biriyim.Protein ağırlıklı bir diyet ve ben ilk kez böyle bir diyet yapıyorum.Genelde aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.Ama bu kez oldu.Resmen hergün zayıflıyorum.Kıyafetlerim bol geliyor.Bugün 6.günüm ve bünyem alıştı.İlk 3 günüm çok zor geçmişti.Başım çok ağrıdı ve tatlı krizinden öldüm öldüm dirildim.Bu diyeti şiddetle tavsiye ederim.
NOT:Günde 3 büyük fincan karanfilli yeşil çay ve 2 litre su içiyorum.Hiç spor yapmıyorum.Hareket sıfır.Kamu kurumunda çalışıyorum,tüm gün oturuyorum .
Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm
7 Nisan :59,00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum)Hepinize bol şanslar.Devamını ve sonucunu yazmaya devam edeceğim.Böyle zayıflamaktan çok keyif alıyorum.Bu diyet çok hoşuma gitti....
Canım ;
kahve olarak; bir poşet light nescafe + içine 1 çay kaşığı kadarda sade toz nescafe atarak içiyorum.
Sandeviç yapımında ;dilimlenmiş yoğun kepek ekmeği aldım.2 dilim kepek ekmeğinin arasına 1 küçük domates,1 küçük salatalık,1 yaprak kıvırcık ya da marul,incecik beyaz peynir koyuyorum.
Biftek ya da dil yerine;Haşlanmış baget tavuk
Yeşilçayı da aktardan açık yeşil çay (1 tatlı kaşığı) ve bildiğimiz karanfilden 6-7 adet günde 3-4 büyük fincan içiyorum.Bol şanslar canlarım...
süperr canımm vallahii bende dün tartılmıştım 66.5 ti kilom bugün sabah tartıldım 65.5 çıktım:))bende iki hafta yapıcamm:))şimdi sanwiç yedim daha dogrusu kepek ekmekle peynir yedimm:))öglen akşamda tavugumu yerim :)):)
CANIM BENDE KATI YUMURTAYI YAVAN YİYEMİORUM ONUN YERİNE YAGSIZ TAVADA OMLET YAPIORUM DAHA İİ OLUOR:))BUGÜNDE SANDWİÇİMİYEDİMM KAHVEMİ İÇTİM ÖGLEN YUMURTA HAVUÇ VARp İRENÇÇ:))AMA KİLO VERDİRİOR KESİNLİKLEE:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?