Ben peynirden nefret ettiğim için sadece domates ve marul koydum ama sandviç ekmeği yerine kepekşi ekmek yemeyi tercih ettim, sabahları 7 buçukda kalkmaya basladım ve İlk günden itibaren kilo vermeye basladım diyetinin 3. günü aynada kendine bakarsan değişimi farkedersin :87:
Teşekkürler. Liste fena değil. Ben uygulayacağım.
Protein ağırlıklı bir diyet. Atkins diyetine benziyor. Kitabı da var.Yıllar önce böyle bir diyet yapmıştım. Şaşırtıcı derecede hızlı kilo verdiriyor.
Çok protein yani et, yumurta az veya hiç karbonhidrat yani un, sebze,meyve yeniliyor. Amaç vücuttaki yağları ketona çevirip idrarla atılmasını sağlamak. Böylece yağlar eriyor. Bol su içmek lazım.
Bir de beni tutmaz diyenlere not protein ağırlıklı beslenmek aşırı iştah kesiyor. 2 gün sonra acıkmıyorsun bile.
çok ta zor bir şeye benzemiyor.. boğazı tutup denemek lazım... ama ben çikolatasız yapamam ki... ya çikolata ya da zayıflık, birini seçmem lazım..
Peki canım sen listeye tam anlamıyla uydunmu hiç kaçamak yapmadan mı 6.5 kilo verdin çünkü normali 2 haftada 9 kilo olduğu için soruyorum :44:
Ben kaçamak yapmadan duramam ki
Kuzenimle beraber basladık bu diyete o diyete harfiyen uydu hiç kaçamak yapmadı sürekli spor yaptı günde 3 litre su içti 1 saat yürüdü ama ama o 9 buçuk kilo verdiii :84:
e 7 kilon gitmiş işte canımAhh ahh keske bende 69dan 55e düşebilsem canım yaa :18:
ya pekı sekersız cay sınırsızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?