- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye
Canım o diyeti yapsanda öğün öğün paylaş sen kaç yumurta kaç pattes ne kadar su yeşil çay için sonra spor şart zaten :)Tabi ki anlastik canim. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuz evet o zaman start veriyoruz canimmmm
Canım kurban bayramı ne zamandıAnlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok
Canım o diyeti yapsanda öğün öğün paylaş sen kaç yumurta kaç pattes ne kadar su yeşil çay için sonra spor şart zaten :)
Kurban Bayramı 23 eylül boy 163 kilo 84.4 hedefe kitlendim. Görevimiz azim ve kararlılık
Canım kurban bayramı ne zamandıbide senin boy kilo kaçtı unuttum ben
Anlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok
Kurban Bayramı 23 eylül boy 163 kilo 84.4 hedefe kitlendim. Görevimiz azim ve kararlılık
Tamamdır hadi bakalım bende alışverişte kızlar görüyom zapzayıf ilk iş kısa blüzler ve yırtık pantalon bide boyfriend pant alcam çok özeniyom kötü oluyoKurban Bayramı 23 eylül boy 163 kilo 84.4 hedefe kitlendim. Görevimiz azim ve kararlılık
Tamam bende işaretledim o günü takvimde 49 gün var hedef 70 kilo hadi bakalım :)O zaman benim de yeni hedef 23 eylul kurban bayrami olsun. 70 kilo olsam cok guzel bir elbise alacam kendime ama yaaa
Doktorun dediklerinin yarısını yemişsin bence daha güzel olmuş :)Simdide bugun yediklerimi yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 tane zeytin
1 domates
Ekmek yemedim cunku tam bugday ekmegi yoktu evde
Ara ve ogle yemegini yemedim disarda islerim vardi
Aksam
5 yk menemen
4 yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Yorumlariniz nasil kizlar???
Ya yerken iyide sonraki işmanlık bile şiiriyor insanı...Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.
Ovmaç bezdirme... Anacım sen nerelisin?Menü bildirimim
Sabah
Kk süzme peynir
Söğüş domates salatalık
Tarçınlı süt (diğer günler yazdıklarımın hepsi tarçınlıydı)
Omaç (yöresel pişmiş yufkalı bir yumurta)4kaşık kadardı sanırım
Çeyrek simit
Ara
Twister dondurma 75 kalori en azı buydu:)
Öğlen
1bezdirme (buda sanırım yöresel bulgurlu bir köfte 1tanesi normal 3 tanesinin birleşimi kadar sanırı yuvarlaktı)
2 salatalık
Ara
1 minik elma 2 dilim armut
Akşam
3 kaşık zaytinyağlı bamya
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran
Akşam 45 dakika yürüdük ama tempolu değildi yine de iyi oldu :)
Şükür be çakılım hadi artık tam gaz devam...Bu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim
Bende buralardayım artık tatil bitti...Anlaştık bu aralar doğru yola girmem lazım
Simdide bugun yediklerimi yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 tane zeytin
1 domates
Ekmek yemedim cunku tam bugday ekmegi yoktu evde
Ara ve ogle yemegini yemedim disarda islerim vardi
Aksam
5 yk menemen
4 yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Yorumlariniz nasil kizlar???
Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.
Menü bildirimim
Sabah
Kk süzme peynir
Söğüş domates salatalık
Tarçınlı süt (diğer günler yazdıklarımın hepsi tarçınlıydı)
Omaç (yöresel pişmiş yufkalı bir yumurta)4kaşık kadardı sanırım
Çeyrek simit
Ara
Twister dondurma 75 kalori en azı buydu:)
Öğlen
1bezdirme (buda sanırım yöresel bulgurlu bir köfte 1tanesi normal 3 tanesinin birleşimi kadar sanırı yuvarlaktı)
2 salatalık
Ara
1 minik elma 2 dilim armut
Akşam
3 kaşık zaytinyağlı bamya
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran
Akşam 45 dakika yürüdük ama tempolu değildi yine de iyi oldu :)
Bu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim
Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)
Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye
Valla aslında tartı değişti ilk buralara geldiğimde 81 dik onu söyleyim bu tartı az gösteriyo 64 65 fln gösteriyo ama yerine göre bile değişiyo ben 3-4 kilo eksik olduğunu varsayıyorum ve maksimum geçen cuma 79 dumhaftaya cuma eve döncem kesin sonuç o zaman hadi bakalım
O zaman kilo verip bayramlik alacağız ozaman ben de ailemin yanına gideceğim hepsini şok etmek istiyorum azim nasıl oluyormuş görsünler. Hatta şimdiden kıyafet modellerine bakabilirim. Seçimi da boyatacagim fıstık gibi olalım yeni bir biz olsun
Düşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalimbence super ama oglen keske kucuk bir ara öğünde olsa yapsan. Bundan sonra ihmal etmemeye çalış canım yoksa kilo vermen zamanla durur..
cok kasma kendini normalde sen hemen tolore ediyorsun boyle kacamaklari o yuzden korkma canım.. ben senin iradene inaniyorum.
Ogleden sonra harika toplamissin canim b3nc3 önemli olanda bu.
Seni yarin bomba gibi bekliyorum o zaman :)
Katılıyorum
bu motivasyonla ikinizi kim tutar T tatlitambak :)
Kiz o Tartiyi bana da gönder 65 ne ya:))
Öyle kenarda durup izlemek yok sen de varsın kacamazsin.Bayrama hedefin kulaga cok hoş geliyor
Annem ankaralı oranın yemekleri yoksa rizeliyim :)Doktorun dediklerinin yarısını yemişsin bence daha güzel olmuş :)
Ya yerken iyide sonraki işmanlık bile şiiriyor insanı...
Ovmaç bezdirme... Anacım sen nerelisin?
Şükür be çakılım hadi artık tam gaz devam...
Bende buralardayım artık tatil bitti...
Ayy yanlış yazmışım 74 75bence super ama oglen keske kucuk bir ara öğünde olsa yapsan. Bundan sonra ihmal etmemeye çalış canım yoksa kilo vermen zamanla durur..
cok kasma kendini normalde sen hemen tolore ediyorsun boyle kacamaklari o yuzden korkma canım.. ben senin iradene inaniyorum.
Ogleden sonra harika toplamissin canim b3nc3 önemli olanda bu.
Seni yarin bomba gibi bekliyorum o zaman :)
Katılıyorum
bu motivasyonla ikinizi kim tutar T tatlitambak :)
Kiz o Tartiyi bana da gönder 65 ne ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?