Miladımız--》2015

Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye

Tabi ki anlastik canim. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuz evet o zaman start veriyoruz canimmmm

Anlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok

Canım kurban bayramı ne zamandı bide senin boy kilo kaçtı unuttum ben

Ooo ben de bir 10 versem o zaman super olur yaaaa...

Doktorun dediklerinin yarısını yemişsin bence daha güzel olmuş :)
Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.
Ya yerken iyide sonraki işmanlık bile şiiriyor insanı...
Ovmaç bezdirme... Anacım sen nerelisin?
Şükür be çakılım hadi artık tam gaz devam...
Anlaştık bu aralar doğru yola girmem lazım
Bende buralardayım artık tatil bitti...

bence super ama oglen keske kucuk bir ara öğünde olsa yapsan. Bundan sonra ihmal etmemeye çalış canım yoksa kilo vermen zamanla durur..

Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.

cok kasma kendini normalde sen hemen tolore ediyorsun boyle kacamaklari o yuzden korkma canım.. ben senin iradene inaniyorum.

Ogleden sonra harika toplamissin canim b3nc3 önemli olanda bu.

Seni yarin bomba gibi bekliyorum o zaman :)

Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)

Katılıyorum
Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye

bu motivasyonla ikinizi kim tutar T tatlitambak :)

Kiz o Tartiyi bana da gönder 65 ne ya:))

O zaman kilo verip bayramlik alacağız ozaman ben de ailemin yanına gideceğim hepsini şok etmek istiyorum azim nasıl oluyormuş görsünler. Hatta şimdiden kıyafet modellerine bakabilirim. Seçimi da boyatacagim fıstık gibi olalım yeni bir biz olsun

Bayrama hedefin kulaga cok hoş geliyor

Düşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalim

Annem ankaralı oranın yemekleri yoksa rizeliyim :)

Ayy yanlış yazmışım 74 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…