Ben ayran detoksu yapmıştım iki gün sürüyo ve çok memnun kaldım..Cakilim canim.. ah ah beni sorma ben de ayniyim. Yarin 5 gunde 5 kilo diyeti yapacam. Hayatimda ilk defa sok diyet yapacam
Öyle bişey yok tatlım diyetten sonra oh verdim deyip yiyenleri uydurması o.. Ben 92de takılınca yapmıştım sonrasında normal diyete devam ettim ve almadım aksine vermem hızlandı..Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)
Yane oldu size hadi canlanın yaaa.Ah be canim ben de ki motivasyon yerle bir o yuzden buna ihtiyacim var gibi
Ayy yanlış yazmışım 74 75
Tamamdır hadi bakalım bende alışverişte kızlar görüyom zapzayıf ilk iş kısa blüzler ve yırtık pantalon bide boyfriend pant alcam çok özeniyom kötü oluyo
Düşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalim
Öyle kenarda durup izlemek yok sen de varsın kacamazsin.
Yes be nasıl da toplandık .yalnız benim yarın akşam kokoreç çıktı onu yemeye gitçem dayımla 1 aydır bunu konuşuyoruz öğlen yemek mi yemesem napsam ??
Yarım ekmek 475 kaloriymiş yanında ayran 60 olsa bunu sporla kapamalıyım napıyım yorum yapın
Zaten akşam yiycem 6;30 da ondan sonra bişey yemem ekmeğin içini çıkarttırmak iyi fikir :) çeyrek ekmek yemem sanırım yılda 1 kere yiyorum :) ama sabah ve öğlen az yiyip dengelerim biraz da spor sorun olmazEkmeğin içini çıkarttır o çok etkili oluyor bi de malesef çeyrek ekmek ozaman sıkıntı olmaz gece de birsey yemezsin yanına da ayran zaten ayran şisirir. Her Lokmanin tadını da çıkar offf offf
Planini bozma canim . Ama yarina daha kati olki telafi edesin dimi ama.
Artik ne yaparsan yap 23 eylule herkes 70 olacakkkk
Oh bee canım benim işte BU!Tabi ki anlastik canim. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuz evet o zaman start veriyoruz canimmmm
Bende size inanıyorum siz olmasanız bu tatlı yazışmalar olmasa daha zor kilo vermek.Ayyy ben de 25 ine guzel bir rakam gormek istiyorum o zamannnn.....
hadi bakalim size inaniyorum ve kendime de
Asıl sıcaklarda gidiyo kilo tatlık metabolizma hızlanıyo sıcakta...Anlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok
Analşıldı komutanım bende sizleyim sonuna kadar..Siz bırakmadıkça buraya yazmayı bende sizi bırakmıcam söz..Kurban Bayramı 23 eylül boy 163 kilo 84.4 hedefe kitlendim. Görevimiz azim ve kararlılık
Bende 74 olayım inşallahO zaman benim de yeni hedef 23 eylul kurban bayrami olsun. 70 kilo olsam cok guzel bir elbise alacam kendime ama yaaa
Hepimiz öyleyiz sorun yok başarcazAksam ara öğününe ek olarak küçük bir avuc çekirdek yedim kizlar 3 lt de su ictim
Genel olarak guzel gecti sayilir bu günüm. Ben böyle normal yersem kilo veririm zaten. Sorun bazen insanliktan çıkmış gibi yemem:))
Hepimiz öyleyiz sorun yok başarcaz
Aksam ara öğününe ek olarak küçük bir avuc çekirdek yedim kizlar 3 lt de su ictim
Genel olarak guzel gecti sayilir bu günüm. Ben böyle normal yersem kilo veririm zaten. Sorun bazen insanliktan çıkmış gibi yemem:))
Suan tam kacsin ona göre kaçmak yokBen 80 olayim dimi:)))
bence de ben yarin karşımda ayna ile yiyeceğim nasıl göründüğümu merak ettim
Kim tutar seni çakılcım helal olsun.O zaman kilo verip bayramlik alacağız ozaman ben de ailemin yanına gideceğim hepsini şok etmek istiyorum azim nasıl oluyormuş görsünler. Hatta şimdiden kıyafet modellerine bakabilirim. Seçimi da boyatacagim fıstık gibi olalım yeni bir biz olsun
KeşkeeeeeDüşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalim
Hah tut kulağında getir kaytarıyo bazen..Öyle kenarda durup izlemek yok sen de varsın kacamazsin.
Eee bende ankarada oturuyom hiç duymadım bu yemekleri Allah allah...Annem ankaralı oranın yemekleri yoksa rizeliyim :)
Su an bugun itibari ile 91.6Suan tam kacsin ona göre kaçmak yok
Hah tut kulağında getir kaytarıyo bazen..
Eee bende ankarada oturuyom hiç duymadım bu yemekleri Allah allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?