Bu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim
Öyle bişey yapma canım verdiğin 5 kiloyu 10 kilo olarak alırsınCakilim canim.. ah ah beni sorma ben de ayniyim. Yarin 5 gunde 5 kilo diyeti yapacam. Hayatimda ilk defa sok diyet yapacam
Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)Ben de yapacağım vücudumuzu yenileme vakti hadi başaralim şu işi. Bu kadar kilolu olmasam belki bu sıcaklarda bu kadar terliyor olmazdım basaracagiz
Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)
O zaman sende bana öğün öğün yaz her öğününe açıksözlülükle yorum yapcam kötü şeylere de ceza spor vercem bana 14 . Takımda öyle yapıyolarAh be canim ben de ki motivasyon yerle bir o yuzden buna ihtiyacim var gibi
Ben de yapacağım vücudumuzu yenileme vakti hadi başaralim şu işi. Bu kadar kilolu olmasam belki bu sıcaklarda bu kadar terliyor olmazdım basaracagiz
O zaman sende bana öğün öğün yaz her öğününe açıksözlülükle yorum yapcam kötü şeylere de ceza spor vercem bana 14 . Takımda öyle yapıyolarçok motive oluyo insan ama şok mok yok
Tamam o zamanTamam ama yaaa 5 gun yapayim sadece sonrasinda cok dikkat te edecem soz oyle olsun olur mu
Tamam o zamanbelki sende işey yarar inşallah yarar yani diyet listeni atsana bir göz atıyım...
Tamam o zamanbelki sende işey yarar inşallah yarar yani diyet listeni atsana bir göz atıyım...
Anladım şimdi bir göz atıyım hemen :)Canim nete yazinca cikiyor zaten 5 gunde 5 kilo diyeti diye....
Bir de kendi günlüğüm de paylaşıyorum canim herseyimi cunki memleketteyim ve cok yogun takip ettigim topikleri bile bosladim. Ama kendi gunlugumde zorlayipta aktif olmaya çalışıyorum
Anladım şimdi bir göz atıyım hemen :)
Valla aslında tartı değişti ilk buralara geldiğimde 81 dik onu söyleyim bu tartı az gösteriyo 64 65 fln gösteriyo ama yerine göre bile değişiyo ben 3-4 kilo eksik olduğunu varsayıyorum ve maksimum geçen cuma 79 dumcanim sen kac kilo oldun goremedim ben ama
Bekliyorum bol bol yorum yapcam sana tamam mı? Birlikte yapcaz sende bana yap bende öğün öğün yazarım gerekirse banada ceza ver bende sana okeyBen de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye
Bilmem ki 5 günde herşeyi alıyosun ama 3 kilo gidiyo diyolar çok istiyosan dene canım sen mutlu ol yeter :)Yorumlarini bekliyorum. 5 guncuk hemen biter yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?