• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Aksam ara öğününe ek olarak küçük bir avuc çekirdek yedim kizlar 3 lt de su ictim
Genel olarak guzel gecti sayilir bu günüm. Ben böyle normal yersem kilo veririm zaten. Sorun bazen insanliktan çıkmış gibi yemem:))
Kız çekirdekteki bi yağ yağ yakmaya yarıyomuş bi avuç çekirdek yiyin hergün diyodu karatay hoca.
:KK48: bence de ben yarin karşımda ayna ile yiyeceğim nasıl göründüğümu merak ettim
:KK70:Allah seni napmasın çok güldüm kız..
Su an bugun itibari ile 91.6
O azaman 80 olur..
Evet :KK19:

Tamam ozaman 79 olsun slogan tam olsun bekle 70 ler biz geliyoruz :KK19:

Tamam olsun tatlim:)) bunu unutmayalim ama hedefimizi hep hatiratalim.birbirimze :)

Kız çekirdekteki bi yağ yağ yakmaya yarıyomuş bi avuç çekirdek yiyin hergün diyodu karatay hoca.

:KK70:Allah seni napmasın çok güldüm kız..

O azaman 80 olur..

Evet :KK19:

Iyiki yemisim o zaman:)) bende boşa vicdan yapıyorum

Oh bee canım benim işte BU!

Bende size inanıyorum siz olmasanız bu tatlı yazışmalar olmasa daha zor kilo vermek.

Asıl sıcaklarda gidiyo kilo tatlık metabolizma hızlanıyo sıcakta...

Analşıldı komutanım bende sizleyim sonuna kadar..Siz bırakmadıkça buraya yazmayı bende sizi bırakmıcam söz..

Bende 74 olayım inşallah

Bence de canim. Herkes ona gore kurbana hazirlasin kendini....
10 kilo gidecekkkk..... hadi bakalim

Haydi ben yavaştan yavaştan kaçar . Uykum yok ama sabah kalabilmek için kendimi zorlayacagim. Sabah görüşmek üzere iyi geceler

iyi geceler canımcım:)

Bence de canim artik zamani geldi dimi ama...
zorla kendini 80 olmalisin

Yani artikkkk dimi :))

İyi geceler canım.. Bol leptinli uykular.

Ay ne hoş yine cevap yetiştiremediğim günlere döndük. OH BE!

darisi diger gunlerin başına

Tatlım bende kaçayımyavaştan sabah 6,30da kalkıyorum topiği açarım ben çayıda koyarım.. Siz kapıyı kitleyin..:KK53::KK70:

Ay ekim2009 ekim2009 böyle derdi özledim şimdi oda gelse tam senlikli olacağız
Iyi geceler tatlim yarina enerjik ac kapiyi ardindan dalıyoruz iceri inşallah :))

Back