- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 28
Valla bilmiyorum yapıyo bizimkiler :)Kim tutar seni çakılcım helal olsun.
Keşkeeeee
Hah tut kulağında getir kaytarıyo bazen..
Eee bende ankarada oturuyom hiç duymadım bu yemekleri Allah allah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum yapıyo bizimkiler :)Kim tutar seni çakılcım helal olsun.
Keşkeeeee
Hah tut kulağında getir kaytarıyo bazen..
Eee bende ankarada oturuyom hiç duymadım bu yemekleri Allah allah...
Tamam ozaman 79 olsun slogan tam olsun bekle 70 ler biz geliyoruzSu an bugun itibari ile 91.6
Kız çekirdekteki bi yağ yağ yakmaya yarıyomuş bi avuç çekirdek yiyin hergün diyodu karatay hoca.Aksam ara öğününe ek olarak küçük bir avuc çekirdek yedim kizlar 3 lt de su ictim
Genel olarak guzel gecti sayilir bu günüm. Ben böyle normal yersem kilo veririm zaten. Sorun bazen insanliktan çıkmış gibi yemem:))
Allah seni napmasın çok güldüm kız..bence de ben yarin karşımda ayna ile yiyeceğim nasıl göründüğümu merak ettim
O azaman 80 olur..Su an bugun itibari ile 91.6
Evet:)) dimi
Öğrencemo yemekleri merak ettim valla..Valla bilmiyorum yapıyo bizimkiler :)
Evet ilkay gel..@ilkay80 buralardasin canım sessiz sessiz bakma ordan gel aramiza:))
İnternette vardır bak sen ben çok seviyorum :)Öğrencemo yemekleri merak ettim valla..
Tamam ozaman 79 olsun slogan tam olsun bekle 70 ler biz geliyoruz
Kız çekirdekteki bi yağ yağ yakmaya yarıyomuş bi avuç çekirdek yiyin hergün diyodu karatay hoca.
Allah seni napmasın çok güldüm kız..
O azaman 80 olur..
Evet
Hadi ben kaçar bb sabah da böle aktif olun hadi bakalım iyi geceler
Ben 80 olayim dimi:)))
İyi geceler canım.. Bol leptinli uykular.Hadi ben kaçar bb sabah da böle aktif olun hadi bakalım iyi geceler
Ay ne hoş yine cevap yetiştiremediğim günlere döndük. OH BE!Tamam olsun tatlim:)) bunu unutmayalim ama hedefimizi hep hatiratalim.birbirimze :)
Iyiki yemisim o zaman:)) bende boşa vicdan yapıyorum
İyi gcelerrrHaydi ben yavaştan yavaştan kaçar . Uykum yok ama sabah kalabilmek için kendimi zorlayacagim. Sabah görüşmek üzere iyi geceler
Oh bee canım benim işte BU!
Bende size inanıyorum siz olmasanız bu tatlı yazışmalar olmasa daha zor kilo vermek.
Asıl sıcaklarda gidiyo kilo tatlık metabolizma hızlanıyo sıcakta...
Analşıldı komutanım bende sizleyim sonuna kadar..Siz bırakmadıkça buraya yazmayı bende sizi bırakmıcam söz..
Bende 74 olayım inşallah
Eveet belki 70 bile olurum hadi hayırlısı. Kız özlemişim bu halinizi :)Bence de canim. Herkes ona gore kurbana hazirlasin kendini....
10 kilo gidecekkkk..... hadi bakalim
Haydi ben yavaştan yavaştan kaçar . Uykum yok ama sabah kalabilmek için kendimi zorlayacagim. Sabah görüşmek üzere iyi geceler
Bence de canim artik zamani geldi dimi ama...
zorla kendini 80 olmalisin
İyi geceler canım.. Bol leptinli uykular.
Ay ne hoş yine cevap yetiştiremediğim günlere döndük. OH BE!
Tatlım bende kaçayımyavaştan sabah 6,30da kalkıyorum topiği açarım ben çayıda koyarım.. Siz kapıyı kitleyin..