• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bugunku menum
sabah
1 haslanmis patates
3-4 dal maydanoz
1 domates
1 salatalik

ara
1 bardak sut
yarim avuc cig findik

oglen
1 haslanmis patates
3 yk yogurt pul biber
1 dilim tuzsuz etimek

ara
5-6 adet siyah uzum

aksam
el kadar haslanmis tavuk gogsu
1 kase yogurt

ara
1 havuc

Bugunku menum
sabah
1 haslanmis patates
3-4 dal maydanoz
1 domates
1 salatalik

ara
1 bardak sut
yarim avuc cig findik

oglen
1 haslanmis patates
3 yk yogurt pul biber
1 dilim tuzsuz etimek

ara
5-6 adet siyah uzum

aksam
el kadar haslanmis tavuk gogsu
1 kase yogurt

ara
1 havuc
Valla bravo süper menü canım
Gokce29 Gokce29 acalim isterseniz canim benim icin farketmez.yeni arkadaslar da katilir belki kalabalik bir grup olur.
ekim2009 ekim2009 metra metra siz ne dersiniz kizlar
Eger ok se isim belirleyin yarin acayim ben sayfayi yada siz acin hic farketmez
sen aç bence tomurcuğum!
Eski topiğin de emektarısın malum, yeni grubumuzun da topic başkanı sen ol bence...
Isim olarak da hmmmm:KK64::KK64:
Şimdi eski gruba ithafı da olsun yeni ismin, ama geleceklere de dâvetkâr olsun...
Saçma belki, geliştirilebilir tabi ki de ilk aklıma gelenler; 'eski ekip, yeni topik' ya da 'hep birlikte zayıflamaya devam' gibi bişeyler olabilir...
Ya da olmaz mı:KK64:

Daha marjinal, sıkı bişeyler de olabir...
Sizler ne dersiniz?

Aramizda cesitli kilolarda olanlar var.vermesi gereken kilo miktari az olan var cok olan var.hatta kilo almamasi gerekn bi hamisimiz de var cok sukur.yeni gelecek olanlar da kendini herhangibir sinirda hissetmesin belli bir kilonun ustunde olmasina gerek yok hepimizin hedefi ortak... zayiflamak...ister 20 kilo verecek olsun ister 10 ister 5... yada korumak isteyen buyursun gelsin...
bu baglamda mevlananin guzel sozu 'Ne olursan ol yine gel' geldi aklima.diyet topigine uygun mudur ama onu bilemedim isteo_O

Iyi geceler kizlar bencede yeni topik fikir cok guzel yeni baslangic
yeni arkadaslar
Isim benim icin fark etmez canlarim

Bu arada bugun yediklerim
Sabah
1 kase mercimek corbasi
1 elma
1 armut
Oglen
Taze fasulye
2 yk yogurt
Ara
1 fincan sutlu kahve
Leblebi
Aksam
5 yk bulgur pilavi
1 parca tavuk
1 bardak ayran

Selam kizlar yazilanlari yeni gördüm malum ulkemiz zor gunler geciriyor iki gundur cok sehit verdik o kadar cok haber izliyorumki son gunlerde günlüğe anca sira geldi oncelikle Gokce29 Gokce29 hayirli olsun bebisin saglicakla kucagina alirsin insallah canim metra metra hosgeldin canim ozlettin kendini ama iyiki geldin tomurcugum can dostum kilo vermene cok sevindim bak demistim ben sana daha guzel kilo verecegini simdi yeni bir gunluk acma zamani yenilikler bizlere cok iyi gelecek hepimizin buna ihtiyaci var bir baslik oneriside benden "hadi yine yeniden " nasil gece gece bu geldi aklima bugun gerçekten modum cok dusuk cok Üzgünüm cok :KK61:

bende sürekli haberleri bordo berelilerin sayfasını takip ediyorum rabbim bundan sonrasını hayırlı kılsın vatanımıza inşallah 1 şehit bile vermeyiz
bayrak karartanlara da canım sıkıldı bu bayrak şehit kanlarından almışken rengini nasıl karartırlar rabbim yarını hepimize hayırlı kılsın

bende sürekli haberleri bordo berelilerin sayfasını takip ediyorum rabbim bundan sonrasını hayırlı kılsın vatanımıza inşallah 1 şehit bile vermeyiz
bayrak karartanlara da canım sıkıldı bu bayrak şehit kanlarından almışken rengini nasıl karartırlar rabbim yarını hepimize hayırlı kılsın
Amin canim bende kiziyorum bayrak karartanlara yazik ne kadar cahilce bir hareket iki gundur bagazimda bir dugum cok kotuyum rabbim yardimcisi olsun asker ve polisimizin

Gunaydin kizlar yoldayim su an.soyle bir okudum mesajlari.is yerine gidince aciyorum sayfamizi insallah.farkinda olmadan cumlelerimizin arasinda basligimizi secmisiz bile 'HAYDI YINE YENIDEN' ...
günaydın tomurcuğum :KK36:
sen gündüz söyledin biz akşam yazmışız farkında olmadan yeni topiğimizin adını belirlemiş olduk cidden kalp kalbe bu kadar karşı olabilir ancak:KK74::KK9::KK9:

Back
X