acıkmıştım sevinçten açlığım gitmiş heheheheh
bu gazla kendime kocaman salata yapıp peynir serpip yemeye karar verdim
HarikasınızSana eslik ediyim o zaman canim bol kivircikli taze naneli peynirli salata yapiyim aksam icin hafif olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıkmıştım sevinçten açlığım gitmiş heheheheh
bu gazla kendime kocaman salata yapıp peynir serpip yemeye karar verdim
HarikasınızSana eslik ediyim o zaman canim bol kivircikli taze naneli peynirli salata yapiyim aksam icin hafif olsun
Valla bravo süper menü canımBugunku menum
sabah
1 haslanmis patates
3-4 dal maydanoz
1 domates
1 salatalik
ara
1 bardak sut
yarim avuc cig findik
oglen
1 haslanmis patates
3 yk yogurt pul biber
1 dilim tuzsuz etimek
ara
5-6 adet siyah uzum
aksam
el kadar haslanmis tavuk gogsu
1 kase yogurt
ara
1 havuc
sen aç bence tomurcuğum!
Ayni anda yazmisiz canim" hadi yine yeniden"hadi yeniden yine açalım topiğimizi ad farketmez benim için de yeter ki beraber olalım :))çatır çatır zayıflayalım :))
bu gün tomurcuk demişti ordan geldi aklıma da yazdım ben de:)Ayni anda yazmisiz canim" hadi yine yeniden"
Amin canim bende kiziyorum bayrak karartanlara yazik ne kadar cahilce bir hareket iki gundur bagazimda bir dugum cok kotuyum rabbim yardimcisi olsun asker ve polisimizinbende sürekli haberleri bordo berelilerin sayfasını takip ediyorum rabbim bundan sonrasını hayırlı kılsın vatanımıza inşallah 1 şehit bile vermeyiz
bayrak karartanlara da canım sıkıldı bu bayrak şehit kanlarından almışken rengini nasıl karartırlar rabbim yarını hepimize hayırlı kılsın
günaydın tomurcuğumGunaydin kizlar yoldayim su an.soyle bir okudum mesajlari.is yerine gidince aciyorum sayfamizi insallah.farkinda olmadan cumlelerimizin arasinda basligimizi secmisiz bile 'HAYDI YINE YENIDEN' ...