• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye

Tabi ki anlastik canim. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuz evet o zaman start veriyoruz canimmmm

Anlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok

:KK71::KK70:
Anlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok
Canım kurban bayramı ne zamandı:KK70: bide senin boy kilo kaçtı unuttum ben

Ooo ben de bir 10 versem o zaman super olur yaaaa...

Simdide bugun yediklerimi yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 tane zeytin
1 domates
Ekmek yemedim cunku tam bugday ekmegi yoktu evde
Ara ve ogle yemegini yemedim disarda islerim vardi
Aksam
5 yk menemen
4 yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Yorumlariniz nasil kizlar???
Doktorun dediklerinin yarısını yemişsin bence daha güzel olmuş :)
Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.
Ya yerken iyide sonraki işmanlık bile şiiriyor insanı...:(
Menü bildirimim

Sabah
Kk süzme peynir
Söğüş domates salatalık
Tarçınlı süt (diğer günler yazdıklarımın hepsi tarçınlıydı)
Omaç (yöresel pişmiş yufkalı bir yumurta)4kaşık kadardı sanırım
Çeyrek simit

Ara
Twister dondurma 75 kalori en azı buydu:)

Öğlen
1bezdirme (buda sanırım yöresel bulgurlu bir köfte 1tanesi normal 3 tanesinin birleşimi kadar sanırı yuvarlaktı)
2 salatalık

Ara
1 minik elma 2 dilim armut

Akşam
3 kaşık zaytinyağlı bamya
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran

Akşam 45 dakika yürüdük ama tempolu değildi yine de iyi oldu :)
Ovmaç bezdirme... Anacım sen nerelisin?
Bu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim
Şükür be çakılım hadi artık tam gaz devam...
Anlaştık bu aralar doğru yola girmem lazım
Bende buralardayım artık tatil bitti...

Simdide bugun yediklerimi yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 tane zeytin
1 domates
Ekmek yemedim cunku tam bugday ekmegi yoktu evde
Ara ve ogle yemegini yemedim disarda islerim vardi
Aksam
5 yk menemen
4 yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Yorumlariniz nasil kizlar???

bence super ama oglen keske kucuk bir ara öğünde olsa yapsan. Bundan sonra ihmal etmemeye çalış canım yoksa kilo vermen zamanla durur..

Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.

cok kasma kendini normalde sen hemen tolore ediyorsun boyle kacamaklari o yuzden korkma canım.. ben senin iradene inaniyorum.

Menü bildirimim

Sabah
Kk süzme peynir
Söğüş domates salatalık
Tarçınlı süt (diğer günler yazdıklarımın hepsi tarçınlıydı)
Omaç (yöresel pişmiş yufkalı bir yumurta)4kaşık kadardı sanırım
Çeyrek simit

Ara
Twister dondurma 75 kalori en azı buydu:)

Öğlen
1bezdirme (buda sanırım yöresel bulgurlu bir köfte 1tanesi normal 3 tanesinin birleşimi kadar sanırı yuvarlaktı)
2 salatalık

Ara
1 minik elma 2 dilim armut

Akşam
3 kaşık zaytinyağlı bamya
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran

Akşam 45 dakika yürüdük ama tempolu değildi yine de iyi oldu :)

Ogleden sonra harika toplamissin canim b3nc3 önemli olanda bu.
Bu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim

Seni yarin bomba gibi bekliyorum o zaman :)

Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)

Katılıyorum
Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye

bu motivasyonla ikinizi kim tutar T tatlitambak :)

Valla aslında tartı değişti ilk buralara geldiğimde 81 dik onu söyleyim bu tartı az gösteriyo 64 65 fln gösteriyo ama yerine göre bile değişiyo ben 3-4 kilo eksik olduğunu varsayıyorum ve maksimum geçen cuma 79 dum:KK70:haftaya cuma eve döncem kesin sonuç o zaman hadi bakalım :KK70::KK70:

Kiz o Tartiyi bana da gönder 65 ne ya:))

O zaman kilo verip bayramlik alacağız ozaman ben de ailemin yanına gideceğim hepsini şok etmek istiyorum azim nasıl oluyormuş görsünler. Hatta şimdiden kıyafet modellerine bakabilirim. Seçimi da boyatacagim fıstık gibi olalım yeni bir biz olsun

O zaman kilo verip bayramlik alacağız ozaman ben de ailemin yanına gideceğim hepsini şok etmek istiyorum azim nasıl oluyormuş görsünler. Hatta şimdiden kıyafet modellerine bakabilirim. Seçimi da boyatacagim fıstık gibi olalım yeni bir biz olsun

Bayrama hedefin kulaga cok hoş geliyor

bence super ama oglen keske kucuk bir ara öğünde olsa yapsan. Bundan sonra ihmal etmemeye çalış canım yoksa kilo vermen zamanla durur..

cok kasma kendini normalde sen hemen tolore ediyorsun boyle kacamaklari o yuzden korkma canım.. ben senin iradene inaniyorum.

Katılıyorum

Düşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalim

Doktorun dediklerinin yarısını yemişsin bence daha güzel olmuş :)

Ya yerken iyide sonraki işmanlık bile şiiriyor insanı...:KK43:

Ovmaç bezdirme... Anacım sen nerelisin?

Şükür be çakılım hadi artık tam gaz devam...

Bende buralardayım artık tatil bitti...
Annem ankaralı oranın yemekleri yoksa rizeliyim :)

Katılıyorum

Ayy yanlış yazmışım 74 75 :KK70::KK70:

Back