• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Cakilim canim.. ah ah beni sorma ben de ayniyim. Yarin 5 gunde 5 kilo diyeti yapacam. Hayatimda ilk defa sok diyet yapacam
Ben ayran detoksu yapmıştım iki gün sürüyo ve çok memnun kaldım..
Ya sakın kızlar şok diyet fln yok 2 misli alıp hepten bırakırsınız sadece karbonhidrata dikkat her şeyden yeteri kadar :)
Öyle bişey yok tatlım diyetten sonra oh verdim deyip yiyenleri uydurması o.. Ben 92de takılınca yapmıştım sonrasında normal diyete devam ettim ve almadım aksine vermem hızlandı..
Ah be canim ben de ki motivasyon yerle bir o yuzden buna ihtiyacim var gibi
Yane oldu size hadi canlanın yaaa.

Düşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalim

ay yok be Allah bilir ne hastalik cikar sonra doğru dua etmek lazım :)

Öyle kenarda durup izlemek yok sen de varsın kacamazsin.

bende varim tatlım;)

Yes be nasıl da toplandık .yalnız benim yarın akşam kokoreç çıktı onu yemeye gitçem dayımla 1 aydır bunu konuşuyoruz öğlen yemek mi yemesem napsam ??

Oglen salata yogurt ye telafi etmis olursu canim

Ekmeğin içini çıkarttır o çok etkili oluyor bi de malesef çeyrek ekmek ozaman sıkıntı olmaz gece de birsey yemezsin yanına da ayran zaten ayran şisirir. Her Lokmanin tadını da çıkar offf offf

Ekmeğin içini çıkarttır o çok etkili oluyor bi de malesef çeyrek ekmek ozaman sıkıntı olmaz gece de birsey yemezsin yanına da ayran zaten ayran şisirir. Her Lokmanin tadını da çıkar offf offf
Zaten akşam yiycem 6;30 da ondan sonra bişey yemem ekmeğin içini çıkarttırmak iyi fikir :) çeyrek ekmek yemem sanırım yılda 1 kere yiyorum :) ama sabah ve öğlen az yiyip dengelerim biraz da spor sorun olmaz

Tabi ki anlastik canim. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuz evet o zaman start veriyoruz canimmmm
Oh bee canım benim işte BU!
Ayyy ben de 25 ine guzel bir rakam gormek istiyorum o zamannnn.....
hadi bakalim size inaniyorum ve kendime de
Bende size inanıyorum siz olmasanız bu tatlı yazışmalar olmasa daha zor kilo vermek.
Anlaştık tekrar restart yapalım kendimize bir toparlanma olsun. Sıcak bir yandan bıkkınlık bir yandan bizi yolumuzdan alikoymasin. Kurban Bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. Buna ihtiyacım var vücudumun durmasına ve pes etmeye tahammülüm yok .vakit toparlanma vakti sıcaklar da pes etmek yok
Asıl sıcaklarda gidiyo kilo tatlık metabolizma hızlanıyo sıcakta...
Kurban Bayramı 23 eylül boy 163 kilo 84.4 hedefe kitlendim. Görevimiz azim ve kararlılık
Analşıldı komutanım bende sizleyim sonuna kadar..Siz bırakmadıkça buraya yazmayı bende sizi bırakmıcam söz..
O zaman benim de yeni hedef 23 eylul kurban bayrami olsun. 70 kilo olsam cok guzel bir elbise alacam kendime ama yaaa
Bende 74 olayım inşallah

Aksam ara öğününe ek olarak küçük bir avuc çekirdek yedim kizlar 3 lt de su ictim
Genel olarak guzel gecti sayilir bu günüm. Ben böyle normal yersem kilo veririm zaten. Sorun bazen insanliktan çıkmış gibi yemem:))
:KK48: bence de ben yarin karşımda ayna ile yiyeceğim nasıl göründüğümu merak ettim

O zaman kilo verip bayramlik alacağız ozaman ben de ailemin yanına gideceğim hepsini şok etmek istiyorum azim nasıl oluyormuş görsünler. Hatta şimdiden kıyafet modellerine bakabilirim. Seçimi da boyatacagim fıstık gibi olalım yeni bir biz olsun
Kim tutar seni çakılcım helal olsun.
Düşünsenize bir sabah kalkiyorsunuz ve 65 kilosunuz en büyük hayalim
Keşkeeeee
Öyle kenarda durup izlemek yok sen de varsın kacamazsin.
Hah tut kulağında getir kaytarıyo bazen..
Annem ankaralı oranın yemekleri yoksa rizeliyim :)
Eee bende ankarada oturuyom hiç duymadım bu yemekleri Allah allah...

Back