• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim

Cakilim canim.. ah ah beni sorma ben de ayniyim. Yarin 5 gunde 5 kilo diyeti yapacam. Hayatimda ilk defa sok diyet yapacam

Ben de yapacağım vücudumuzu yenileme vakti hadi başaralim şu işi. Bu kadar kilolu olmasam belki bu sıcaklarda bu kadar terliyor olmazdım basaracagiz

Başaracagiz canim.... yeter bu agustos ayi boyle gecmemeli daha da zayif gecmeli dimi ama

O zaman sende bana öğün öğün yaz her öğününe açıksözlülükle yorum yapcam kötü şeylere de ceza spor vercem bana 14 . Takımda öyle yapıyolar:KK70: çok motive oluyo insan ama şok mok yok :KK11::KK20::KK20::KK20:

Tamam ama yaaa 5 gun yapayim sadece sonrasinda cok dikkat te edecem soz oyle olsun olur mu

Tamam o zaman :KK43: belki sende işey yarar inşallah yarar yani diyet listeni atsana bir göz atıyım...

Canim nete yazinca cikiyor zaten 5 gunde 5 kilo diyeti diye....
Bir de kendi günlüğüm de paylaşıyorum canim herseyimi cunki memleketteyim ve cok yogun takip ettigim topikleri bile bosladim. Ama kendi gunlugumde zorlayipta aktif olmaya çalışıyorum

Canim nete yazinca cikiyor zaten 5 gunde 5 kilo diyeti diye....
Bir de kendi günlüğüm de paylaşıyorum canim herseyimi cunki memleketteyim ve cok yogun takip ettigim topikleri bile bosladim. Ama kendi gunlugumde zorlayipta aktif olmaya çalışıyorum
Anladım şimdi bir göz atıyım hemen :)

canim sen kac kilo oldun goremedim ben ama
Valla aslında tartı değişti ilk buralara geldiğimde 81 dik onu söyleyim bu tartı az gösteriyo 64 65 fln gösteriyo ama yerine göre bile değişiyo ben 3-4 kilo eksik olduğunu varsayıyorum ve maksimum geçen cuma 79 dum:KK70:haftaya cuma eve döncem kesin sonuç o zaman hadi bakalım :KK70::KK70:

Tatlitambak hani sesini duyamadim yapıyor muyuz şok yapmaya gerek yok sıcakta zaten ölçüyu azaltsak yeter. Hadi şu yokuş aşağı bırakalım gitsin kilolar.an an öğünleri paylasacagiz

Ben de burdan yazım resimleri gönderim ben çeşit kadar 3 gün çok dikkat edeceğim . Buraya da resimleri gönderirim 3 gün motive tam hız anlaştık mi sabahtan baslayacagim gondermeye
Bekliyorum bol bol yorum yapcam sana tamam mı? Birlikte yapcaz sende bana yap bende öğün öğün yazarım gerekirse banada ceza ver bende sana okey :KK66:

Back