- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
İyi canım nolsun.okuyup çıkıyorum arada.1 haftalığına işe döndüm yoğunum.Yarın yeniden tatile çıkıyorum inşallah.Bu akşamdan çıkarız belki yola.Hayırlısı artık.
Bayram sonu tatilden döndüğümde 83 kiloydum maalesef.Ama toparladım bu ara yine.Şimdi 81 kilo ile gidiyorum.2 kilosunu verdim.Umarım bu sefer kilo almadan dönerim.Döndükten sonra inşallah daha sıkı bir programla hızlıca kilo vermem lazım.Ameliyatıma az kaldı kurban bayramı dönüşü gideceğim doktora.
Kayınvalidene geçmiş olsun bu arada...
Cok takma kafana stress yapmadan tatilinin tadını çıkar canım insallah ameliyat zamanına kadar sen bu isi halledeceksin..
Ya canım yemekler porsiyonlar neyse de bu ara öğünler beni bitirdi uygulayamıyorum bir türlü
nasıl yani? Ara ogunler cok mu kaçıyor yoksa diyetistenin verdigi listeye mi uymuyor?
Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdi Onun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Ben resim göremedim??