Miladımız--》2015

Cok takma kafana stress yapmadan tatilinin tadını çıkar canım insallah ameliyat zamanına kadar sen bu isi halledeceksin..
Ya canım yemekler porsiyonlar neyse de bu ara öğünler beni bitirdi uygulayamıyorum bir türlü

nasıl yani? Ara ogunler cok mu kaçıyor yoksa diyetistenin verdigi listeye mi uymuyor?

Ben resim göremedim??

Simdiye kadar olan menümü yazayim devamini aksam yazarim.

Sabah
2 dilim ekmek
Haşlanmış 6
5 zeytin
1 t.k labne
Domates

Ara
2 dilim kavun

öğle
3 sebze dolması
2 kepce corba
Az salata
Beyaz ekmegin en uç kısmı :)

Ara öğün yapamıyorum. Benyılda toplasan 3 kere meyve yemeyen bir nsandım. Doktor günde 3 adet meyve vermiş. YİYEMİYORUM. Bu sefer dengesiz oluyor kilo veremiyorum. Geçen gün canım çok çekti en sevdiğim çikolatadan aldım. 1 ısırık aldım o kadar garip geldi ki tadı yemedim attım. Şekeri bıraktım diye muhtemelen. Yani buna rağmen meyve olayı beni bitiriyor.

1 tane tam meyve yemeğe çalışma 1 dilim ye ertesi gun iki dilim te bende birkac yil once senin gibiydim anlıyorum bu sabah kahvaltıda ne kadar severek domates yediğime şaşırdım sevmezdim ama diyet olaylari yuzunde 1 dilimde olsa yemege çalıştım simdi 1 domatesi bitiriyorum severek..demekki damak tadı değişiyor meyveyi de severek yemeğe başladim

Kizlar doktorun bana verdigi diyet listesini sizinle paylasiyorum düşük kalorili
Sabah
2 dilim tam bugday ekmek
2 kk peynir ya da 1 yumurta+1 kk peynir
5_ 6 tane zeytin
Sekersiz Acik cay
Cig sebze
Ara ogun
Yesil cay
Ogle yemegi
4 yk yogurt
5 yk sebze yemegi
6 yk pilav ya da 2 dilim tam bugday ekmegi
Yagsiz salata
Ara ogun
2 porsiyon meyve
Aksam
2 kofte kadar et ya da tavuk
4 yk yogurt
5 yk sebze yemegi
1.5 kase corba ya da 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun
1 porsiyon meyve

Simdide bugun yediklerimi yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 tane zeytin
1 domates
Ekmek yemedim cunku tam bugday ekmegi yoktu evde
Ara ve ogle yemegini yemedim disarda islerim vardi
Aksam
5 yk menemen
4 yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Yorumlariniz nasil kizlar???

Menü bildirimim

Sabah
Kk süzme peynir
Söğüş domates salatalık
Tarçınlı süt (diğer günler yazdıklarımın hepsi tarçınlıydı)
Omaç (yöresel pişmiş yufkalı bir yumurta)4kaşık kadardı sanırım
Çeyrek simit

Ara
Twister dondurma 75 kalori en azı buydu:)

Öğlen
1bezdirme (buda sanırım yöresel bulgurlu bir köfte 1tanesi normal 3 tanesinin birleşimi kadar sanırı yuvarlaktı)
2 salatalık

Ara
1 minik elma 2 dilim armut

Akşam
3 kaşık zaytinyağlı bamya
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran

Akşam 45 dakika yürüdük ama tempolu değildi yine de iyi oldu :)

Bence gayet iyi normal zamanda öğleni atlama ama zaten bugün işlerin varmış sorun yok o yüzden :)

Hadi bakalım bol bol yaz zaten ben çok sık buralardayım hatta sen öğün öğün yaz bir şey yiyince hemen yaz 1 lokma bile olsa yaz onları sana sporla teleafi ettirelim moralin geri gelince de günlük rapora geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…