İyi canım nolsun.okuyup çıkıyorum arada.1 haftalığına işe döndüm yoğunum.Yarın yeniden tatile çıkıyorum inşallah.Bu akşamdan çıkarız belki yola.Hayırlısı artık.
Bayram sonu tatilden döndüğümde 83 kiloydum maalesef.Ama toparladım bu ara yine.Şimdi 81 kilo ile gidiyorum.2 kilosunu verdim.Umarım bu sefer kilo almadan dönerim.Döndükten sonra inşallah daha sıkı bir programla hızlıca kilo vermem lazım.Ameliyatıma az kaldı kurban bayramı dönüşü gideceğim doktora.
Kayınvalidene geçmiş olsun bu arada...
Ya canım yemekler porsiyonlar neyse de bu ara öğünler beni bitirdi uygulayamıyorum bir türlü
Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdiOnun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Beni takip edenler görebiliyor canım. :))) beni takip etCok takma kafana stress yapmadan tatilinin tadını çıkar canım insallah ameliyat zamanına kadar sen bu isi halledeceksin..
nasıl yani? Ara ogunler cok mu kaçıyor yoksa diyetistenin verdigi listeye mi uymuyor?
Ben resim göremedim??
Beni takip edenler görebiliyor canım. :))) beni takip et
Sağol bacım sarkmam hiç olmadı evet. 4 litreye yakın su içiyorum ondan heralde.. Çatlak bendede var olmazmı 114deyken gerildide gerildi cildim..Masallahin var canim sarkman falan olmamis göründüğü kadariyla benim çok catlak var malasef
Cok takma kafana stress yapmadan tatilinin tadını çıkar canım insallah ameliyat zamanına kadar sen bu isi halledeceksin..
nasıl yani? Ara ogunler cok mu kaçıyor yoksa diyetistenin verdigi listeye mi uymuyor?
Ben resim göremedim??
Muskacim resmini goremiyorum nasil gorucem takip etmeye caliaiyorum ama naail yapilacak bilmiyorumKızlar benim büyük böcük pcde oynayacakmış sonra görüşürüz.
Ara öğün yapamıyorum. Benyılda toplasan 3 kere meyve yemeyen bir nsandım. Doktor günde 3 adet meyve vermiş. YİYEMİYORUM. Bu sefer dengesiz oluyor kilo veremiyorum. Geçen gün canım çok çekti en sevdiğim çikolatadan aldım. 1 ısırık aldım o kadar garip geldi ki tadı yemedim attım. Şekeri bıraktım diye muhtemelen. Yani buna rağmen meyve olayı beni bitiriyor.
Vicdan yaptım bi de uzun zamandır bu kadardır birsey yememistim. Bi de sıcaklar daha kötü yapıyor.Çokmu kaçtı?
Simdide bugun yediklerimi yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 tane zeytin
1 domates
Ekmek yemedim cunku tam bugday ekmegi yoktu evde
Ara ve ogle yemegini yemedim disarda islerim vardi
Aksam
5 yk menemen
4 yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Yorumlariniz nasil kizlar???
Hadi bakalım bol bol yaz zaten ben çok sık buralardayım hatta sen öğün öğün yaz bir şey yiyince hemen yaz 1 lokma bile olsa yaz onları sana sporla teleafi ettirelim moralin geri gelince de günlük rapora geçersinBu aralar rotamdan çıktım ve çıktığım için mutsuzum. Ben bu yedikleri mutlu olmadığım karar verdim. Yarın daha sıkı ben karşınızda olacağım ve resim çekeceğim bekleyin yarın bomba gibi gelecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?