Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh heh burdadada karşılaştık.Günaydınnn... miladım döndüm dolaştım yine burdayım hepin ize kocaman maşallah diyorum ne güzel gitmiş kilolar darısı başıma...
Aynen:)) bende geçmiş okurken farkettim tek kelimeyle süpersinHeh heh burdadada karşılaştık.
Sağol canımAynen:)) bende geçmiş okurken farkettim tek kelimeyle süpersin
Selam kızlar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
Sağol benim canım arkadaşım hadi ben 30 daha verecem beraber verelim
Günaydınnn... miladım döndüm dolaştım yine burdayım hepin ize kocaman maşallah diyorum ne güzel gitmiş kilolar darısı başıma...
Kız seni duyanda 55-60lardayım sanır dur daha zayıf ve mutlu olamadım B.K.İ. hala 1.sınıf obezsin diyo banaSelam canlarım dun kv rahatsizlandi hastane misafirler derken butun günüm bitti.. ugrayamadim size menumde güzel olmadı malesef.
kaçak nerelerdesin :) ben kilo bakımından hala surunuyorum valla hic iyi degilim.
bak muskacigima o zayif ve mutlu bana da ornek olsun masallah:))
Verelim insallah
Hosgeldin canim seni gormek çok güzel ben hic veremedim sen varken nasilsam hala oyle debelenip duruyorum valla.. sen nasılsın zayifladin mi ayni misin neler yaptın ?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende sürünüyorum sorma. Birjaç ay almadan gittim ama vermedimde mayıs ayında tam 4 kilo birden aldım ramazandada almadım şimdi 91.5 kiloyum bakalom bir haftadır yürüyorum tık yok bugünde diyete başladım olmayacak yoksa çok özledim sizleriSelam canlarım dun kv rahatsizlandi hastane misafirler derken butun günüm bitti.. ugrayamadim size menumde güzel olmadı malesef.
kaçak nerelerdesin :) ben kilo bakımından hala surunuyorum valla hic iyi degilim.
bak muskacigima o zayif ve mutlu bana da ornek olsun masallah:))
Verelim insallah
Hosgeldin canim seni gormek çok güzel ben hic veremedim sen varken nasilsam hala oyle debelenip duruyorum valla.. sen nasılsın zayifladin mi ayni misin neler yaptın ?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende sürünüyorum sorma. Birjaç ay almadan gittim ama vermedimde mayıs ayında tam 4 kilo birden aldım ramazandada almadım şimdi 91.5 kiloyum bakalom bir haftadır yürüyorum tık yok bugünde diyete başladım olmayacak yoksa çok özledim sizleri
İyi canım nolsun.okuyup çıkıyorum arada.1 haftalığına işe döndüm yoğunum.Yarın yeniden tatile çıkıyorum inşallah.Bu akşamdan çıkarız belki yola.Hayırlısı artık.tomurcukkk canim nasılsın nerelerdesin sesin solugun çıkmıyor hic?
SVincent sen ne yaptin listelere uyabiliyor musun?
tomurcukkk canim nasılsın nerelerdesin sesin solugun çıkmıyor hic?
SVincent sen ne yaptin listelere uyabiliyor musun?
Çokmu kaçtı?Mantı yedim ve mide ağrısından ölüyorum ve ilk defa sevdiğim birseyi yedikten sonra mutlu olmadim