• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Selam canlarım dun kv rahatsizlandi hastane misafirler derken butun günüm bitti.. ugrayamadim size menumde güzel olmadı malesef.

Selam kızlar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz

kaçak nerelerdesin :) ben kilo bakımından hala surunuyorum valla hic iyi degilim.
bak muskacigima o zayif ve mutlu bana da ornek olsun masallah:))

Sağol benim canım arkadaşım hadi ben 30 daha verecem beraber verelim :KK50:

Verelim insallah

Günaydınnn... miladım döndüm dolaştım yine burdayım hepin ize kocaman maşallah diyorum ne güzel gitmiş kilolar darısı başıma...

Hosgeldin canim seni gormek çok güzel ben hic veremedim sen varken nasilsam hala oyle debelenip duruyorum valla.. sen nasılsın zayifladin mi ayni misin neler yaptın ?

Selam canlarım dun kv rahatsizlandi hastane misafirler derken butun günüm bitti.. ugrayamadim size menumde güzel olmadı malesef.

kaçak nerelerdesin :) ben kilo bakımından hala surunuyorum valla hic iyi degilim.

Verelim insallah

Hosgeldin canim seni gormek çok güzel ben hic veremedim sen varken nasilsam hala oyle debelenip duruyorum valla.. sen nasılsın zayifladin mi ayni misin neler yaptın ?
Kız seni duyanda 55-60lardayım sanır dur daha zayıf ve mutlu olamadım B.K.İ. hala 1.sınıf obezsin diyo bana :(

Verelim insallah

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende sürünüyorum sorma. Birjaç ay almadan gittim ama vermedimde mayıs ayında tam 4 kilo birden aldım ramazandada almadım şimdi 91.5 kiloyum bakalom bir haftadır yürüyorum tık yok bugünde diyete başladım olmayacak yoksa çok özledim sizleri

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende sürünüyorum sorma. Birjaç ay almadan gittim ama vermedimde mayıs ayında tam 4 kilo birden aldım ramazandada almadım şimdi 91.5 kiloyum bakalom bir haftadır yürüyorum tık yok bugünde diyete başladım olmayacak yoksa çok özledim sizleri

Olsun iyi yaptin donmekle birakmaya gelmiyor.. bende ramazanda 87 kusure indim ama bayram sonrasi icime canavar kaçtı yine..

tomurcukkk tomurcukkk canim nasılsın nerelerdesin sesin solugun çıkmıyor hic?

SVincent SVincent sen ne yaptin listelere uyabiliyor musun?
İyi canım nolsun.okuyup çıkıyorum arada.1 haftalığına işe döndüm yoğunum.Yarın yeniden tatile çıkıyorum inşallah.Bu akşamdan çıkarız belki yola.Hayırlısı artık.
Bayram sonu tatilden döndüğümde 83 kiloydum maalesef.Ama toparladım bu ara yine.Şimdi 81 kilo ile gidiyorum.2 kilosunu verdim.Umarım bu sefer kilo almadan dönerim.Döndükten sonra inşallah daha sıkı bir programla hızlıca kilo vermem lazım.Ameliyatıma az kaldı kurban bayramı dönüşü gideceğim doktora.
Kayınvalidene geçmiş olsun bu arada...

dünkü menüm
kahvaltı : 1 simit 1 kk kadar peynir 1 bardak çay
ara : 1 bardak hoşaf
öğlen : 100 gram hamsi biraz ekmek 1 bardak kola
akşam : biraz pilav 2 tane köfte çok az kırmızı et
ara : 1 adet dondurma .

Yeme işi biteli çok oldu ama gelemedim menü bildirmeye. Menüm:
7,00 : 2 dl.kız.çav.ekm.+1,5 yumurta+yarım kk peynir.
10,00 : 1 salatalık
13,00 1 incir+3 lokma karpuz
15,30 : Tonbalıklı yeşil salata
Su 2,5 litre ve daha içerim
Spor : 30 dk. yürüyüş.

Menüm

Sabah
Söğüş domates salatalık
Kk süzme peynir
Avuç içi bazlama
1 tatlı kaşığı marmelat
1 bardak süt
1 yeşil zeytin

Öğlen
1kase soğuk çorba
4 minik kanat

Akşam
2 kase soğuk çorba
2 salatalık

Spor
50 squat(bazlama için)
100 mekik
100 bisiklet

Not:aslında daha çok spor yapcaktım ama yaklaşık 20 kilo domatesi tek başıma doğrayınca beynim döndü midem bulanıyo:KK43: 1yıl daha domates görmek istemiyorum ama dayımların bizim ve anneannemin domates sosu aradan çıkmış oldu:)

Mantı yedim ve mide ağrısından ölüyorum ve ilk defa sevdiğim birseyi yedikten sonra mutlu olmadim

Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdi :KK43: Onun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)

Back