Gecmis olsun canim artik sebze agirlikli falan mi besleneceksin ne onerdi doktorKızlar iki gundur az kb e cok proein yuzunden hastanelerde gecti gelemedim simdi kbyi 50 den asagı dusurmem yasak. Bobreklerim mahvetti beni..
Ben yapsam esim yermi acaba bende tepsi kebabi olarak biliyorum onu ama sebzeler kizartilarak yapiliyo oda baya agir oluyo bide senin yaptigin gibi deneyelim saol tatlimNormal cizbiz köfte yapıyorum sonra tuzlu suda beklediğim dilimlenmiş patlıcan in arasına koyuyorum 1 patlıcan 1 köfte böyle yan yana diziyorum. Aslında patates köfte patlıcan aslı ama ben diyette olduğum için 2 patlıcan bir köfte koydum üstüne de biraz pistten sonra domates dilimi ve biber koydum. Yanına da acı biber kavurup yoğurdun içine koydum. Yanına da onu yedim. Ve 50 gram ekmek saat 10.30 da dondurma ama dondurma yediğime pişman oldum ama şimdi soda içip birazdan yatarım
Iyi geceler haftasonu malum kosturmaca gectimenu bildireyim
Iftar
1 kase mercimek corbasi
3 yk etli patlican oturtma
5 yk pilav
az salata
1 bardak limonata
3 adet baklava
sahur
3 etimek
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
krem peynir
Esimin ailesinin rutin sulale toplantisi vardir canim.baya da kalabaliklar.amca cocuklarindan bitanesinin sahilde cafesi var.o iftar yemegi verdi akrabalara.bitiminde de canli muzik dinledik...orda kaptirdim bu kadar.yoksa evde olsa ne bu kadar pilav yiyorum ne baklava.misafirliklerde de boyle oluyor nedense tutamiyorum kendimi :) ama pisman miyim tabi ki hayir.geldi gecti oldu bikere.bana yapisacak degiller ya illa ki eriyecekler :))Pilav ve baklava dışında listen iyi canım onlarıda yarın sporla kapatırsın
Hayırlı yolculuklar canım.Sağlıkla sıhhatle oğluna ve evine kavuştursun Rabbim...Gunaydin hanımlar
Birazdan memleketimize yolcuyuz insallah.. Oglumu evimi çok ozledim.
Aksama evimde olacağım sonrada temizlik son sürat bayrama yetismeli bayramda derken 4. Gun de oglumun doğum gunu sonrasında son sürat siki bir diyete girmek istiyorum.. artık mola verecek vaktim yok gercekten.. bide rutin olabilse hayatim ne guzel olacak
Neyse rabbim sağlık huzur nasip etsin ne diyelim..
muska77 canim çok gecmis olsun kb diyetini bencede unut artik herşeyden dengeli bir sekilde yemek lazim.. kaloriyi en az 1100 olarak tutturman lazim gunde 400-500 kalori alıyorsun ortalama. Sana yazık her turlu zayiflarsinda saglik bir daha ele gecmez canim.. kalici bir saglik sorunu halime gelmeden dengeli beslenmeye gecmelisin..
metra canim bende sebzeleri kizartmadan direkt diziyorum sosunu domates biberini son olarak dizip 180 derecede uzun sure pişiriyorum bir sure pistikten sonra folyoyla kapatip yanmasini engelliyorum yapmasıda yemeside zevkli..
menü süperrr spor yok muu
Hayırlı yolculuklar canım.Sağlıkla sıhhatle oğluna ve evine kavuştursun Rabbim...
Bende denicem canim o yemegiGunaydin hanımlar
Birazdan memleketimize yolcuyuz insallah.. Oglumu evimi çok ozledim.
Aksama evimde olacağım sonrada temizlik son sürat bayrama yetismeli bayramda derken 4. Gun de oglumun doğum gunu sonrasında son sürat siki bir diyete girmek istiyorum.. artık mola verecek vaktim yok gercekten.. bide rutin olabilse hayatim ne guzel olacak
Neyse rabbim sağlık huzur nasip etsin ne diyelim..
muska77 canim çok gecmis olsun kb diyetini bencede unut artik herşeyden dengeli bir sekilde yemek lazim.. kaloriyi en az 1100 olarak tutturman lazim gunde 400-500 kalori alıyorsun ortalama. Sana yazık her turlu zayiflarsinda saglik bir daha ele gecmez canim.. kalici bir saglik sorunu halime gelmeden dengeli beslenmeye gecmelisin..
metra canim bende sebzeleri kizartmadan direkt diziyorum sosunu domates biberini son olarak dizip 180 derecede uzun sure pişiriyorum bir sure pistikten sonra folyoyla kapatip yanmasini engelliyorum yapmasıda yemeside zevkli..
Tebrikler canimKızlar 75.800olmusumm
Tebrikler canim
Ne kadar oldu diyete baslayali bide kac kilo gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?