- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kuzeni almanyaya giderken kayboldu 1 hafta sonra geldi ama geldi
Kizlar ben de 79.7 oldum cok mutluyum...
tomurcukkk canım iyi tatiller gönlünce sağlık ve huzurla gecirecegin bir tatil olur inşallah.. bencede bugun kilo bildirimimizi yapip gelecek haftayi es geçelim..
B Baharyagmuru35 Fairy Tale canlarim kilo bildirimi 2015 fistiklari sayfamizda yapılıyor
İkinizde sahane kilo vermissiniz Tebrikler
Cok sevindim canim bayramdan once ulastin hedefine tebriklerKizlar ben de 79.7 oldum cok mutluyum...
Cok sevindim canim bayramdan once ulastin hedefine tebrikler
Senin adına çok sevindim canım.. son zamanlarda o kadar dikkat ettin ve sevdigin seylerden feragat ettin ki bundan başka bir sonuç olamazdi zaten..
Geçen hafta 77.500
bu hafta 75.800
fark - 1.7 kilo
Geçen hafta 80
bu hafta 79
fark 1
Kizlar supersinizzzzzz hadi sira 60 lara yolculuk baslasin
Bende dikkatli olmak istiyorum her bayramki gibi baklavalari dolmalari her gittigim yerde yemicem benideSagol canim hadi sende 80 lere gel bakalim 80 lerden bayagi kadro boşaldı. Size yer açtik.bayramda da dikkat et canim. Bu isin bayrami seyrani olmaz sağlıklı beslenmenin yani. 3 yiyecegine 1 ye.
Ayy düşündükçe deliriyorum sevinçtenn yani inşallah inebilriz o 60 lara gözüme süper geliyo 60 'ın her rakamııı hayalimmmmm inşallah ineriz yaa ineriz demii bööyle devam edersek inerizz .. Çk heyecanlanıyorum düşndükçe aşırı istiyorum o 69.00 dahi görsem deliririm galibaa Bazen çok yakın geliyo bazen de dağlar kadar fark var sanki arada 75 76 dan 69 a bi insemm .. 60 lara hepimiz insek süper olur ben 2014 eylülde 76 dan 69 a diyet yürüyüşle 3 haftada inmiştim
Bende dikkatli olmak istiyorum her bayramki gibi baklavalari dolmalari her gittigim yerde yemicem benide
80 ler beklesin bayramdan sonra siki tutcam insallah bende yazarim buraya ne guzel olur cok heveslendim valla
Ay ne bilim su an bana cok uzak gelmiyor. 3 ay olsun en fazla.... nicw 3 aylar gecto sisko sisko... bu sefer sabirla 69 u beklicem
Kızlar ben 2 yıldır 86.6 kiloyu görmemiştim ama bugün gördüm çok keyifliyim .70 li kiloları nerdeyse 4 yıldır görmedim o kiloya düşsem kesin heyecan yaparım. 60 li kilolarda 5 yıl olmuştur. Çok heyecan yaptım dusundukce. Haydi kızlar yapalım şu işi bitirelim bu kiloları.