• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

tomurcukkk tomurcukkk canım iyi tatiller gönlünce sağlık ve huzurla gecirecegin bir tatil olur inşallah.. bencede bugun kilo bildirimimizi yapip gelecek haftayi es geçelim..

B Baharyagmuru35 Fairy Tale Fairy Tale canlarim kilo bildirimi 2015 fistiklari sayfamizda yapılıyor:KK66:
İkinizde sahane kilo vermissiniz Tebrikler

tomurcukkk tomurcukkk canım iyi tatiller gönlünce sağlık ve huzurla gecirecegin bir tatil olur inşallah.. bencede bugun kilo bildirimimizi yapip gelecek haftayi es geçelim..

B Baharyagmuru35 Fairy Tale Fairy Tale canlarim kilo bildirimi 2015 fistiklari sayfamizda yapılıyor:KK66:
İkinizde sahane kilo vermissiniz Tebrikler

Bulamamistim sonra bi arkadaş yazınca orayada geçirdim aynen kiloyu :)) iki haftadr 77 den inemiyordum adet öncesi metabolizma çok yavasmis meğer ondanms suan reglim zaten . Suandada hızlı calisiyo galiba . Ins daha da çok veririz hepimizz :))

Cok sevindim canim bayramdan once ulastin hedefine tebrikler:KK19:

Sagol canim hadi sende 80 lere gel bakalim 80 lerden bayagi kadro boşaldı. Size yer açtik.bayramda da dikkat et canim. Bu isin bayrami seyrani olmaz sağlıklı beslenmenin yani. 3 yiyecegine 1 ye.

Senin adına çok sevindim canım.. son zamanlarda o kadar dikkat ettin ve sevdigin seylerden feragat ettin ki bundan başka bir sonuç olamazdi zaten..

Evet ya cok mutlu oldum nasil anlatamam. Ama hala esimle iddiamiz olan 79.4 e gelemdim. Gerci 30 temmuza kadar suresi vardi. Ve tatlimi yemeye az kaldi

Kizlar supersinizzzzzz hadi sira 60 lara yolculuk baslasin

Ayy düşündükçe deliriyorum sevinçtenn :KK70: yani inşallah inebilriz o 60 lara gözüme süper geliyo 60 'ın her rakamııı hayalimmmmm inşallah ineriz yaa ineriz demii bööyle devam edersek inerizz .. Çk heyecanlanıyorum düşndükçe aşırı istiyorum o 69.00 dahi görsem deliririm galibaa :KK70:Bazen çok yakın geliyo bazen de dağlar kadar fark var sanki arada 75 76 dan 69 a bi insemm .. 60 lara hepimiz insek süper olur ben 2014 eylülde 76 dan 69 a diyet yürüyüşle 3 haftada inmiştim

Sagol canim hadi sende 80 lere gel bakalim 80 lerden bayagi kadro boşaldı. Size yer açtik.bayramda da dikkat et canim. Bu isin bayrami seyrani olmaz sağlıklı beslenmenin yani. 3 yiyecegine 1 ye.
Bende dikkatli olmak istiyorum her bayramki gibi baklavalari dolmalari her gittigim yerde yemicem benide
80 ler beklesin bayramdan sonra siki tutcam insallah bende yazarim buraya ne guzel olur cok heveslendim valla

Ayy düşündükçe deliriyorum sevinçtenn :KK70: yani inşallah inebilriz o 60 lara gözüme süper geliyo 60 'ın her rakamııı hayalimmmmm inşallah ineriz yaa ineriz demii bööyle devam edersek inerizz .. Çk heyecanlanıyorum düşndükçe aşırı istiyorum o 69.00 dahi görsem deliririm galibaa :KK70:Bazen çok yakın geliyo bazen de dağlar kadar fark var sanki arada 75 76 dan 69 a bi insemm .. 60 lara hepimiz insek süper olur ben 2014 eylülde 76 dan 69 a diyet yürüyüşle 3 haftada inmiştim

Ay ne bilim su an bana cok uzak gelmiyor. 3 ay olsun en fazla.... nicw 3 aylar gecto sisko sisko... bu sefer sabirla 69 u beklicem

Bende dikkatli olmak istiyorum her bayramki gibi baklavalari dolmalari her gittigim yerde yemicem benide
80 ler beklesin bayramdan sonra siki tutcam insallah bende yazarim buraya ne guzel olur cok heveslendim valla

Yeme canim ya bu zamana kadar cok yedik. Kendini tut ki 89 lara sadece hevesle bakma. Kilolari bir bir devir

Kızlar çok önemli bir şey hatırlatayım zaten bildiğiniz....

Ben 68'lerden 100'lere çıktım!!! Yani inmek bir mesele evet... Ama daha da önemli bir mesele onun kıymetini bilip, onu muhafaza etmek için daima bir şeylere dikkat etme, daima emek göstermek gerektiğinin bilincinde olma; oh indim tamam buraya kadar 60'lara demir attım ayrılmam bir daha rehavetine kapıldığımız an bilelim ki daha büyük kilolar yine kapıda.

-*0*0*0*0*0*0*0*-

Rejime 2 hafta önce 102 kg ile başlamıştım. İlk hafta 100'e düştüm. 2. haftanın sonunda da durum: 99 kilo (bugün tartıldım)

Ben de buna seviniyorum yeniden 2 haneleri gördüm diye işte! Spor çoook az yapıyorum, arttırsam kilo verişim de hızlanacak... Ama bir yandan da sporu arttırmayı vücudun direndiği, ve daha az kiloda olduğum zamanlara mı saklasam diyorum???

Bu arada ben de listeye eklenmek istiyorum!!!!!!! Yaş: 26 Boy: 1.68, Kilo: 99 Hedef Kilo: 52 (ya da 50'ler diyeyim, nasıl gözüktüğüme bakarak o zaman tam hangisi olacağına karar vereceğim...)

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Menu

kahvaltı : 7 ince dilim sucuk bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
ara : 1 adet minik petito 4 adet biskuvi 1 bardak kola ( ara baya kötü oldu )
Öğlen : 1 dilim ekmek kk kadar peynir
akşam : 1 adet biber dolması bi bardak ayran
ara: biraz dondurma

spor : 25 dakika zumba dansı , 5 km de yürüyüşe çıkacağım

Kızlar ben 2 yıldır 86.6 kiloyu görmemiştim ama bugün gördüm :KK76: çok keyifliyim .70 li kiloları nerdeyse 4 yıldır görmedim o kiloya düşsem kesin heyecan yaparım. 60 li kilolarda 5 yıl olmuştur. Çok heyecan yaptım dusundukce. Haydi kızlar yapalım şu işi bitirelim bu kiloları.

Kızlar ben 2 yıldır 86.6 kiloyu görmemiştim ama bugün gördüm :KK76: çok keyifliyim .70 li kiloları nerdeyse 4 yıldır görmedim o kiloya düşsem kesin heyecan yaparım. 60 li kilolarda 5 yıl olmuştur. Çok heyecan yaptım dusundukce. Haydi kızlar yapalım şu işi bitirelim bu kiloları.

Canim inan ben de 5 yil oldu 79 u gormeyeli yaaa... 76 oldugumu hatirliyorum ama oncesini bilmiyorum o yuzden 60 li kililarda nasilim bilmiyorum ama onu da gorecegiz hep beraber

Back