- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Oh oh tamam o zman bende de öyle oluyo sksks tabiki pişman olma kaldığın yerde. DevamEsimin ailesinin rutin sulale toplantisi vardir canim.baya da kalabaliklar.amca cocuklarindan bitanesinin sahilde cafesi var.o iftar yemegi verdi akrabalara.bitiminde de canli muzik dinledik...orda kaptirdim bu kadar.yoksa evde olsa ne bu kadar pilav yiyorum ne baklava.misafirliklerde de boyle oluyor nedense tutamiyorum kendimi :) ama pisman miyim tabi ki hayir.geldi gecti oldu bikere.bana yapisacak degiller ya illa ki eriyecekler :))
beni simartan seylerin basinda zaten herkesin ne kadar zayifladigimi soylemesi oldu.buyugunden kucugune taniyan herkes gozlerine inanamadi.ben bikac aydir katilamiyordum cunku toplantilara.bu ozguven de yemegi biraz fazla kacirmama sebep oldu.olsun canim sagolsun ...
Yani bünyeden bünyeye değişir ama benim bildiğim regl den önce vücut ödem oluyo sonra o ödemi atıyo regl sırasında sende oyüzden sabit kalmışsındır 2 haftaRegl de kilo daha mı çok çıkıyor bir de onu bilen var mı ? Ben regldeyim ama sonunda 77 den kurtuldum 75 e indim
Yani bünyeden bünyeye değişir ama benim bildiğim regl den önce vücut ödem oluyo sonra o ödemi atıyo regl sırasında sende oyüzden sabit kalmışsındır 2 haftao zaman yeni kilon hayırlı olsun darısı başıma bende bu hafta bi 79 bekliyorum kendimden :) haftada 1 kiloyu şart koştum ...
Kızlar selam
Evime döndüm cok şükür.. dun kaybettiğimiz valizi bulduk. Yuksek çaba ve gayretlerimizle:)
Ama bilin bakalim bugun ne oldu yeni aldigimiz valiz kayboldu aradik taradik ucak bagajina hic yüklenmemis. yarin geleceğini söylediler.. yani aglamamak icin kendimi zor tuttum bu kadar aksilik olabilir mi acaba.
Kendime gelemedim.o saatten beri ama az önce tarti bana göz kirpti ve moralim az da olsa yerine geldi.
Ben kilo aldigimi saniyordum ama az da olsa vermişim..
Kusura bakma canım valla yazını okurken güldüm resmen.O halin gözümün önünde canlandı.Eski kıyafetleri kaybetmiştin yenilerini aldın.Sonra eskileri buldun yenileri kaybettin
Neyse önceki kaybettiğini buldun ya diğeri gelir sorun yok...
Bu arada kilo vermene sevindim
Yok canım kuzeni almanyaya giderken kayboldu 1 hafta sonra geldi ama geldiYok canim ne kusuru halim tamda gulunucek bir hal valla:)) ya insalllah gerçekten yuklenmemistirde yarin gonderirler ben daha kotusunu düşünüyorum
Menü
kahvaltı : bi lokma ekmek kk kadar peynir 3 adet zeytin
öğlen : 40 gramcik tavuk 1 bardak kola
akşam iki adet biber dolmasi 1 bardak ayran
ara : yarım muz
spor 30 dakka zuma dansı
5 km yürüyüş ( şimdi çıkıyorum yürüyüşe )
Süper!!!!!!!!!
Kolay gelsin canım...Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim? Ben bugün tam gaz temizlige başladım. 3 günüm var bayram temizligi için..
Kolay gelsin canimGunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim? Ben bugün tam gaz temizlige başladım. 3 günüm var bayram temizligi için..
Iyi tatiller canim gonlunce gez toz eglen canim kilo vermenin tadini cikar.... bencede bayramdan sonraki hafta liste yapmayalimKolay gelsin canım...
Bizde arefe günü Allah izin verirse tatile gidiyoruz.Bayram ve sonrası 1 hafta yokum.İsterseniz o hafta listeyi es geçelim.Herkes bayramda gezecek tozacak yeri gelecek kaçamak yapacak.Bikaç gün sonra bildirimler ne kadar sağlıklı olur ki.Bir diğer hafta yaparsak hem herkes toparlamış olur hemde ben dönmüş olurum inşallah.
Yada siz pratik bir liste hazırlarsanız beni izinli geçersiniz canım...
Sahur menumu bildirip uykuya devam edeyim :)
2 kase yogurt corbasi
2 etimek uzerine krem peynir
1 salatalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?