Miladımız--》2015

Oh oh tamam o zman bende de öyle oluyo sksks tabiki pişman olma kaldığın yerde. Devam

Regl de kilo daha mı çok çıkıyor bir de onu bilen var mı ? Ben regldeyim ama sonunda 77 den kurtuldum 75 e indim
Yani bünyeden bünyeye değişir ama benim bildiğim regl den önce vücut ödem oluyo sonra o ödemi atıyo regl sırasında sende oyüzden sabit kalmışsındır 2 hafta o zaman yeni kilon hayırlı olsun darısı başıma bende bu hafta bi 79 bekliyorum kendimden :) haftada 1 kiloyu şart koştum ...

Süper o zmn . Inşallah dilediğin kiloya ulasirsin canimm

Kızlar selam
Evime döndüm cok şükür.. dun kaybettiğimiz valizi bulduk. Yuksek çaba ve gayretlerimizle:)
Ama bilin bakalim bugun ne oldu yeni aldigimiz valiz kayboldu aradik taradik ucak bagajina hic yüklenmemis. yarin geleceğini söylediler.. yani aglamamak icin kendimi zor tuttum bu kadar aksilik olabilir mi acaba.
Kendime gelemedim.o saatten beri ama az önce tarti bana göz kirpti ve moralim az da olsa yerine geldi.
Ben kilo aldigimi saniyordum ama az da olsa vermişim..

Kusura bakma canım valla yazını okurken güldüm resmen.O halin gözümün önünde canlandı.Eski kıyafetleri kaybetmiştin yenilerini aldın.Sonra eskileri buldun yenileri kaybettin
Neyse önceki kaybettiğini buldun ya diğeri gelir sorun yok...
Bu arada kilo vermene sevindim

Yok canim ne kusuru halim tamda gulunucek bir hal valla:)) ya insalllah gerçekten yuklenmemistirde yarin gonderirler ben daha kotusunu düşünüyorum

Kızlar selam!!

Sabah: Yumurta, 2 dilim peynir, 7-8 zeytin, yarım simit
Öğlen: Kremalı Mantarlı tavuk, ayran
Ara: muz
Akşam: Tavuk şiş, yoğurt, salata

Akşamı meyve ve bademle geçiştirmek istiyordum ama görünce dayanamadımmm : (( Çok da uykum var biraz da geç yedim 20.30'da yedim... Napsam bilmiyorum????? ; (((

Spor: 30 dk yürüyüş

Sahur
Kk peynir
1 yumurta
4 kiraz
Biraz pide

İftar
Yarım tabak mercimek çorbası
3 yk patlıcankebap tarzı bişey
2 yk pilav
1 peynir tatlısı ama şerbeti bayaa az şekerli

Spor bugün 15dk yürüdüm bide oruçlu oruçlu alışveriş yaptım dizim bitince belki leslie yaparım biraz da
Toplam 700 kalori :)

Iftar
1 kepce tarhana corbasi
kabak ve biber kizartmasi yogurtlu
2 yk yaprak bezelye
cok az salata
2 avuc kadar pide

2 adet sutlu nuriye... tatli damarim tutuyo bu gunlerde

sahur
2 adet etimek uzeri krem peynir
1 salatalik

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim? Ben bugün tam gaz temizlige başladım. 3 günüm var bayram temizligi için..

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim? Ben bugün tam gaz temizlige başladım. 3 günüm var bayram temizligi için..
Kolay gelsin canım...
Bizde arefe günü Allah izin verirse tatile gidiyoruz.Bayram ve sonrası 1 hafta yokum.İsterseniz o hafta listeyi es geçelim.Herkes bayramda gezecek tozacak yeri gelecek kaçamak yapacak.Bikaç gün sonra bildirimler ne kadar sağlıklı olur ki.Bir diğer hafta yaparsak hem herkes toparlamış olur hemde ben dönmüş olurum inşallah.
Yada siz pratik bir liste hazırlarsanız beni izinli geçersiniz canım...

Gunaydin kizlar
Kolay gelsin canim
Iyi tatiller canim gonlunce gez toz eglen canim kilo vermenin tadini cikar.... bencede bayramdan sonraki hafta liste yapmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…