• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Normal cizbiz köfte yapıyorum sonra tuzlu suda beklediğim dilimlenmiş patlıcan in arasına koyuyorum 1 patlıcan 1 köfte böyle yan yana diziyorum. Aslında patates köfte patlıcan aslı ama ben diyette olduğum için 2 patlıcan bir köfte koydum üstüne de biraz pistten sonra domates dilimi ve biber koydum. Yanına da acı biber kavurup yoğurdun içine koydum. Yanına da onu yedim. Ve 50 gram ekmek saat 10.30 da dondurma ama dondurma yediğime pişman oldum ama şimdi soda içip birazdan yatarım o_O

Normal cizbiz köfte yapıyorum sonra tuzlu suda beklediğim dilimlenmiş patlıcan in arasına koyuyorum 1 patlıcan 1 köfte böyle yan yana diziyorum. Aslında patates köfte patlıcan aslı ama ben diyette olduğum için 2 patlıcan bir köfte koydum üstüne de biraz pistten sonra domates dilimi ve biber koydum. Yanına da acı biber kavurup yoğurdun içine koydum. Yanına da onu yedim. Ve 50 gram ekmek saat 10.30 da dondurma ama dondurma yediğime pişman oldum ama şimdi soda içip birazdan yatarım o_O
Ben yapsam esim yermi acaba bende tepsi kebabi olarak biliyorum onu ama sebzeler kizartilarak yapiliyo oda baya agir oluyo bide senin yaptigin gibi deneyelim saol tatlim

Iyi geceler haftasonu malum kosturmaca gectimenu bildireyim

Iftar
1 kase mercimek corbasi
3 yk etli patlican oturtma
5 yk pilav
az salata
1 bardak limonata
3 adet baklava :oops:

sahur
3 etimek
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
krem peynir

Iyi geceler haftasonu malum kosturmaca gectimenu bildireyim

Iftar
1 kase mercimek corbasi
3 yk etli patlican oturtma
5 yk pilav
az salata
1 bardak limonata
3 adet baklava :oops:

sahur
3 etimek
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
krem peynir

Pilav ve baklava dışında listen iyi canım onlarıda yarın sporla kapatırsın ;)

muska77 muska77 gecmis olsun tatlim.ramazanda kb isi zor susuz kalinca da bobrekler eror verdi tabii...
bende kb ye dikkat edenlerdenim ama ne puan hesabi yapiyorum ne de kaloriyi az tutuyorum.
kb de sebzelerin geneli yuksek puan.hele meyvelerin yanina hic yanasilmiyor.yogurt desen keza yukseltiyor puani yeri geldi mi...yesem mi yemesem mi diye tereddutte kaliyor insan
o yuzden ben herseyden yiyorum.mantigini hamur isleri ve ekmek pilav makarnayi az tutarak uyguluyorum.yumurtayi ve peyniri hic eksik etmiyorum o kadar.asiri tavuk et balik yemiyorum mesela kb yi sifir tutmak adina...
en guzeli herseyden ama olcusunde yemek.vucudumuzun kb ye de ihtiyaci var sebzeye meyveye de illa ki...
Tekrar gecmis olsun umarim su an daha iyisindir...

Pilav ve baklava dışında listen iyi canım onlarıda yarın sporla kapatırsın :KK66:
Esimin ailesinin rutin sulale toplantisi vardir canim.baya da kalabaliklar.amca cocuklarindan bitanesinin sahilde cafesi var.o iftar yemegi verdi akrabalara.bitiminde de canli muzik dinledik...orda kaptirdim bu kadar.yoksa evde olsa ne bu kadar pilav yiyorum ne baklava.misafirliklerde de boyle oluyor nedense tutamiyorum kendimi :) ama pisman miyim tabi ki hayir.geldi gecti oldu bikere.bana yapisacak degiller ya illa ki eriyecekler :))
beni simartan seylerin basinda zaten herkesin ne kadar zayifladigimi soylemesi oldu.buyugunden kucugune taniyan herkes gozlerine inanamadi.ben bikac aydir katilamiyordum cunku toplantilara.bu ozguven de yemegi biraz fazla kacirmama sebep oldu.olsun canim sagolsun ...

Gunaydin hanımlar
Birazdan memleketimize yolcuyuz insallah.. Oglumu evimi çok ozledim.
Aksama evimde olacağım sonrada temizlik son sürat bayrama yetismeli bayramda derken 4. Gun de oglumun doğum gunu sonrasında son sürat siki bir diyete girmek istiyorum.. artık mola verecek vaktim yok gercekten.. bide rutin olabilse hayatim ne guzel olacak
Neyse rabbim sağlık huzur nasip etsin ne diyelim..

muska77 muska77 canim çok gecmis olsun kb diyetini bencede unut artik herşeyden dengeli bir sekilde yemek lazim.. kaloriyi en az 1100 olarak tutturman lazim gunde 400-500 kalori alıyorsun ortalama. Sana yazık her turlu zayiflarsinda saglik bir daha ele gecmez canim.. kalici bir saglik sorunu halime gelmeden dengeli beslenmeye gecmelisin..

metra metra canim bende sebzeleri kizartmadan direkt diziyorum sosunu domates biberini son olarak dizip 180 derecede uzun sure pişiriyorum bir sure pistikten sonra folyoyla kapatip yanmasini engelliyorum yapmasıda yemeside zevkli..

Gunaydin hanımlar
Aksama evimde olacağım sonrada temizlik son sürat bayrama yetismeli bayramda derken 4. Gun de oglumun doğum gunu sonrasında son sürat siki bir diyete girmek istiyorum.. artık mola verecek vaktim yok gercekten.. bide rutin olabilse hayatim ne guzel olacak

muska77 muska77 canim çok gecmis olsun kb diyetini bencede unut artik herşeyden dengeli bir sekilde yemek lazim.. kaloriyi en az 1100 olarak tutturman lazim gunde 400-500 kalori alıyorsun ortalama. Sana yazık her turlu zayiflarsinda saglik bir daha ele gecmez canim.. kalici bir saglik sorunu halime gelmeden dengeli beslenmeye gecmelisin..

metra metra canim bende sebzeleri kizartmadan direkt diziyorum sosunu domates biberini son olarak dizip 180 derecede uzun sure pişiriyorum bir sure pistikten sonra folyoyla kapatip yanmasini engelliyorum yapmasıda yemeside zevkli..
Hayırlı yolculuklar canım.Sağlıkla sıhhatle oğluna ve evine kavuştursun Rabbim...

Gunaydin hanımlar

Bende denicem canim o yemegi
Bu arada hayirli yolculuklar

Tebrikler canim :nazar:
Ne kadar oldu diyete baslayali bide kac kilo gitti

12 haziranda tok 81.200 aç 80.200 dum o zmndan beri diyetteyim 5 kilo 400 gram oluyor işte aç hesaplarsak 2 haftadr hep 77 deydim bi türlü inmiyordu ondan bu kadar sevindim . Hedef 68 . 68 oluncada 65 . 65 olursamda son hedef 60

Back