• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Iftar
1 kase yogurt corbasi
1 kase bulgur pilavi
4 yk haslanmis didiklenmis tavuk eti
Bir miktar koy yufkasi
1 bardak ayran
coban salata
karpuz
1 adet sekerpare

sahur
2 etimek
1 kase taze fasulye
biraz krem peynir
1 salatalik

Sahur menu

2 adet Kaşarlı domatesli tost 3 zeytin domates salatalık

Planımın tutması için 200 gram vermem gerekiyor günde 2000 kalori harcamaliyim yani 1000 kalori tüketim 2000 kalori harcamam gerekiyor. 1580 günlük Bazal metabolizmam olduğuna gore bana düşen geri kalanını harcamak. Yarın tüm gün alışveriş mağazası gezmeyi planlıyorum. O bana bayagi kalori yaktirir

Selam kizlar
Dunku iftar menum
1 kase tarhana corbasi
6-7 izgara kofte
Avuc ici kadar tavuk
Salata
3-4 yaprak sarma
1 dilim muhallebili tatli
Sahur
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
3 kofte
1 bardak ayran

Aksam için patlıcanlı köfte yaptım :kk77: fırında acaip diet bayiliyorum üstüne de domates ve biber koyacağım . Yanınada yoğurt ve Şehriye çorbası. Akşamın menüsü. Salı gününe 86.6 olmalıyım hedefim göre bakalım tutacak mi :KK28:

Aksam için patlıcanlı köfte yaptım :kk77: fırında acaip diet bayiliyorum üstüne de domates ve biber koyacağım . Yanınada yoğurt ve Şehriye çorbası. Akşamın menüsü. Salı gününe 86.6 olmalıyım hedefim göre bakalım tutacak mi :KK28:
Insallah hedefi tutturursun canim
Nasil bir yemek patlicanli kofte cesit olarak bulunsun aklimizda

Ayyy insallah canim. Hedefini tutturursun.
ben bugun tartilamadim iki gundur. 80.9 da kaldim. Bakalim benim ki ne olacak meraktayim

Daha önce yaptım ben... 15 günde 10-12 kilo verdim. İnanılmaz az miktarlarda yiyip, spora abanmıştım... İlk başta aaa ne güzel diyor, süper hissediyor insan. Fakat bir süre sonra aşırı ve önlenemez derecelerde yeme istekleri geldi, ve geri aldım... Vücut o kısa sürede kendisine yapılan işkencenin intikamını alıyor yani...

Ben de merak ettim o nasıl yapmayı planlıyor....
Dimi bende merak ettim.
selam kızlar :KK200:
iki gündür gelemedim çocuğun liseye kaydı memlekete gitme kararı toparlandım ettim derken tayinci arkadaşımla daha görüşemem diye gece 1 lere kadar kafeteryalarda oturmalar derken uğrayamadım özürrrrrrrrr:KK43::KK43:
allah kısmet ederse sabaha yola çıkıyoruz bayram sonrası ablamı alıp eve uğrayıp 2 gün dinlenip istanbula geçicez kardeşimin düğün sonrası tekrar memlekete malatyaya gidicem eşimin yeğenin düğün var ayın ağustos un 8 inde sonrası 15-20 gün daha kalırmışız lafın kısası en az 1 ay yokum :KK43:
inşallah döndüğümde 2 hanelilere çoktan inmiş olurum sizde en az 6-7 kilo vermiş olursunuz hep beraber coşup yuppiii der :rolleyes:mutlu oluruz:KK8::KK8::KK8:
hepiniz allaha emanet olun şimdiden bayramınız mübarek olsun hepinizi SEVİYOOOORUUUUMM :KK36::KK36::KK36:
İyi eglenceler tatlım.
Ben de vücut ölçülerimi yazmak istiyorum. Tam olarak nerden ölçmek lazim
Gogus, bel, kalca ve ust bacaktan al canım.

Menüm
Sahur
1tost kaşarlı
2 zeytin

İftar
Yarım kase şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık patlıcan kebap
1 kaşık pilav
1 peynir tatlısı

Toplam 700kalori sporda 3 mil leslie 100 mekik yapcam ama önce dizim bitsin :)

Menüm :

kahvaltı : 1 adet haşlanmış yumurta kk kadar peynir 1 bardak çay
ara : bir fincan türk kahvesi
öğlen : dışardaydım hiç bişey yemedim canım da istemedi iştahım da gerçekten yoktu
Akşam ( saat 17:00 da yedim bugün ) : bi lokma ekmek 50 gram kadar tavuk
aara : biraz dondurma

spor : 4 km normal yürüyüş .
4 km yani 40 dakika çok tempolu yürüyüş ..

Back