- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Merhaba fıstık hoş geldinYememde aşırı bir değişiklik yoktu. Yani biraz iştahım artmışı ama böyle yemeklere saldıracak bir biçimde yemedim. Sadece normalde 2 öğün ya da 3 öğün yiyorsam o günki duruma göre 1 artıyordu öğünüm daha sık acıktım ama aşırı bir yeme olmadı.
Tekrar gideceğim zaten doktora. Geçen ay ki tahlillerde birşey çıkmadı gerçi ama artık ürküyorum. Yani ben ortalama 75 kilo falandım. Hiç bir zaman çok zayıf değildim ama böyle acayip kilolu da olmamıştım.
32 biber dolmasi mi?
anladım daha ayrıntılı bir şekilde yazacağım bundan sonra :)Ilk gün için iyi görünüyor ama miktarlarida yaz canim. Mesela bulgur kac kaşık kiraz kac adet
Seytan ayrıntıda gizlidir :))
benim en büyük sıkıntım tatlılar aslında tatlı yemezsem inşallah ramazanda gidebilir yürüyüş falan yapmak istiyorum yapabilir miyim bilmiyorumRamazanda da karbonhidrati kisip birazda dikkat ettik mi.daha kolay olur işimiz bakarsin. Çünkü yemek aralığı az geceler kısa olumlu tarafindan bakalim canim.. burda birbirimize destek olarak kolay atlatırız inşallah..
Adina cok üzüldüm neden boyle oldu ki acaba aslında tomurcukk arkadaşımızın bu rahatsızlıkla ilgili sıkıntısı olmuştu diye biliyorum. O sana fikrini söyleyebilirdi ama bugün pek yoktu yarin cevaplandırır diye düşünüyorum.. cok gecmis olsun canim.
günaydın kızlar
sabah
yarım simit
1 haşlama yumurta
2 kase salata kahvaltıda salaya bayılıyorum yaa ben eşim yaptı bu defa ben yine sıcak su torbasıyla gezerken hem de
bu erkekler bişey yapmaz yaptı mı da övünüyor yaaa delleniyorumresmen ben yaptım bak hiç kalmadı salata diyor yaav ben 15 senedir yapıyorum benim yaptığımda kalmıyor ama ben hiç övünmemiştim :)))
benim en büyük sıkıntım tatlılar aslında tatlı yemezsem inşallah ramazanda gidebilir yürüyüş falan yapmak istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum
iftardan sonra yapabilir miyim bilmiyorum ama iftara 1 saat kala çıkabilirim yürüyüşeCanim imkanin olursa iftardan sonra olabilir yürüyüş ben oyle dusunuyorum
Bende iftardan 1 saat sonra düşünüyorumCanim imkanin olursa iftardan sonra olabilir yürüyüş ben oyle dusunuyorum
Bence iftara 1 saat kala zorlanırsın,susarsın.En güzeli iftar sonrası canımiftardan sonra yapabilir miyim bilmiyorum ama iftara 1 saat kala çıkabilirim yürüyüşe
oturduğumuz yer çok iyi değil de karanlıkta yürüyemem sanırım ondan iftara 1 sata kala demiştim ama yine de bir ramazan gelsin de o zaman bakalım :)Bence iftara 1 saat kala zorlanırsın,susarsın.En güzeli iftar sonrası canım
Ramazanda canlı olur canım herkes dışarlarda olur bence.Olmadı bikaç komşu birleşir gezersiniz.Kalabalıkta bişeycik olmaz korkmaoturduğumuz yer çok iyi değil de karanlıkta yürüyemem sanırım ondan iftara 1 sata kala demiştim ama yine de bir ramazan gelsin de o zaman bakalım :)
tamam canım dediğin gibi olur heralde :) bir kaç kişiyi bulsam yürürüz zatenRamazanda canlı olur canım herkes dışarlarda olur bence.Olmadı bikaç komşu birleşir gezersiniz.Kalabalıkta bişeycik olmaz korkma
iftardan sonra yapabilir miyim bilmiyorum ama iftara 1 saat kala çıkabilirim yürüyüşe
Benimde iki oğlum var canım allah hepimizinkini bağışlasın.. Ramazanda geç kalkarım ama diğer zamanlar 6,30 da ayaktayım yoksa kilo verilmiyor.Galiba artik tatil dolayısıyla oyle olacak dimi canim. Bizimde oyle olacak çünkü :)) kac oglun var benim 2 oglum var Rabbim bagislarsa
benim zamana göre değişiyor :) şimdi konuşması kolay da ramazan gelince fikrim değişir büyük ihtimal bende iftardan sonra çıkarım heraldeCok zor olur o sana canim bence. Ben zaten saat 4 gibi yataga yapisiyorum kalkamiyorum bile
Merhaba fıstık hoş geldin
Miladın da bahsettiği gibi bir dönem bende de pko sorunu oldu ve insülin direnci ile birlikte.Pko insülin tiroid gibi rahatsızlıkların olduğu sürece fazla yemesende kilo artışı oluyor bu kaçınılmaz.
Pko için ben soğan kürü uygulamıştım.İlaç tedavisi sürekli olmuyor çünkü.Çözüm bulmak lazım.Evli misin bilmiyorum ama pko işini çözmeden çocuk sahibi olmak da zor.
Mevcut kilonun %10 unu verdiğinde pko ortadan kalkıyor zaten.Sen şimdi 100 kilonun altına düşsen bak nasıl yoluna giriyor herşey.
Bende pkolu dönemlerimde 103 kilodan 85 e düşmüştüm ve hemen hamile kalmıştım.İlaç tedavisi olmadan soğan kürü+diyetle verdim.Doktorum bile şaşırmıştı nereye gitti bu kistler ben sana ilaç vermedim ki diye :)
Doğumdan sonra da 117 kiloya kadar çıktım.Oğlum 2 yaşında ve ben şuan 80-81 civarıyım.70 lere çok az kaldı inşallah.
Sana tavsiyem canım kararlı ol.Yeterli ve dengeli beslen.Hareketli yaşamaya çalış.Ve topiğimizde aktif ol.Biz her ne kadar yeme düzenimizi değiştirmesek de farkında olmadan kilo alabiliyoruz.Kafaya takılacak bir durum yok.Vereceğine inanıyorum ben.Çok uzatmak istemiyorum yazıyı da.
Biz her zaman her konuda destekçin oluruz bunu unutma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?