• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Merhaba önceliğinizle topiği çok beğendim. Kilo vermeye çalışan arkadaşları da sonuna kadar destekliyorum.

Ben 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. Zamanla katlanarak kilo aldım ve 1.72 boyumla 105 kiloyu görünce tam anlamıyla diyete girmesem de daha fazla kilo almamıştım.Geçen ay 99.500 - 99 kiloyu görünce bir hayli mutlu olmuştum ancak ta ki annem sen kilo mu aldın deyince tekrar tartıya çıkana kadar. Verdiğim kiloları 2 katıyla birlikte geri aldım ve 112 kilo olarak bu zaman ki en yüksek kilomu görmüş oldum.
Yalnız neden aldığımı gerçekten bilmiyorum. Pko vardı bir kaç sene önce ama tedavisini oldum. Hormonlarımda tiroidlerimde bir sorun yok ayrıyetten insulün direncim falan da yok. Sormak istediğim aranızda birden bire verdiği kiloları 15-18 gün gibi kısa bir sürede böyle hızlı bir biçimde tekrar alan var mı acaba.
Böyle olunca hevesim kursağımda kaldı. Alıp vermekten bedenim şaştı artık.

3 ara 3 ana ogun uyguluyorum genelde canım herşeyden ama ölçülü yemeye çalışıyorum. Ama ramazan geliyor tatil başladı duzen değişecek gibi görünüyor bakalım..
Bu arada tarti gunlerimiz sali canim. "2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne yazıyoruz
anladımm ramazanda ne yapacağız evet bende bilmiyorum her ramazan kilo alan biri olarak...
tamam bende yazarım oraya kilomu bundan sonra o zaman :)

bugünkü menümü yazayım çok karbonhidrat ağırlıklı beslendiğimi farkettim bugün
kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, menemen, 1 bardak çay
ara öğün : kiraz
öğle : peynirli tost, 1 bardak karışık meyve suyu
ara öğün: kiraz
akşam: bulgur pilavı, 1 domates, 1 kase yoğurt
ara öğün: 2 top dondurma

Merhaba önceliğinizle topiği çok beğendim. Kilo vermeye çalışan arkadaşları da sonuna kadar destekliyorum.

Ben 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. Zamanla katlanarak kilo aldım ve 1.72 boyumla 105 kiloyu görünce tam anlamıyla diyete girmesem de daha fazla kilo almamıştım.Geçen ay 99.500 - 99 kiloyu görünce bir hayli mutlu olmuştum ancak ta ki annem sen kilo mu aldın deyince tekrar tartıya çıkana kadar. Verdiğim kiloları 2 katıyla birlikte geri aldım ve 112 kilo olarak bu zaman ki en yüksek kilomu görmüş oldum.
Yalnız neden aldığımı gerçekten bilmiyorum. Pko vardı bir kaç sene önce ama tedavisini oldum. Hormonlarımda tiroidlerimde bir sorun yok ayrıyetten insulün direncim falan da yok. Sormak istediğim aranızda birden bire verdiği kiloları 15-18 gün gibi kısa bir sürede böyle hızlı bir biçimde tekrar alan var mı acaba.
Böyle olunca hevesim kursağımda kaldı. Alıp vermekten bedenim şaştı artık.

Canim 15 20 gunde bu kadar kilo artışı normal degil bence. Yemen de normalse bu donem de eger. Bence bir dr gorunmelisin

Canim 15 20 gunde bu kadar kilo artışı normal degil bence. Yemen de normalse bu donem de eger. Bence bir dr gorunmelisin

Yememde aşırı bir değişiklik yoktu. Yani biraz iştahım artmışı ama böyle yemeklere saldıracak bir biçimde yemedim. Sadece normalde 2 öğün ya da 3 öğün yiyorsam o günki duruma göre 1 artıyordu öğünüm daha sık acıktım ama aşırı bir yeme olmadı.

Tekrar gideceğim zaten doktora. Geçen ay ki tahlillerde birşey çıkmadı gerçi ama artık ürküyorum. Yani ben ortalama 75 kilo falandım. Hiç bir zaman çok zayıf değildim ama böyle acayip kilolu da olmamıştım.

anladımm ramazanda ne yapacağız evet bende bilmiyorum her ramazan kilo alan biri olarak...
tamam bende yazarım oraya kilomu bundan sonra o zaman :)

Ramazanda da karbonhidrati kisip birazda dikkat ettik mi.daha kolay olur işimiz bakarsin. Çünkü yemek aralığı az geceler kısa olumlu tarafindan bakalim canim.. burda birbirimize destek olarak kolay atlatırız inşallah..

Yememde aşırı bir değişiklik yoktu. Yani biraz iştahım artmışı ama böyle yemeklere saldıracak bir biçimde yemedim. Sadece normalde 2 öğün ya da 3 öğün yiyorsam o günki duruma göre 1 artıyordu öğünüm daha sık acıktım ama aşırı bir yeme olmadı.

Tekrar gideceğim zaten doktora. Geçen ay ki tahlillerde birşey çıkmadı gerçi ama artık ürküyorum. Yani ben ortalama 75 kilo falandım. Hiç bir zaman çok zayıf değildim ama böyle acayip kilolu da olmamıştım.

Adina cok üzüldüm neden boyle oldu ki acaba aslında tomurcukk arkadaşımızın bu rahatsızlıkla ilgili sıkıntısı olmuştu diye biliyorum. O sana fikrini söyleyebilirdi ama bugün pek yoktu yarin cevaplandırır diye düşünüyorum.. cok gecmis olsun canim.

bugünkü menümü yazayım çok karbonhidrat ağırlıklı beslendiğimi farkettim bugün
kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, menemen, 1 bardak çay
ara öğün : kiraz
öğle : peynirli tost, 1 bardak karışık meyve suyu
ara öğün: kiraz
akşam: bulgur pilavı, 1 domates, 1 kase yoğurt
ara öğün: 2 top dondurma

Ilk gün için iyi görünüyor ama miktarlarida yaz canim. Mesela bulgur kac kaşık kiraz kac adet
Seytan ayrıntıda gizlidir :))

Sabah bakalim kac kilo ile uyanacagim. Merkla yatmaya hazirlaniyorum.
miladcim sende yarin kilonu yaz merak ediyorum. Zaten gulsayszey de yok pazartesiye kadar

Sabah bakalim kac kilo ile uyanacagim. Merkla yatmaya hazirlaniyorum.
miladcim sende yarin kilonu yaz merak ediyorum. Zaten gulsayszey de yok pazartesiye kadar

Bende merak ediyorum kilonu canim. Yarin bildirim yapmayı düşünmüyorum ya az ciktiysa moralim bozuluyor..

Bende merak ediyorum kilonu canim. Yarin bildirim yapmayı düşünmüyorum ya az ciktiysa moralim bozuluyor..

Moralini bozma canim benim de +200 du ama hic takmıyorum inanki. O zaman eksi ya da arti yazarsin. Insaallah eksilerde olursun.

ay Yine ac yatiyorum karnim gurulduyarak

Moralini bozma canim benim de +200 du ama hic takmıyorum inanki. O zaman eksi ya da arti yazarsin. Insaallah eksilerde olursun.

ay Yine ac yatiyorum karnim gurulduyarak

Şimdiden moralim bozuk canim benimde karnim cok acti hala acim ama ufak kacamaklar yaptım. Eltim yüzünden:)
Yarim halley 2 - 3 küçük Gofret şu kup seklinde olanlar 2 tane petibor yedim:(( tüh ya o kadar dikkat etmiştim bugün erken yesem o da dert degil saat 10 da yedim çayın yanında

Şimdiden moralim bozuk canimyogurtla yed karnim cok acti hala acim ama ufak kacamaklar yaptım. Eltim yüzünden:)
Yarim halley 2 - 3 küçük Gofret şu kup seklinde olanlar 2 tane petibor yedim:KK43:( tüh ya o kadar dikkat etmiştim bugün erken yesem o da dert degil saat 10 da yedim çayın yanında

Benim de yediklerim var ama hic pisman olmuyorum ve eksi kiloda olacagim diyorum yatarken kendime. Mesela ben de aksam menu mu yazayim da sok ol tahmin ettigim gibi olmadi. Ama yine de gecen haftaya gore bu yediklerim cok az.

17.30 da 32 büyük biber dolmasi
18.30 dan once
1.5 patlican hasladim baharatla yogurtla yedim
yarim halley
1 kuru incir
1 hurma
2 avuc cekirdek

ama 20 den sonra yemedim. Hatta komsu ile dondurma aldik 20.30 gibi icim gitse de yemedim dolaba attim. Yarin kizimla beraber yerim. Ben kendimi biliyorum. Mesela kahvaltida o helvaui yemezsem sonra yani aksam vaktinde yiyecem. Canimin istedigini 2 den once yiyorum. dondurma ise yarim halley ise yarim ya da 1. Miktarlari azaltarak yiyorum.aksam da canim dondurma yemek istediginde kendime dedim ki bugun halley yedin cekirdek yedin. Helva yedin. Hakkini doldurdun yeme diyebiliyorum.

Şimdiden moralim bozuk canim benimde karnim cok acti hala acim ama ufak kacamaklar yaptım. Eltim yüzünden:)
Yarim halley 2 - 3 küçük Gofret şu kup seklinde olanlar 2 tane petibor yedim:KK43:( tüh ya o kadar dikkat etmiştim bugün erken yesem o da dert degil saat 10 da yedim çayın yanında

Kacamak yapacan madem niye petibor yiyorsun. Daha guzel birsey yeseydin.
Ayrica cokta abartmamissin sadece saati gec. Kahvaltidan sonra ye boyle şeyleri bence. Netice de insaniz yemeden olmaz. Ben bu hafta pizza bile yedim

Benim de yediklerim var ama hic pisman olmuyorum ve eksi kiloda olacagim diyorum yatarken kendime. Mesela ben de aksam menu mu yazayim da sok ol tahmin ettigim gibi olmadi. Ama yine de gecen haftaya gore bu yediklerim cok az.

17.30 da 32 büyük biber dolmasi
18.30 dan once
1.5 patlican hasladim baharatla yogurtla yedim
yarim halley
1 kuru incir
1 hurma
2 avuc cekirdek

ama 20 den sonra yemedim. Hatta komsu ile dondurma aldik 20.30 gibi icim gitse de yemedim dolaba attim. Yarin kizimla beraber yerim. Ben kendimi biliyorum. Mesela kahvaltida o helvaui yemezsem sonra yani aksam vaktinde yiyecem. Canimin istedigini 2 den once yiyorum. dondurma ise yarim halley ise yarim ya da 1. Miktarlari azaltarak yiyorum.aksam da canim dondurma yemek istediginde kendime dedim ki bugun halley yedin cekirdek yedin. Helva yedin. Hakkini doldurdun yeme diyebiliyorum.
32 biber dolmasi mi?

Kacamak yapacan madem niye petibor yiyorsun. Daha guzel birsey yeseydin.
Ayrica cokta abartmamissin sadece saati gec. Kahvaltidan sonra ye boyle şeyleri bence. Netice de insaniz yemeden olmaz. Ben bu hafta pizza bile yedim

Hic kaçamak yapma niyetim yoktu ki hatta kayinvalidem kizartma yapmıştı biber falan kizartmisti kokusu inajilmazdi icim gitti ama yemedim bugun neler reddettim hic canim istemedi. Birden boşluğuma geldi çay yaninda petibor çok severim. Azıcık ucundan kirinca diğerleri arkasından geldi yine iyiydim baska seyler yemedim
Beni de saat düşündürüyor

menü bildirimi yapıyorum dikkatinizi çekerim kızlar bi sabah bi gece yarısı da olsa geliyorum (bana kızmayın diye belirteyim dedim :stop::))
sabah 8:30
yarım bardaktan az su sonra canım yine bişey istemedi yemedim
öğle
servis kaşığıyla 2 kaşık melemen yumurta ve kaşarlı
2 dilim ekmek
1. ara
2 bardak sıcak süt birine nescafe kattım :)
2.ara
küçük mevsim meyvelerinden 10-15 tane
1 muz
akşam
2 dilim patatesli börek
yarım domates

menü bildirimi yapıyorum dikkatinizi çekerim kızlar bi sabah bi gece yarısı da olsa geliyorum (bana kızmayın diye belirteyim dedim :stop::))
sabah 8:30
yarım bardaktan az su sonra canım yine bişey istemedi yemedim
öğle
servis kaşığıyla 2 kaşık melemen yumurta ve kaşarlı
2 dilim ekmek
1. ara
2 bardak sıcak süt birine nescafe kattım :)
2.ara
küçük mevsim meyvelerinden 10-15 tane
1 muz
akşam
2 dilim patatesli börek
yarım domates

:)) alemsin ablacim gelde ne zaman gelirsen gel:)

Günaydın kızlar uyuyamadim bir türlü sinir oldum yapacak birşey yok artik kalkayim bari:))
Kahvalti yapasim yok 1 sütlü kahve yapıp içicem 2 öğün yemek istiyorum arada mümkün oldugunca ara yapmaya calisirim..

Günaydın,dün öyle yoğundu ki işlerim masa başına oturma fırsatım bile olmadı.Bütün gün yürüyüş yapmış gibi hissettim kendimi.
Bi rüya gördüm hala etkisindeyim :) Rüyamda gece yarısı dolabı açıyorum.Su börekleri baklavalar yaşpastalar öyle yiyorum ki kimse görmesin diye bir de :-) İnsan uyanınca bir tuhaf oluyor.Tüh be dedim rüyaymış.Kalktım domates salatalık beyaz peynir zeytin etimek yedim.Rüyadakilerin yanından bile geçmez :KK51:

Sayfaları uzun zaman sonra canlı görmek güzel.Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Umarım aktif olurlar ve ideal kilolarına ulaşırlar.Hazırlayacağım liste de daha uzun olcağı için tatlı bir rekabet oluşur inşallah :KK66:

Back