• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Her sabah sebzeli sandviç yiyorum bi de cappy kucuk meyvesuyu onunla aksama kadar duruyorum bıraz kuruyemıs meyve yıyorum gun ıcınde.cok aksama kalmadan da yemek yıyorum ama onda abartıyo olabılırım bıraz pıde doner olabılıyor balık falan olabılıyor

Keske gun icinde bir ogun daha yapıp akşamı hafif tutsan canim. Bencede o kilo aldırıyor olabilir

Merhabalaar, daha önce gelemediğim için üzgünüm . Hoşgeldin diyenler hoşbulduuum. Malum bugün karne günüydü oğluşlarım karnelerini aldı sonrada pc yi parselledi. Şimdi kızdım artık kızlar bekler kalkın bakiiim diye ve geldim. Nasılsınız?

bence süper olur. Doymazsan yanina bir dilim ekmekte ekle canım daha doyurucu olur. Cok kati olmaki sonraki saatlerde bir kaza yasanmasin..

Waayyy supersin canim. Tabiiiki katilabilirsin. Lutfen en kısa zamanda bizimle bu serüveni Paylaş.
Valla noldu kafama ne düştü hiç bilmiyorum canım 26 şubatta bir dank etti dedim sabah başlıyorum. Önce kalori saydım sonra kb. şimdi herşeyin kalori ve kbsini ezbere bildiğim için kendime göre bi düzen yaptım daha iyi oldu hem kbyi 55-60 larda tutuyorum hem kilo veriyorum.. Böyle işte bilmek istediğiniz bişey olursa yazarım. bu arada bu sabah itibari ile verdiğim kg 22 oldu:KK49::KK71:

3 ara 3 ana ogun uyguluyorum genelde canım herşeyden ama ölçülü yemeye çalışıyorum. Ama ramazan geliyor tatil başladı duzen değişecek gibi görünüyor bakalım..
Bu arada tarti gunlerimiz sali canim. "2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne yazıyoruz
Buraya yazmıyormuyuz yani??

Merhabalaar, daha önce gelemediğim için üzgünüm . Hoşgeldin diyenler hoşbulduuum. Malum bugün karne günüydü oğluşlarım karnelerini aldı sonrada pc yi parselledi. Şimdi kızdım artık kızlar bekler kalkın bakiiim diye ve geldim. Nasılsınız?

iyiyiz teşekkür ederim canım. Iyi yaptın fırsat bulup takılmak lazim arada:))

Evet dengeyi bulmak önemli galiba tereyaginda ette bogulup kilo vermeyi beklemekte yanlış olur dimi :))

Valla noldu kafama ne düştü hiç bilmiyorum canım 26 şubatta bir dank etti dedim sabah başlıyorum. Önce kalori saydım sonra kb. şimdi herşeyin kalori ve kbsini ezbere bildiğim için kendime göre bi düzen yaptım daha iyi oldu hem kbyi 55-60 larda tutuyorum hem kilo veriyorum.. Böyle işte bilmek istediğiniz bişey olursa yazarım. bu arada bu sabah itibari ile verdiğim kg 22 oldu:KK49::KK71:

Menümüde paylaşayım..
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği+1yumurta+1kkpeynir+4zeytin+1ç.kaşığı reçel
Ara: 1-2 lokma karpuz
Akşam: 1 kase yağsız soğan çorbası+50gr tavuk+salata+1 minik dilim yaz helvası

Ogunlerini kaçta yiyorsun mesela canım.

iyiyiz teşekkür ederim canım. Iyi yaptın fırsat bulup takılmak lazim arada:))

Evet dengeyi bulmak önemli galiba tereyaginda ette bogulup kilo vermeyi beklemekte yanlış olur dimi :))

Ogunlerini kaçta yiyorsun mesela canım.
Hafta içi 7de kahvaltı 13,30da öğle 19da akşam yerim normalde ama bugün geç kalktım kahvaltı öğle gibi oldu..

Hafta içi 7de kahvaltı 13,30da öğle 19da akşam yerim normalde ama bugün geç kalktım kahvaltı öğle gibi oldu..

Galiba artik tatil dolayısıyla oyle olacak dimi canim. Bizimde oyle olacak çünkü :)) kac oglun var benim 2 oglum var Rabbim bagislarsa

Back