• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Merhaba :) pko vardı evet ama bir süre ilaç kullandım ben sonra geçtiği için yani o dönem ilaçları bıraktım. Doktor kilo vermelisin demişti gerçi bi 10 kilo ver demişti ama ben vermek yerine katlanarak aldım. Evli değilim ama evet ileride problem olabilir.
İnsan durduk yere alınca cidden sinir oluyor. Yani ben doğru düzgün yemek bile yemiyorum canımın istediği tek şey sütlü tatlılar. Şerbetli tatlı zaten yiyemiyorum. Şekeri tamamen bırakalı da bi 4 ay kadar oldu. Normal de 1 kupa çay a 2 tane küp şeker atardım normal boyutta olanlardan. Sonra o 2 küp şekerin 1 dilim ekmeğe eş değer olduğunu öğrenince. Çaya attığım şekerden kilo alacağıma ekmek yer daha çok doyarım gibi bir mantıkla şekeri tamamen kestim. Kahve çay vb. hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum. Şekeri fazla olan hiçbir tatlıyı falanda tüketmiyorum.
En az 6 aydır pirinç falanda tüketmiyorum. Yani kilo veremesem bile haftada 2-3 kere fast food tarzı beslendiğim için bir öğünde kilo almamam gerekirdi bunları bıraktığım için. Ama dedim ya verdiğimi 2 katı fazla alıyorum. Bu da insanın moralini bozuyor haklı olarak. Şimdi öğlen yemeğimi yedim ama dikkat etmeye başlıyorum yarın tam anlamıyla düzene sokarım. Yani en azından bi 90 falan olmak istiyorum o bile benim için çok büyük bir başarı olacak. 112 yi gördüğüme hala inanamıyorum ben.

Topikte de elimden geldiği kadarıyla aktif olmaya çalışacağım. Teşekkürler :KK70:
Tatlım ukalalık olarak almazsan bir önerim var. Mesela ekmek, tatlı, kek börek vs grubundaki yiyecekleri zaten az yiyosundur, ama bunları en geç 14e kadar ye... Akşam canınmı istedi yada evemi alındı ayır azıcık kendine sabah yiyeceğini bilince rahat engelliyor insan krizleri.. Bunu yaparsan akşamda çorba, sebze yemeği veya salata yoğurtla gidersen kilo vermemen imkansız canım. Sabah aldıkların asla yağa dönüşmez unutma

Günaydın,dün öyle yoğundu ki işlerim masa başına oturma fırsatım bile olmadı.Bütün gün yürüyüş yapmış gibi hissettim kendimi.
Bi rüya gördüm hala etkisindeyim :) Rüyamda gece yarısı dolabı açıyorum.Su börekleri baklavalar yaşpastalar öyle yiyorum ki kimse görmesin diye bir de :-) İnsan uyanınca bir tuhaf oluyor.Tüh be dedim rüyaymış.Kalktım domates salatalık beyaz peynir zeytin etimek yedim.Rüyadakilerin yanından bile geçmez :KK51:

Sayfaları uzun zaman sonra canlı görmek güzel.Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Umarım aktif olurlar ve ideal kilolarına ulaşırlar.Hazırlayacağım liste de daha uzun olcağı için tatlı bir rekabet oluşur inşallah :KK66:

ruyanda cok yemis dotmussundur canim gercek âlemde yemesende olur:))

günaydın kızlar
sabah
yarım simit
1 haşlama yumurta
2 kase salata kahvaltıda salaya bayılıyorum yaa ben eşim yaptı bu defa ben yine sıcak su torbasıyla gezerken hem de

bu erkekler bişey yapmaz yaptı mı da övünüyor yaaa delleniyorum :KK53:resmen ben yaptım bak hiç kalmadı salata diyor yaav ben 15 senedir yapıyorum benim yaptığımda kalmıyor ama ben hiç övünmemiştim :KK57::)))

Sıcak su torbasi neden ablacim rahatsiz misin?

benim en büyük sıkıntım tatlılar aslında tatlı yemezsem inşallah ramazanda gidebilir yürüyüş falan yapmak istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum

Iftardan sonra leslie 2 mil yapsan da yeter canim evdede spor yapabilirsin illa dışarı çıkmak icin zorlama kendini..

Benimde iki oğlum var canım allah hepimizinkini bağışlasın.. Ramazanda geç kalkarım ama diğer zamanlar 6,30 da ayaktayım yoksa kilo verilmiyor.

yazin ben istesem de uyuyamiyorum zaten canim ama kahvaltı yapasimda olmuyor erkenden..
rabbim bagislasin yavrularımizi..

Kızlaar cuma yarışmasında dereceye girmişim.... 2. olmuşum :KK71::KK71::KK71:

Tebrikler canim kac kilo gitti gecen hafta?

Tatlım ukalalık olarak almazsan bir önerim var. Mesela ekmek, tatlı, kek börek vs grubundaki yiyecekleri zaten az yiyosundur, ama bunları en geç 14e kadar ye... Akşam canınmı istedi yada evemi alındı ayır azıcık kendine sabah yiyeceğini bilince rahat engelliyor insan krizleri.. Bunu yaparsan akşamda çorba, sebze yemeği veya salata yoğurtla gidersen kilo vermemen imkansız canım. Sabah aldıkların asla yağa dönüşmez unutma
Estafirullah ne ukalalığı. Zaten hemen hemen o saatlere denk geliyor. Fast food da yiyeceksem tatlıda en geç 3 ya da 15.30 gibi yiyorum. Bir de favori öğünüm kahvaltı. Ben gneiş kahvaltıyı seviyorum. Yani 2-3 peynir olmalı sofrada zeytin domates vb. bir de haşlanmış yumurta.
Yemek seçtiğim için çoğu zaman yemediğim yemek varsa evde kahvaltı yapıyorum yine.
Bir de sanırım düzensiz yememin de çok etkisi var. En büyük etki ondan olabilir hatta.
Haftada 3 gün 5-6 km kadar yürüyorum. Sanırım birazcık onları mekikle falan desteklesem bir de yeme saatlerimi düzene soksam kilo veririm gibi. Kitap falan da okuyorum diyetle ilgili. Bilgim varda işte bir de onu pratiğe döksem süper olacak :)

Merhaba canlarim

Bugun piknige gitme planımiz vardi sabah hatta hazirlikta yaptik ama kayinvalidemler hadi sünnet düğünune gidelim deyince piknik ertelendim..

Kahvaltı da sütlü kahve içmiştim.
Dugunde döner 2 dilim ekmek ve cacik ictim.
Aksam hafif gecsin istiyorum..

Hepimizin az cok bilgisi var aslinda pratige dokebilmek icinde motivasyon a ihtiyacimiz var. Onuda burda saglayacagiz;)

Estafirullah ne ukalalığı. Zaten hemen hemen o saatlere denk geliyor. Fast food da yiyeceksem tatlıda en geç 3 ya da 15.30 gibi yiyorum. Bir de favori öğünüm kahvaltı. Ben gneiş kahvaltıyı seviyorum. Yani 2-3 peynir olmalı sofrada zeytin domates vb. bir de haşlanmış yumurta.
Yemek seçtiğim için çoğu zaman yemediğim yemek varsa evde kahvaltı yapıyorum yine.
Bir de sanırım düzensiz yememin de çok etkisi var. En büyük etki ondan olabilir hatta.
Haftada 3 gün 5-6 km kadar yürüyorum. Sanırım birazcık onları mekikle falan desteklesem bir de yeme saatlerimi düzene soksam kilo veririm gibi. Kitap falan da okuyorum diyetle ilgili. Bilgim varda işte bir de onu pratiğe döksem süper olacak :)

Iftardan sonra leslie 2 mil yapsan da yeter canim evdede spor yapabilirsin illa dışarı çıkmak icin zorlama kendini..

yazin ben istesem de uyuyamiyorum zaten canim ama kahvaltı yapasimda olmuyor erkenden..

Teşekkürler, 2 kilo gitti

Canım kilo vermek istiyorsun ama hala fast food diyorsun yok onlar artık unut unutamıyorsan zayıflamayı unut :KK43:

Canım kilo vermek istiyorsun ama hala fast food diyorsun yok onlar artık unut unutamıyorsan zayıflamayı unut :KK43:
Dışarıda yiyecek birşey bulamıyorum. Okul etrafı hep öyle. Salata yiyecek yer yok ki. Yemekhane yemekleri acayip yağlı ve artık hangi marka kullanıyorlar bilmiyorum ama hasta oluyorum orada yiyince.
Evden sandviç götürmeyi de denedim. Ama uzun süre kalıyor. Bazen 8 de dersim başlıyorum akşam 5.30 da bitiyor. Tüm gün yanımda olunca bir garip oluyor sanki yiyecekler. Dışarıda yiyince de çok alternatif yok. Neyse ki okul kapandı. En az 3 ay fast food falan yemem :)

Evett simdilerde benim tarzim buuu

tamam canım bakayım ona da hiç yapmadım daha önce leslie

Merhabalar, menü bildirimi yapmaya geldim..
Sabah: 2dilim kızarmışçavdar ekmeği+2yumurta+1kk peynir+2zeytin+1t.kaaşığı reçel
Ara: 1,5 salatalık
Akşam: 1kase içine 25gr tavuk didilmiş tavuksuyu (bol limon ve karabiberle)+salata+1/2 bardak ayran+1minik dilim yaz helvası

Dışarıda yiyecek birşey bulamıyorum. Okul etrafı hep öyle. Salata yiyecek yer yok ki. Yemekhane yemekleri acayip yağlı ve artık hangi marka kullanıyorlar bilmiyorum ama hasta oluyorum orada yiyince.
Evden sandviç götürmeyi de denedim. Ama uzun süre kalıyor. Bazen 8 de dersim başlıyorum akşam 5.30 da bitiyor. Tüm gün yanımda olunca bir garip oluyor sanki yiyecekler. Dışarıda yiyince de çok alternatif yok. Neyse ki okul kapandı. En az 3 ay fast food falan yemem :)
Sana kendi yaptığımı söyleyim, bi fikir olur. Mesela tavuk döner Et döner Yada balık ekmek satanlara rica ediyorum diyorumki benim ekmek yemem yasak ekmeğin arasına koyduklarınızı bi tabağa koyabilirmisiniz? Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım hem hafif yersin hem karnın doyar....

Sana kendi yaptığımı söyleyim, bi fikir olur. Mesela tavuk döner Et döner Yada balık ekmek satanlara rica ediyorum diyorumki benim ekmek yemem yasak ekmeğin arasına koyduklarınızı bi tabağa koyabilirmisiniz? Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım hem hafif yersin hem karnın doyar....

Ben de onu şöyle yaptım. Yani gittiğim yerlerde yarım döner falan satılmıyor. Genel de aynı yerlerde yemek yiyorum ben. Temiz olduğunu bildiğim vb. 1 döner alıyorum ama ekmek olarak yarım yiyorum. Öbür yarısını yemiyorum. Salatasını falan bitiriyorum ama ekmek 1 lavaş ya da pide yerine yarım yiyorum.

@milad2015 canım sen mate çayı içiyorsun değil mi? Nereden ne kadara bulabilirim? Cok faydası oluyormuş değil mi? Sende nasıl etki etti? Ve Son olarak onu içerken yeşil çay da içiyor musun gün içinde?

Ben de onu şöyle yaptım. Yani gittiğim yerlerde yarım döner falan satılmıyor. Genel de aynı yerlerde yemek yiyorum ben. Temiz olduğunu bildiğim vb. 1 döner alıyorum ama ekmek olarak yarım yiyorum. Öbür yarısını yemiyorum. Salatasını falan bitiriyorum ama ekmek 1 lavaş ya da pide yerine yarım yiyorum.
Tatlım yarım döner demiyorum ekmeğin içine koyulanları tabakta rica et ekmeği vermesinler...

Tatlım yarım döner demiyorum ekmeğin içine koyulanları tabakta rica et ekmeği vermesinler...

Onu anladım ama öyle dedim ben bir kere madem öyle tabakta verelim böyle pilavlı falan diyorlar. Bir cinsler buradakiler nereden daha çok satış yaparız ya da kar ederiz tarzında düşünceleri var. Ben de böyle bir çözüm buldum. Yediğim yeri de değiştirmek istemiyorum temiz zira.

@milad2015 canım sen mate çayı içiyorsun değil mi? Nereden ne kadara bulabilirim? Cok faydası oluyormuş değil mi? Sende nasıl etki etti? Ve Son olarak onu içerken yeşil çay da içiyor musun gün içinde?

Birkac gundur eriniyorum icmeye yada unutuyorum. Istah kesmeye ve odem atmaya birebir canım. 2 mate 2 yesil cay içebilirsin canim zarari yok. Yada ikisini karistirip da içebilirsin o zamanda en fazla 2 fincan. Ben aktardan alıyorum canim. Acik sekilde aldim bu defa ama Bir keresinde poset cayini almıştım o daha faydaliydi her sabah illaki eksiyle uyaniyordum tavsiye ederim. Fiyat olarak 20 adet bulunan poşet cayi 10 lira dan az bi fiyata almıştım ama net hatırlamıyorum. Acik olanı da ben en fazla 5-10 liralık alıyorum bana aylarca gidiyor. Düzenli icersen en az 2 ay gider yani..

Onu anladım ama öyle dedim ben bir kere madem öyle tabakta verelim böyle pilavlı falan diyorlar. Bir cinsler buradakiler nereden daha çok satış yaparız ya da kar ederiz tarzında düşünceleri var. Ben de böyle bir çözüm buldum. Yediğim yeri de değiştirmek istemiyorum temiz zira.

O zaman da canim yaninda da bir catal isteyeceksin içindeki döneri en fazla iki dilim ekmege tekabül edecek kadar az bir ekmekle yiyeceksin canim baska caresi yok:)

Back