Merhaba :) pko vardı evet ama bir süre ilaç kullandım ben sonra geçtiği için yani o dönem ilaçları bıraktım. Doktor kilo vermelisin demişti gerçi bi 10 kilo ver demişti ama ben vermek yerine katlanarak aldım. Evli değilim ama evet ileride problem olabilir.
İnsan durduk yere alınca cidden sinir oluyor. Yani ben doğru düzgün yemek bile yemiyorum canımın istediği tek şey sütlü tatlılar. Şerbetli tatlı zaten yiyemiyorum. Şekeri tamamen bırakalı da bi 4 ay kadar oldu. Normal de 1 kupa çay a 2 tane küp şeker atardım normal boyutta olanlardan. Sonra o 2 küp şekerin 1 dilim ekmeğe eş değer olduğunu öğrenince. Çaya attığım şekerden kilo alacağıma ekmek yer daha çok doyarım gibi bir mantıkla şekeri tamamen kestim. Kahve çay vb. hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum. Şekeri fazla olan hiçbir tatlıyı falanda tüketmiyorum.
En az 6 aydır pirinç falanda tüketmiyorum. Yani kilo veremesem bile haftada 2-3 kere fast food tarzı beslendiğim için bir öğünde kilo almamam gerekirdi bunları bıraktığım için. Ama dedim ya verdiğimi 2 katı fazla alıyorum. Bu da insanın moralini bozuyor haklı olarak. Şimdi öğlen yemeğimi yedim ama dikkat etmeye başlıyorum yarın tam anlamıyla düzene sokarım. Yani en azından bi 90 falan olmak istiyorum o bile benim için çok büyük bir başarı olacak. 112 yi gördüğüme hala inanamıyorum ben.
Topikte de elimden geldiği kadarıyla aktif olmaya çalışacağım. Teşekkürler