Gercekten mi :)) ben memnun olamadim menumden yine begendigin icin cok sevindim..
gerçekten çok iyi bence...
ben de akşama;
salata
ayran
bitki çayı
bol su düşünüyorum...
Merhaba kızlar, benim zayıflama serüvenimde 27 şubatta başladı bu zamana kadar 21 kilo gitti. 5. takımda yarışıyorum şimdi burayada takılabilirmiyim, müsaade varmı???
Yeni topic yeni bir başlangıç:)) Cok sevgili arkadaslarimla yolumuza guzel yeniliklerle buradan devam edecegiz inşallah.
Katilimcilar
@milad2015
tomurcukkk
T tatlitambak
@nilfer_pdr
ekim2009
@wetu16
metra
@angelina35
@aysun163
Gokce29
@Smiile
(Bize Katilmak isteyenlerin ismini ekleyebilirim)
Kurallar;
*Her gun en az 2 fincan yeşil cay
*Her gun en az 2.5 lt su
*Haftada en az 3 gun en az 30 dk spor (yapmaya durumu musait arkadaslar için)
*menuler her gun paylasilacak *Yazamayacak olanlar onceden mazeret bildirecek.
*Her sali tartı gunumuzdur bildirimler öğlen 12 ye kadar yapılmalıdır.
merhaba uzun zamandır benim de kilo problemim var bir diyet listesi bulduktan sonra başlamayı düşünüyorum bende katılabilir miyim sizlere
teşekkür ederim aslında hepimiz bir şeyler biliyoruz ekmeği şekeri az tüketmek bol sebze meyve yemek gibiHosgeldin canim tabiki katilabilirsin. Bence diyet listesi bulana kadar erteleme hemen başla. Yediklerini yazarak yanlışlarını bulabilir ve duzeltebilirsin..
teşekkür ederim aslında hepimiz bir şeyler biliyoruz ekmeği şekeri az tüketmek bol sebze meyve yemek gibi
bugünden geçti artık ama yarın yeni bir gün olur inşallah benim için
tabiki baya uzun bir hikayem var aslında..İnşallah canim. Aktif olursan gereken destek ve motivasyonu aramizda bulacagina eminim. Kac kilosun kac yasindasin, ne zamandir kilo problemi yaşıyorsun bahseder misin biraz??
tabiki baya uzun bir hikayem var aslında..
yaklaşık 83 kiloyum bir kaç gündür tartılmıyorum lise zamanlarından beri kiloluyum 24 yaşındayım .
ilk kez kendimi kilolu hissettiğim gün sıcak bir ağustos ayıydı sabaha karşı tartılmıştım 89 kiloydum ve o rakamı görmek benim için çok kötü olmuştu daha sonra birtakım diyetler denedim dukan diyetiyle başladım ilk diyet yolculuğuma
75 kiloya kadar düştüm daha sonra bıraktım o sırada yurtdışına çıktım yaklaşık 4 ay kaldım orada sağlıklı beslenmeyi öğrendim aileden uzak yaşantı falan derken her gün bisiklete biniyordum spor salonu falan derken türkiyeye döndüğümde 66 kiloydum. herkes o kadar çok değiştiğimi güzelleştiğimi söylüyordu çirkin olduğuma zaten hiçbir zaman inanmadım kimse de öyle söylemedi sadece fazla kilolu ama yüzün güzel diyorlardı her neyse
ben o verdiğim kiloda kalmayı başaramadım özlediğim yemekler,tatlılar derken her gün bir kilo eklenerek döndüm 86 kiloya aileme çok ısrar ettim ve mezoterapi yöntemine başvurdum 86 kiloyla başladım ve 73 e düştüm. 2.5 ayda ulaştım ve artık tamam dedim mezoterapiyi bıraktım ama kilomu yine koruyamadım her üzüntümde stresimde yemeklere sarıldım
çok arkadaşım da olmadığı için yalnızlık duygusu yememe sebep oldu şu an 83 kiloyum çok hızlı bir şekilde aldım bütün kiloları eylül ayında işe başlama durumum var ve ben artık son kez bir diyet yapıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Yeni bir hayata yeni bir bedenle başlamak bedenimi sevmek istiyorum korkusuzca kıyafetler almak giymek istiyorum işte hikayem bu biraz uzun oldu kusura bakmayın
Çok güzel anlatmışsın, inşallah burada hep beraber zayıflarıztabiki baya uzun bir hikayem var aslında..
yaklaşık 83 kiloyum bir kaç gündür tartılmıyorum lise zamanlarından beri kiloluyum 24 yaşındayım .
ilk kez kendimi kilolu hissettiğim gün sıcak bir ağustos ayıydı sabaha karşı tartılmıştım 89 kiloydum ve o rakamı görmek benim için çok kötü olmuştu daha sonra birtakım diyetler denedim dukan diyetiyle başladım ilk diyet yolculuğuma
75 kiloya kadar düştüm daha sonra bıraktım o sırada yurtdışına çıktım yaklaşık 4 ay kaldım orada sağlıklı beslenmeyi öğrendim aileden uzak yaşantı falan derken her gün bisiklete biniyordum spor salonu falan derken türkiyeye döndüğümde 66 kiloydum. herkes o kadar çok değiştiğimi güzelleştiğimi söylüyordu çirkin olduğuma zaten hiçbir zaman inanmadım kimse de öyle söylemedi sadece fazla kilolu ama yüzün güzel diyorlardı her neyse
ben o verdiğim kiloda kalmayı başaramadım özlediğim yemekler,tatlılar derken her gün bir kilo eklenerek döndüm 86 kiloya aileme çok ısrar ettim ve mezoterapi yöntemine başvurdum 86 kiloyla başladım ve 73 e düştüm. 2.5 ayda ulaştım ve artık tamam dedim mezoterapiyi bıraktım ama kilomu yine koruyamadım her üzüntümde stresimde yemeklere sarıldım
çok arkadaşım da olmadığı için yalnızlık duygusu yememe sebep oldu şu an 83 kiloyum çok hızlı bir şekilde aldım bütün kiloları eylül ayında işe başlama durumum var ve ben artık son kez bir diyet yapıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Yeni bir hayata yeni bir bedenle başlamak bedenimi sevmek istiyorum korkusuzca kıyafetler almak giymek istiyorum işte hikayem bu biraz uzun oldu kusura bakmayın
Canim ya bebegi m hala duzelmedi haliyle onunla ilgileniyorum bu sefer buyugu kiskaniyo evde bi mucadele halindeyim canim ... agzimda yaralar cikmis sikintidan bunaldim bayaNerelerdesin canım sen?? Napiyosun nasıl gidiyor hayat bihaberiz senden:))
Canim ya bebegi m hala duzelmedi haliyle onunla ilgileniyorum bu sefer buyugu kiskaniyo evde bi mucadele halindeyim canim ... agzimda yaralar cikmis sikintidan bunaldim baya
Hic biseyi canim istemiyo diyet anlaminda sizinde motivasyonunuzu dusurmek istemiyorum o yuzden menu paylasimi yapmiyorum beni dusunup merak etmene com sevindim memnun oldum canim benim saol
Canim ya bebegi m hala duzelmedi haliyle onunla ilgileniyorum bu sefer buyugu kiskaniyo evde bi mucadele halindeyim canim ... agzimda yaralar cikmis sikintidan bunaldim baya
Hic biseyi canim istemiyo diyet anlaminda sizinde motivasyonunuzu dusurmek istemiyorum o yuzden menu paylasimi yapmiyorum beni dusunup merak etmene com sevindim memnun oldum canim benim saol
Günaydın hanımlar
Bugün karne günü:) bizim icin ektra onemli bir durum daha var iş güç durumları. Hakkimizda hayırlısı olmasini dilerseniz cok sevinirim..
inşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin..
günaydın :))
hakkına hayırlısı olsun miladım
metra rabbim yardımcın olsun ferahlık kapısı açsın inşallah
geçmişi okumadım kızlar kusura bakmayın kaçırdığım birşey varsa
dün
sabah
2 haşlama yumurta
4 etsiz çiğ köfte
ara
sütlü kahve
2 içinde ne olduğunu bilmediğim tohumlu galeta
akşam
2 kase yeşilmercimekli hamurlu çorba
2 kavala kurabiyesi
Heşgeldin,ben seni pegasusun topiğinden de takip ediyorum.Çünkü bende tam anlamıyla olmasa da kb diyeti yapıyorum.Kb ye başladığımdan beri yaklaşık 6 kilo verdim.(Arada hamilelik ve düşük olmasına rağmen)Merhaba kızlar, benim zayıflama serüvenimde 27 şubatta başladı bu zamana kadar 21 kilo gitti. 5. takımda yarışıyorum şimdi burayada takılabilirmiyim, müsaade varmı???
Hoş geldin canım.Daha önce başarmışsın ne güzel.Şimdi neden olmasınteşekkür ederim aslında hepimiz bir şeyler biliyoruz ekmeği şekeri az tüketmek bol sebze meyve yemek gibi
bugünden geçti artık ama yarın yeni bir gün olur inşallah benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?