• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Sabah
Yarim simit, 4 zeytin, 1 ince parmak dilim tulum peyniri,
Domates, salatalik, biber,maydanoz

Su icmedim simdiye dek ne tembelim ya:)

Herkese günaydın
Oğlum cuma günü koprucuk kemiğini kırdı ben de rapor aldım evdeyim su mesaji bile oğlum kucagimda yaziyorum...
Diyet yapamıyorum ama herşeyden az az yiyorum pilates en az 3 gun yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca yürüyüş yapıyorum ben de durumlar böyle kizlaaar
Gecmis olsun arkadasim insallah hemencecik kaynar hizlica iyilesir oglusun

Tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin.sabah daha atesliydi oglum o yuzden gidemedim ise.doktora goturdum.astimi tetiklemis dedi ve gecen hafta gripti o devam ediyor dedi.atesi yok suan sukur.sabah 8 de verdigim 1 olcek surupla toparladi.uyuyo simdi bende girip bildirimi yapayim dedim.eksideyim sukur.
listeyi yarin hazirlarim artik kizlar.tablo is yerimdeki pc de.

Kızlar bu hafta hiç menü bildirmedim, daha doğrusu aktif olamadım ama sebebim var, gerçekten o kadar dolu ki kafam, fazla kilolarım en son düşüneceğim şey...
Ev tuttuk biliyosunuz, biz iki saf arkadaş hiçbir halt bilmeden evi beğendik tuttuk. Ne depozito, ne komisyon, ne elektrik,su,doğalgaz açtırma masrafları, ne ev alışverişi, ne de başka masrafları hiç düşünmedik. Ev arkadaşımın durumu epey iyi ama benim ailemin durumu onlara kıyasla daha düşük. Şimdi bi sürü masraf çıktı; depozito,komisyon,ilk kira, elektrik su doğalgaz açtırma masrafları ve diğer ufak tefek şeyler hemen ödenicek. Aileme yüklenemiyorum, daha yurt taksidi bitmedi. Kafayı yicem bi çıkış bulamıyorum. Hiçbir şekilde hevesim kalmadı. Eve çıkmak istemiyorum, ama kontratı imzaladık bi kere.. Ama ev sahibinin o kadar sorun çıkaracağını düşünmüyorum, o yüzden tek sıkıntı ev arkadaşıma anlatmak. Kaç gündür bunu düşünüp duruyorum, nasıl açıklarım, ne derim diye... Napmalıyım hiç bilmiyorum kızlar, yardım edin bana:KK61::KK61:

Herkese günaydın
Oğlum cuma günü koprucuk kemiğini kırdı ben de rapor aldım evdeyim su mesaji bile oğlum kucagimda yaziyorum...
Diyet yapamıyorum ama herşeyden az az yiyorum pilates en az 3 gun yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca yürüyüş yapıyorum ben de durumlar böyle kizlaaar
çok çook geçmiş olsun canım yaa çabuk iyileşir inşallah nasıl kırmış nasıl olmuş köprücük kemiği nasıl kırılır iyiki başına bişey olmamış şükür
şaşkınlıktan saçmaladım mı ne yaptım çok üzüldüm içim acıdı resmen kusuruma bakma

Tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin.sabah daha atesliydi oglum o yuzden gidemedim ise.doktora goturdum.astimi tetiklemis dedi ve gecen hafta gripti o devam ediyor dedi.atesi yok suan sukur.sabah 8 de verdigim 1 olcek surupla toparladi.uyuyo simdi bende girip bildirimi yapayim dedim.eksideyim sukur.
listeyi yarin hazirlarim artik kizlar.tablo is yerimdeki pc de.
rabbim şifa versin inşallahta verecek herkes birşeyler söyler şu iyi gelir bu iyidir der ben kendi oğluma yapıp iyileştiği tarifi vericem sana erinme zor deme yap inşallah astımdan kurtulacak
40 gr damla sakızı
150 gr saf zeytin yağı
damla sakızını iyice ez cam kavanoza zeytin yağıyla beraber karıştır koy ağzını kapat güneş görmeyen bir yere kaldır her gün bir kere aç iyice karıştır 9 gün sonra 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına oğluna yuttur midesi bulansada içir ardından hemen çilek reçeli ver ağzına azcık yutamazsa.. allahın izniyle astım bronşit hiç birşey bırakmıyor tertemiz oluyor doktorlar hayret ediyor nasıl iyileşti diye

Kızlar bu hafta hiç menü bildirmedim, daha doğrusu aktif olamadım ama sebebim var, gerçekten o kadar dolu ki kafam, fazla kilolarım en son düşüneceğim şey...
Ev tuttuk biliyosunuz, biz iki saf arkadaş hiçbir halt bilmeden evi beğendik tuttuk. Ne depozito, ne komisyon, ne elektrik,su,doğalgaz açtırma masrafları, ne ev alışverişi, ne de başka masrafları hiç düşünmedik. Ev arkadaşımın durumu epey iyi ama benim ailemin durumu onlara kıyasla daha düşük. Şimdi bi sürü masraf çıktı; depozito,komisyon,ilk kira, elektrik su doğalgaz açtırma masrafları ve diğer ufak tefek şeyler hemen ödenicek. Aileme yüklenemiyorum, daha yurt taksidi bitmedi. Kafayı yicem bi çıkış bulamıyorum. Hiçbir şekilde hevesim kalmadı. Eve çıkmak istemiyorum, ama kontratı imzaladık bi kere.. Ama ev sahibinin o kadar sorun çıkaracağını düşünmüyorum, o yüzden tek sıkıntı ev arkadaşıma anlatmak. Kaç gündür bunu düşünüp duruyorum, nasıl açıklarım, ne derim diye... Napmalıyım hiç bilmiyorum kızlar, yardım edin bana:KK61::KK61:
allah yardımcın olsun sen hangi bölümü okuyordun canımcım
olmadı arkadaşına borçlan sınavların bittiği zaman yarı zamanlı iş bul sık dişini çalış borcunu öde rabbim elbette ferahlık kapısı açacaktır çok sıkma canını

Ara
Sade kahve
3 form mısır patlağı

Ogle izgara tavuk salata 3-4 kaşık makarna

Ara
Yarim dilim kek
Cay

Aksam yarım dilim kek ve yarım kase yogurt

Ara
Sutlu kahve

Kizlarr çok mu kötü olmuss??

Ev sahibi idare edebiliyorsa sorun çıkarmıyorsa bir süreliğine arkadasin neden cikarsin ki canım? Uygun bir dille bıraz zaman gerektiğini anlatabilirsin ertelemek care degil iyice çıkmaza girer yoksa.
Hem tatile girecekken neden ev tuttunuz ki canım ben orayi anlamadim. Yaz tatilinde gerekirse çalışır parayi denklestirir sonra tutardiniz evi.. anlayamadıgim icin sordum..

sabah
2 haşlama yumurta
domates salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
yarım dilim ekmek(tam buğday)

ara
limonlu soda
4-5 kepekli bisküvi

akşam
4 kepçeye yakın sarımsaklı tarhana çorbası
1 yumurtadan daha küçük haşlanmış tavuk göğsüyle limonlu az yeşillikle salata
yarım dilim ekmek(tam buğday)

rabbim şifa versin inşallahta verecek herkes birşeyler söyler şu iyi gelir bu iyidir der ben kendi oğluma yapıp iyileştiği tarifi vericem sana erinme zor deme yap inşallah astımdan kurtulacak
40 gr damla sakızı
150 gr saf zeytin yağı
damla sakızını iyice ez cam kavanoza zeytin yağıyla beraber karıştır koy ağzını kapat güneş görmeyen bir yere kaldır her gün bir kere aç iyice karıştır 9 gün sonra 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına oğluna yuttur midesi bulansada içir ardından hemen çilek reçeli ver ağzına azcık yutamazsa.. allahın izniyle astım bronşit hiç birşey bırakmıyor tertemiz oluyor doktorlar hayret ediyor nasıl iyileşti diye
sagol canim ilgin icin.denerim tabi tarifini.sifa olsun yeter ki usenmem oyle seylere.
simdi daha iyi cok sukur.huzursuzlugu var sadece o kadar...

Benim de tuhaf karisik bi menu oldu yine de yazayim . Sabah ise gidicem diye erkenden kahvalti yaptim ama evde kalinca karisti acikcasi ogunler

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim kasar

oglene yakin
3 adet biber kizartmasi domates soslu
2 catal patates kizartmasi
2 lokma ekmek

aksam
3 yk kuru fasulye
6 yk tavuklu arpa sehriye pilavi
1 kucuk kase yogurt

biraz once 1 adet kakaolu kek yedim.stresten sanirim canim istemedigi halde elim gitti bi de baktim yiyorum.bugun boyle gecsin artik yarin toparlarim

Ev sahibi idare edebiliyorsa sorun çıkarmıyorsa bir süreliğine arkadasin neden cikarsin ki canım? Uygun bir dille bıraz zaman gerektiğini anlatabilirsin ertelemek care degil iyice çıkmaza girer yoksa.
Hem tatile girecekken neden ev tuttunuz ki canım ben orayi anlamadim. Yaz tatilinde gerekirse çalışır parayi denklestirir sonra tutardiniz evi.. anlayamadıgim icin sordum..

Eylül'de tüm öğrenciler ev aradığı için fiyatlar normalden çok daha fazla oluyo ve istediğin gibi yer bulamıyosun :(

Eylül'de tüm öğrenciler ev aradığı için fiyatlar normalden çok daha fazla oluyo ve istediğin gibi yer bulamıyosun :KK43:

Anladım canım sıkıntı yapma bu kadar. Bazen olayla yuzlesmeden once kafamizda gereksiz yere büyütüp kendimize boş yere eziyet ediyoruz malesef. Soyle arkadaşına en fazla ne olabilir ki?belkide umdugundan daha anlayışlı karsilayacaktir.. söylemeden bilemezsin..

Back