Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son günlerdeki çılgın gibi yeme istrğimin sebebi anlaşıldı, regl oldum bugun, kıvranıyorum ağrıdan
Son günlerdeki çılgın gibi yeme istrğimin sebebi anlaşıldı, regl oldum bugun, kıvranıyorum ağrıdan
Geçmiş olsun canım. Ah ben dogumdan beri 11 aydir olmadim ki regli. O çılgınlık 11 aydir devam ediyor ben de
Kıvranıyorum resmen kızlarrr yaaa ühühühühühühhü
tatlım tambağım
regli yok, saçları da kestirdin...
nereye bu gidiş annem???
sıcak su torbası ya da sıcak havlu iyi gelir tatlım,
mümkünse ilaç içmeden geçirmeye bak...
ayaklarını da sıcak tut..
1 saat olmuş ama
burdayıııızzzz..
Ben yemek yemekle mesguldum.
menu mu yine de yazacam
sabak 3 kucuk kuru erik
kahvalti
yarim simit
1 domates
3 zeytin
1 yk lor peyniri
sonra komsuya gectim ramazana hazirlik icli kofteye yardim.icin.
2 tane de yedim agir bir ara ogun oldu ama herzaman olmaz
oglen de esimle kahvalti yaptim
1/4 katmer
lor peyniri
1 kase yoğurt
yarim salatalik yarim domates
2 haslanmis yumurta
veeeee helvaaaa
ama oyle bi yiyorum ki esim bile Bakti
olsun ama pismanlik yok ben gunun erken saatlerinde boyle bazen destekli yerim.aksam da hafif
Aksam da hafif olacak kizlar dunden dolma var ama yemiyecem
patlican kozleme Ve semiz otindan cacik yiyecegim. Yarin ola hayrola
1.5 lt su bitti simdilik. Bugun spor da yapmaliyim
Tursu da yok bana
milad'cım ben pazartesiye kadar olamayacam canım, internetim olmayacak... pazar da düğünümüz var... dur bakem ne giyecem...
tatlım tambağım
regli yok, saçları da kestirdin...
nereye bu gidiş annem???
Ayy çok erkencisin şekerim:)))
Oh oh git dugunlere tabi canim tavsiyem yaninda diyetlik bir ara öğün almayi ihmal etme. Ne olur ne olmaz baktin sana uygun birşey yok onlardan yersin. .
pazartesiye kadar ozleyecegim seni:)
:)))) ay cok guldum alemsin..
Merhaba bende katılabilir miyim ?
22 yaşımdayım 63 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Ama daha hayatımda hiç diyet yapmadım pek iradeli bi insan değilim yemek konusunda ne yapıcam bilemioyorumMerhaba katilabilirsin canim. Kendini tanıtır mısın biraz
meyve de mı yokAksam
2 dilim kepek ekmegi
4 k sebze Yemegi
tavuk
sabah oglumun yemediği 1 yumurta:))
saat 5 te yedim bitirdim yeme işini artik yesilcay ve su haric birsey yok belki bir sutlu kahve ki dun aksam icmedim:))
22 yaşımdayım 63 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Ama daha hayatımda hiç diyet yapmadım pek iradeli bi insan değilim yemek konusunda ne yapıcam bilemioyorum
meyve de mı yok