• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

1 saat olmuş ama :KK48:
burdayıııızzzz..

Ayy çok erkencisin şekerim:)))

Ben yemek yemekle mesguldum.

menu mu yine de yazacam
sabak 3 kucuk kuru erik

kahvalti
yarim simit
1 domates
3 zeytin
1 yk lor peyniri

sonra komsuya gectim ramazana hazirlik icli kofteye yardim.icin.
2 tane de yedim agir bir ara ogun oldu ama herzaman olmaz

oglen de esimle kahvalti yaptim
1/4 katmer
lor peyniri
1 kase yoğurt
yarim salatalik yarim domates
2 haslanmis yumurta
veeeee helvaaaa :KK22:
ama oyle bi yiyorum ki esim bile:KK57: Bakti:KK48:
olsun ama pismanlik yok ben gunun erken saatlerinde boyle bazen destekli yerim.aksam da hafif:KK52:
Aksam da hafif olacak kizlar dunden dolma var ama yemiyecem
patlican kozleme Ve semiz otindan cacik yiyecegim. Yarin ola hayrola
1.5 lt su bitti simdilik. Bugun spor da yapmaliyimHoppa
Tursu da yok bana:KK73:

Yahu resmen imtihan oluyorum senin bu yemeklerinle tambagim ya:))
Öyle bir anlatiyorsun ki kalk bunlarin hepsini ye cok lezzetli diyorsun sanki yaa
Ama yiyecek miyim tabiki Hayır :))

milad'cım ben pazartesiye kadar olamayacam canım, internetim olmayacak... pazar da düğünümüz var... dur bakem ne giyecem...

Oh oh git dugunlere tabi canim tavsiyem yaninda diyetlik bir ara öğün almayi ihmal etme. Ne olur ne olmaz baktin sana uygun birşey yok onlardan yersin. .
pazartesiye kadar ozleyecegim seni:)

Son günlerdeki çılgın gibi yeme istrğimin sebebi anlaşıldı, regl oldum bugun, kıvranıyorum ağrıdan :KK43: :KK43:

Çok gecmisler olsun canım. Gorumcemde boyle ceker her ay Allah yardimcin olsun..

tatlım tambağım
regli yok, saçları da kestirdin...
nereye bu gidiş annem???:KK48::KK48::KK48:

:)))) ay cok guldum alemsin..

Ayy çok erkencisin şekerim:)))

Oh oh git dugunlere tabi canim tavsiyem yaninda diyetlik bir ara öğün almayi ihmal etme. Ne olur ne olmaz baktin sana uygun birşey yok onlardan yersin. .
pazartesiye kadar ozleyecegim seni:)

:)))) ay cok guldum alemsin..

canım benim ben de seni...:KK200:

doğru söylüyorsun canım, yemekli olur zaten illa ki bana uygun bişeyler de vardır...
biraz da tok gidersem sıkıntı olmaz inşallah...

Aksam
2 dilim kepek ekmegi
4 k sebze Yemegi
tavuk
sabah oglumun yemediği 1 yumurta:))

saat 5 te yedim bitirdim yeme işini artik yesilcay ve su haric birsey yok belki bir sutlu kahve ki dun aksam icmedim:))

22 yaşımdayım 63 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Ama daha hayatımda hiç diyet yapmadım pek iradeli bi insan değilim yemek konusunda ne yapıcam bilemioyorum

Cok yemene dikkat ederek,spor yaparak.istedigin kiloya rahatlıkla ulaşırsin canim. Fazla bir kilon yok zaten. Yarin yediklerini yazarak başla istersen yeme düzenine Bakarak yorumlayalim bizde olur mu?

Her sabah sebzeli sandviç yiyorum bi de cappy kucuk meyvesuyu onunla aksama kadar duruyorum bıraz kuruyemıs meyve yıyorum gun ıcınde.cok aksama kalmadan da yemek yıyorum ama onda abartıyo olabılırım bıraz pıde doner olabılıyor balık falan olabılıyor

Back