Miladımız--》2015

Ara 3 dilim biber kahvaltida tabakta kalanı ara öğün yaptım vakitsizlikten:))

Ogle 4 kaşık etli bulgur pilavı
Salata 3-4 kaşık yogurt

Kızlar ailemle görüşüp tüm sorunları hallettim :) Her sey eski düzenine döndü rahat rahat cıkabikicez evimize:) Artık moralimi bozan bir sey yok hedefime odaklanıyorum:)

Senin adına çok sevindim canım. Iyi yaptın kendine daha fazla eziyet etmeyip sıkıntılarını ailenle anlatmakla iyi ki ailelerimiz var..

Ara
Karpuz

Akşam
Balık malesef ızgara yapmaya uğraştığım halde pişmedi bende hafif yağ koymak zorunda kaldım
6-7 kaşık oglenden kalan bulgur pilavi
Salata
Aksam yemegimden hicccc memnun degilim..

Ara
Karpuz

Akşam
Balık malesef ızgara yapmaya uğraştığım halde pişmedi bende hafif yağ koymak zorunda kaldım
6-7 kaşık oglenden kalan bulgur pilavi
Salata
Aksam yemegimden hicccc memnun degilim..

Canim balik salata yapsaydin pilav yemesen de olurdu. Ama en azindan saglikli daha cis seyler yemedin. Ben de aksam yemegini nasil yedim bilmiyorum hatirladiklarim.
aksam
1 kepce mercimek corbasi
3 yk fasulye
1 yk bulgur pilavi
semizotu salatasi
1 tane yagda kızarmış kabak mucveri

Hemen arkasindan cay yaninda 1 halley. Esim israr etti. 19 dan once yeme islemim bitti. 3 lt su ictim. Ne bilim belki fazla gelebilir ama onceki yediklerime gore cok cok az yani. Ben mutluyum insallah eksilerle uyanirim

@milad2015 ara sıra oluyor böyle şeyler, yarın dengeleyecrğine eminim

Bugunku menum kızlar

Kahvaltı 11:00
1 kase Müsli
(gercekten bununla doydum, baska hicbir sey yiyesim gelmedi)

Ögle 13:30
1 kase domates corbası
2 kücük biber dolması
Yogurt

Ara 16:30
Buz dondurma

Aksam 19:00
Müsli Yogurt kuru meyve karışımım <3

Ara 21:30
Soda
(arkadasımla dısarı cıktık ve engel oldum kendime waffle yememek için direndim ve başardım!)

Dünkü menüm
Sabah,1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir

Ara
3 tane kiraz

Öğlen
Yağsız tost+1 dilim kaşar

Akşam
4 yk kıymalı türlü
4 yk tavuklu arpa şehriye pilavı
1 büyük kase yoğurt

Iyisin tomurcuk... ah ah ben neden boyle az ve duzenli yiyemiyorum ki.sana bu konu da ozeniyorum.
ama olsun ben de eksi deyim hemde 83.5

Iyisin tomurcuk... ah ah ben neden boyle az ve duzenli yiyemiyorum ki.sana bu konu da ozeniyorum.
ama olsun ben de eksi deyim hemde 83.5
Ooo süper canım.Önemli olan verebilmek.Ben endexledim artık kendimi bazı şeylere.Zaten öğlenlerim sabit.Akşam da ekmek makarna pilav yemedim mi tamam işte.Uzun vadeye yayıp kalıcı kilo vermek maksat.
Tek korkum ramazan ilk etapta

Nedense ben bu sene ramazandan korkmuyorum hic ve inaniyorum cok kilo verecem. Ekmek ve tatliya dur diyebildikmi saglikli ve az yagli menuler oldu mu tamamdir

Sabah 10.00
2 dilim kepek ekmegi
Ile hergunku kahvaltim (yumurtasız)

Ara 14.00
1 fincan sütlü kahve
2.5 avuc patlamış mısır

Aksam 15.30
4 tane sebze dolmasi+yogurt

Başkada birsey yemeyi düşünmüyorum cay kahve yeşil cayla idare edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…