- 25 Mart 2014
- 1.395
- 1.781
- 53
çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur :)Rica ederim ne kusuru. Seni azda olsa tanımış olduk fena miBurda motive olup cok güzel kilolar verir ve korursun umarim canim..
inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz :)Çok güzel anlatmışsın, inşallah burada hep beraber zayıflarız
hoşbuldum çok teşekkür ederim beraber başarırız inşallahHeşgeldin,ben seni pegasusun topiğinden de takip ediyorum.Çünkü bende tam anlamıyla olmasa da kb diyeti yapıyorum.Kb ye başladığımdan beri yaklaşık 6 kilo verdim.(Arada hamilelik ve düşük olmasına rağmen)
Burada birlikte güzel kilolar verebiliriz.Motiveni beğeniyorum
Hoş geldin canım.Daha önce başarmışsın ne güzel.Şimdi neden olmasın
Evet canim hrkes oyle soyluyo cocuklar buyudukce sorunlarin daha buyuk oldugunu... saol destegin icinAllah sabırlar versin. Inan bugünler çok çabuk çabuk geçecek. Ve sana inanamayacagin birsey söyleyeyim mi bu günlerini cokkk özleyeceksin:)))
Hic olur mu oyle şey Sadece diyet konuşmakla hayat geçmez zaten. Herşeyi paylaşabilirsin bizimle. Ben dinlerim seni yani okurum:))
hoşbuldum çok teşekkür ederim beraber başarırız inşallah
olur yazayım akşam hepsini mi yazayım tek tek mi yazayım bu arada sabah tartıldım 83.1 kiloyumBugun menün iyi de olsa kötü de olsa yaz olur mu canım? Ne kadar aktif olursan o kadar motive olacaksın..
senin gibi bir annenin cocuklari basarilidir zaten bana oyle bir izlenim veriyosun canim is durumunuz da hakkinizda hayirli olan neyse allah karsiniza cikarsinGünaydın hanımlar
Bugün karne günü:) bizim icin ektra onemli bir durum daha var iş güç durumları. Hakkimizda hayırlısı olmasini dilerseniz cok sevinirim..
günaydın :))
hakkına hayırlısı olsun miladım
metra rabbim yardımcın olsun ferahlık kapısı açsın inşallah
geçmişi okumadım kızlar kusura bakmayın kaçırdığım birşey varsa
dün
sabah
2 haşlama yumurta
4 etsiz çiğ köfte
ara
sütlü kahve
2 içinde ne olduğunu bilmediğim tohumlu galeta
akşam
2 kase yeşilmercimekli hamurlu çorba
2 kavala kurabiyesi
Saolun kizlar tesekkur ederimgeçmişler olsun sizlere..
zor bir dönemdesiniz, ama geçecek hepsi..
Allah kolaylık versin canım..
olur yazayım akşam hepsini mi yazayım tek tek mi yazayım bu arada sabah tartıldım 83.1 kiloyum
anladım ben birazdan dışarı çıkacağım akşam yazarım toplu olarakNasıl motive olacaksan öyle yaz canim ben bazen toplu yazıyorum bazen dr bakıyorum ki kaçamak yapma eğilimim var yediğimi öğün öğün yazıyorum ki kacamak olmasın..
senin gibi bir annenin cocuklari basarilidir zaten bana oyle bir izlenim veriyosun canim is durumunuz da hakkinizda hayirli olan neyse allah karsiniza cikarsin
hoşbuldum inşallah diyette en önemli şey motivasyon zaten, 169 boyumengineer333 ve muska77
Kizlar hosgeldiniz insallah birbirimize desyek olarak kilolardan kurtuluruz ...
Boyunuz kac
anladım ben birazdan dışarı çıkacağım akşam yazarım toplu olarak
uyguladığın belirli bir diyet listesi var mı acaba
tebrikler ikisine de..Cokk teşekkür ederim canim küçüğümüz 2. Sınıfı bitirdi onun hepsi 5 büyük de teşekkür belgesi almış. Bizi takdire alistirmisti ama bu ogretmenle ben bunu bile beklemiyordum.. çok şükür can sağlığı versin rabbim..
tebrikler ikisine de..
Kizlar nerdesiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?