• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Heşgeldin,ben seni pegasusun topiğinden de takip ediyorum.Çünkü bende tam anlamıyla olmasa da kb diyeti yapıyorum.Kb ye başladığımdan beri yaklaşık 6 kilo verdim.(Arada hamilelik ve düşük olmasına rağmen)
Burada birlikte güzel kilolar verebiliriz.Motiveni beğeniyorum

Hoş geldin canım.Daha önce başarmışsın ne güzel.Şimdi neden olmasın :KK66:
hoşbuldum çok teşekkür ederim beraber başarırız inşallah

Allah sabırlar versin. Inan bugünler çok çabuk çabuk geçecek. Ve sana inanamayacagin birsey söyleyeyim mi bu günlerini cokkk özleyeceksin:)))
Hic olur mu oyle şey Sadece diyet konuşmakla hayat geçmez zaten. Herşeyi paylaşabilirsin bizimle. Ben dinlerim seni yani okurum:))
Evet canim hrkes oyle soyluyo cocuklar buyudukce sorunlarin daha buyuk oldugunu... saol destegin icin

Günaydın hanımlar
Bugün karne günü:) bizim icin ektra onemli bir durum daha var iş güç durumları. Hakkimizda hayırlısı olmasini dilerseniz cok sevinirim..
senin gibi bir annenin cocuklari basarilidir zaten bana oyle bir izlenim veriyosun canim is durumunuz da hakkinizda hayirli olan neyse allah karsiniza cikarsin

günaydın :))
hakkına hayırlısı olsun miladım
metra rabbim yardımcın olsun ferahlık kapısı açsın inşallah
geçmişi okumadım kızlar kusura bakmayın kaçırdığım birşey varsa
dün
sabah
2 haşlama yumurta
4 etsiz çiğ köfte

ara
sütlü kahve
2 içinde ne olduğunu bilmediğim tohumlu galeta

akşam
2 kase yeşilmercimekli hamurlu çorba
2 kavala kurabiyesi
geçmişler olsun sizlere..

zor bir dönemdesiniz, ama geçecek hepsi..
Allah kolaylık versin canım..
Saolun kizlar tesekkur ederim

olur yazayım akşam hepsini mi yazayım tek tek mi yazayım bu arada sabah tartıldım 83.1 kiloyum

Nasıl motive olacaksan öyle yaz canim ben bazen toplu yazıyorum bazen dr bakıyorum ki kaçamak yapma eğilimim var yediğimi öğün öğün yazıyorum ki kacamak olmasın..

Nasıl motive olacaksan öyle yaz canim ben bazen toplu yazıyorum bazen dr bakıyorum ki kaçamak yapma eğilimim var yediğimi öğün öğün yazıyorum ki kacamak olmasın..
anladım ben birazdan dışarı çıkacağım akşam yazarım toplu olarak
uyguladığın belirli bir diyet listesi var mı acaba

senin gibi bir annenin cocuklari basarilidir zaten bana oyle bir izlenim veriyosun canim is durumunuz da hakkinizda hayirli olan neyse allah karsiniza cikarsin

Cokk teşekkür ederim canim küçüğümüz 2. Sınıfı bitirdi onun hepsi 5 büyük de teşekkür belgesi almış. Bizi takdire alistirmisti ama bu ogretmenle ben bunu bile beklemiyordum.. çok şükür can sağlığı versin rabbim..

anladım ben birazdan dışarı çıkacağım akşam yazarım toplu olarak
uyguladığın belirli bir diyet listesi var mı acaba

3 ara 3 ana ogun uyguluyorum genelde canım herşeyden ama ölçülü yemeye çalışıyorum. Ama ramazan geliyor tatil başladı duzen değişecek gibi görünüyor bakalım..
Bu arada tarti gunlerimiz sali canim. "2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne yazıyoruz

Ara
Sütlü kahve

Öğle
Tavuk
Sebze yemeği
Yogurt
1 dilim kepekli ekmek

Kizlar nerdesiniz??

Ben yemek yemekle mesguldum.

menu mu yine de yazacam
sabak 3 kucuk kuru erik

kahvalti
yarim simit
1 domates
3 zeytin
1 yk lor peyniri

sonra komsuya gectim ramazana hazirlik icli kofteye yardim.icin.
2 tane de yedim agir bir ara ogun oldu ama herzaman olmaz

oglen de esimle kahvalti yaptim
1/4 katmer
lor peyniri
1 kase yoğurt
yarim salatalik yarim domates
2 haslanmis yumurta
veeeee helvaaaa :KK22:
ama oyle bi yiyorum ki esim bile:KK57: Bakti:KK48:
olsun ama pismanlik yok ben gunun erken saatlerinde boyle bazen destekli yerim.aksam da hafif:KK52:
Aksam da hafif olacak kizlar dunden dolma var ama yemiyecem
patlican kozleme Ve semiz otindan cacik yiyecegim. Yarin ola hayrola
1.5 lt su bitti simdilik. Bugun spor da yapmaliyimHoppa
Tursu da yok bana:KK73:

Back