- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
canım ellerine sağlık, tşk ediyoruz...Günaydın kızlar,listeleri yayınladım...
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ellerine sağlık, tşk ediyoruz...Günaydın kızlar,listeleri yayınladım...
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Kızlar ailemle görüşüp tüm sorunları hallettim :) Her sey eski düzenine döndü rahat rahat cıkabikicez evimize:) Artık moralimi bozan bir sey yok hedefime odaklanıyorum:)
Kızlar ailemle görüşüp tüm sorunları hallettim :) Her sey eski düzenine döndü rahat rahat cıkabikicez evimize:) Artık moralimi bozan bir sey yok hedefime odaklanıyorum:)
Super olmus canimKızlar ailemle görüşüp tüm sorunları hallettim :) Her sey eski düzenine döndü rahat rahat cıkabikicez evimize:) Artık moralimi bozan bir sey yok hedefime odaklanıyorum:)
Ara
Karpuz
Akşam
Balık malesef ızgara yapmaya uğraştığım halde pişmedi bende hafif yağ koymak zorunda kaldım
6-7 kaşık oglenden kalan bulgur pilavi
Salata
Aksam yemegimden hicccc memnun degilim..
Dünkü menüm
Sabah,1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara
3 tane kiraz
Öğlen
Yağsız tost+1 dilim kaşar
Akşam
4 yk kıymalı türlü
4 yk tavuklu arpa şehriye pilavı
1 büyük kase yoğurt
Ooo süper canım.Önemli olan verebilmek.Ben endexledim artık kendimi bazı şeylere.Zaten öğlenlerim sabit.Akşam da ekmek makarna pilav yemedim mi tamam işte.Uzun vadeye yayıp kalıcı kilo vermek maksat.Iyisin tomurcuk... ah ah ben neden boyle az ve duzenli yiyemiyorum ki.sana bu konu da ozeniyorum.
ama olsun ben de eksi deyim hemde 83.5
Ooo süper canım.Önemli olan verebilmek.Ben endexledim artık kendimi bazı şeylere.Zaten öğlenlerim sabit.Akşam da ekmek makarna pilav yemedim mi tamam işte.Uzun vadeye yayıp kalıcı kilo vermek maksat.
Tek korkum ramazan ilk etapta
Super olmus canim
tam gaz devam o zaman
Yarin ki kilomu simdiden merak ediyorum yani heyecanli bir bekleyis
Sabah 10.00
2 dilim kepek ekmegi
Ile hergunku kahvaltim (yumurtasız)
Ara 14.00
1 fincan sütlü kahve
2.5 avuc patlamış mısır
Aksam 15.30
4 tane sebze dolmasi+yogurt
Başkada birsey yemeyi düşünmüyorum cay kahve yeşil cayla idare edicem..
güzelll