Miladımız--》2015

bende daha kb diyetine adapte olamadım dün akşam üzeri bir tane muz yedim meyvayı çok seviyorum yaz meyveleride çıktı ama yinede uymaya çalışıyorum..

dün kalan menüm
öğleden sonra
ara sade türk kahvesi
ara 20 gr fındık
ara bir muz

akşam
bir tabak ratatuy( fırında sebze yemeği)
3 kaşık kadarda yoğurt
2 lokma ekmek tabağımı sıyırdım...
uzun zamandır diyet apmadığım için dün biraz zorlandım akşam çok acıktım aç aç yattım

bu sabah menü
kalkınca yarımdan az muz ve kızımın yumurtasından tattım
kahvaltı
2 haşlama yumurta
biraz beyaz peynir ve kaşar
çay..

arada bir kayısı ve bir kasede çilek .. bu aralar yediklerimi tartmaya üşeniyorum..

dünün menüsünü yazayım
aralar planladığım gibi gitmedi
öğleden sonra
ara cavdar ekmeğiyle karışık tost
ara 3 top dondurma+5 beze
bu kadar kbden sonra
40 dk pilates+1 saat yürüyüş
akşam
1 tabak menemen
1 dilim cavdar ekmeği
1 bardak ayran
ara
4 yenidünya
4 çilek
bu sabah
1 dilim cavdar +1 dilim beyaz kızarmış ekmek üstüne tereyağı
1kk peynir
7 zeydin
domates biber
ara
türk kahvesi
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
tavuklu salata
1 bardak ayran
öğleden sonra planladığım gibi gitmediği için menüleri bu şekil paylaşayım kızlar. dünün yarısı bu günün yarısı

geçmiş olsun tomurcuğum Allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin

08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tk ayva reçeli
yeşillik, domates, salatalık

11:00
10 tane erik
2 tane grissini

12:15
45 dk (3 mile) leslie

13:30
1,5 kase erişteli mercimek (bu biraz çok oldu sanırsam)
1 kase cacık
4 yk bulgur pilavı

14:00
çayın yanına 2 küçük kare bitter

16:30
5 tane badem
2 limonlu form bisküvi
2 grissini
bitki çayı

18:30
7-8 yk kıymalı ıspanak
yoğurtlu semizotu
çoban salata (yağsız)

3lt olacak

Canım diyetisyen listesi mi uyguluyorsun.Dikkat ettim de saatli hep yediklerin...

evet canım gittim bi ara başarılı da olmuştum, ona devam ediyorum...
tabi kaçamaklar bana ait
Aslında az az sık sık beslenmek en iyisi.Senin uyguladığın gibi.
Kalıcı kilo veriliyor en azından.
Kaçamaklar olmazsa olmuyor maalesef ama önemli olan günü dengeli kapatmak ve kaçamakları en azından haftada 1e indirmek

Çok teşekkür ederim:) Kendimden bahsedeyim biraz
20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, İzmir'de yaşıyorum. 157 boyunda ve 64 kiloyum -cumartesi tartıldım en son- Bir çok kez diyet girişimlerim oldu en fazla 57 kiloya düştüm, sonra çeşitli sebeplerden bıraktım. En Son 2 ay önce yine kk da başladım ama işe başlayınca yine her şey alt üst oldu. Şimdi işi bıraktım ve bu yaz istediğim vücuda ulaşmak istiyorum artık. Yeni eğitim öğretim sezonunda daha güzel başlamak istiyorum Yurtta kalıyorum o yüzden yiyebilrceklerim kısıtlı ama ben elimden gelenin en iyisini yapıcam:)

Hadi bakalım hakkında hayırlısı kardeşim.
En zayıfımız sen olacaksın tabi aramızda.Bizde 80 kilodan aşağı 1 arkadaşımız var sadece.Biz sana destek oluruz eğer aktif olursan okursan motivasyonun olur hep.
Salı günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Gün içerisinde de menülerimizi paylaşıyoruz.
Hoş geldin aramıza ...

Hosbuldum cok tesekkur ederim umarım hep birlikte güzel bi yolculuk olur ve sonu da öyle tabi:))

Iyi aksamlar kizlar kilo bildirimleri yapilmis ben 71 kiloyum artik oturdu galiba bu kilo bir senede bunu veririz artik he he he hergün yurus yapiyorum spora devam tabiki yogunlugun ne durimda derseniz hicc sormayin derim cok yoruluyorum yine buyuk oglumun kermesi vardi bugun yarin küçük oglumun kermesi var cuma kucugun gezisi var haziranin besinde pinigi var yok yaa bana finlenmek yasak galiba yarin zaten acayip yogun olcam kermesede neler hazirladik neler hrpsi cisss neyse en az sekilde kurtaricam gunu insallah ...

Bence 3-4 günlük bi detoks yapabilirsin Vücudunun direncini kırmak için:)

Hosgeldin canim bize gore cok fazlaliginda yok aslinda insallah burda istedigin kiloya dusersin

Gunaydin
Dunku menum
Kahvalti
1 ince dilim pizza
Biraz peynir
Domates salatalik
3 yesil zeytin
Ara
1 avuc antep fistigi
Oglen
1 kase nesfit
1 bardak sut
Ara
2 top kadar dondurma
Aksam
Tavuk sinitsel 2 avuc ici buyuklugunde
Salata
Cacik
Ara
1 avuc leblebi

günaydın
hava kapalı zorla kalktım mübarek bi yağsa havanın ağırlığı da giderdi belki :)
dün ne yediğimi hatılamıyorum iyi mi akşam et pilav püre yoğurtlu semizotu yaptım canım oları istemedi sucuklu yumurta yedim onu hatırlıyorum da sabah ne yedim unuttum :))) b12 iğnesinin zamanını geçirmişim her ayın 23 ünde olacaktım güya heheheh bir ara yaptırıcam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…