bende daha kb diyetine adapte olamadım dün akşam üzeri bir tane muz yedim meyvayı çok seviyorum yaz meyveleride çıktı ama yinede uymaya çalışıyorum..Günaydın,
Dün kbye akşama kadar güzel bir şekilde uyup akşam öyle bozdum ki anlatamam size kızlar.Nasıl pişman oldum ama anlatamam.Kaçamağın ucu kaçtığı zaman gerisi geldi.Bugün yine 2 haşlanmış yumurta ve 1 kk beyaz peynir ile başladım.Artık bozmak yok.Kendimi çok kötü hissettim yerken bile akşam.Hem kızdım hem yedim kendimle çeliştim.Neyse titredim ve kendime geldim tartıdaki rakamı görünce ... 85 le devam ediyorum yolumaVerirken çok zor alırken hemen geliyor kilolar utanmadan.
Evet canım,bebeğimiz düştü maalesef.Kese gelişmedi kalp atışı alamadık.Tam kürtaja girecektim ki bi sancı girdi ve kendiliğinden düştü.Şimdi toparlandım ve diyete adapte olmaya çalışıyorum.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,oğluşuma sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Sağol saracım,Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelikle kucağına almayı nasip etsingeçmiş olsun tomurcuğum Allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin
Sağol saracım,Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelikle kucağına almayı nasip etsin
Canım diyetisyen listesi mi uyguluyorsun.Dikkat ettim de saatli hep yediklerin...08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tk ayva reçeli
yeşillik, domates, salatalık
11:00
10 tane erik
2 tane grissini
12:15
45 dk (3 mile) leslie
13:30
1,5 kase erişteli mercimek (bu biraz çok oldu sanırsam)
1 kase cacık
4 yk bulgur pilavı
14:00
çayın yanına 2 küçük kare bitter
16:30
5 tane badem
2 limonlu form bisküvi
2 grissini
bitki çayı
18:30
7-8 yk kıymalı ıspanak
yoğurtlu semizotu
çoban salata (yağsız)
3lt olacak
evet canım gittim bi ara başarılı da olmuştum, ona devam ediyorum...Canım diyetisyen listesi mi uyguluyorsun.Dikkat ettim de saatli hep yediklerin...
Tabi ki neden olmasınMerhaba kızlar:)
Ben de katılabilir miyim? 
Aslında az az sık sık beslenmek en iyisi.Senin uyguladığın gibi.evet canım gittim bi ara başarılı da olmuştum, ona devam ediyorum...
tabi kaçamaklar bana ait
Hadi bakalım hakkında hayırlısı kardeşim.Çok teşekkür ederim:) Kendimden bahsedeyim biraz
20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, İzmir'de yaşıyorum. 157 boyunda ve 64 kiloyum-cumartesi tartıldım en son- Bir çok kez diyet girişimlerim oldu en fazla 57 kiloya düştüm, sonra çeşitli sebeplerden bıraktım. En Son 2 ay önce yine kk da başladım ama işe başlayınca yine her şey alt üst oldu. Şimdi işi bıraktım ve bu yaz istediğim vücuda ulaşmak istiyorum artık. Yeni eğitim öğretim sezonunda daha güzel başlamak istiyorum Yurtta kalıyorum o yüzden yiyebilrceklerim kısıtlı ama ben elimden gelenin en iyisini yapıcam:)
Hadi bakalım hakkında hayırlısı kardeşim.
En zayıfımız sen olacaksın tabi aramızda.Bizde 80 kilodan aşağı 1 arkadaşımız var sadece.Biz sana destek oluruz eğer aktif olursan okursan motivasyonun olur hep.
Salı günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Gün içerisinde de menülerimizi paylaşıyoruz.
Hoş geldin aramıza ...
Iyi aksamlar kizlar kilo bildirimleri yapilmis ben 71 kiloyum artik oturdu galiba bu kilo bir senede bunu veririz artik he he hehergün yurus yapiyorum spora devam tabiki yogunlugun ne durimda derseniz hicc sormayin derim cok yoruluyorum yine buyuk oglumun kermesi vardi bugun yarin küçük oglumun kermesi var cuma kucugun gezisi var haziranin besinde pinigi var yok yaa bana finlenmek yasak galiba yarin zaten acayip yogun olcam kermesede neler hazirladik neler hrpsi cisss neyse en az sekilde kurtaricam gunu insallah ...
Hosgeldin canim bize gore cok fazlaliginda yok aslinda insallah burda istedigin kiloya dusersinÇok teşekkür ederim:) Kendimden bahsedeyim biraz
20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, İzmir'de yaşıyorum. 157 boyunda ve 64 kiloyum-cumartesi tartıldım en son- Bir çok kez diyet girişimlerim oldu en fazla 57 kiloya düştüm, sonra çeşitli sebeplerden bıraktım. En Son 2 ay önce yine kk da başladım ama işe başlayınca yine her şey alt üst oldu. Şimdi işi bıraktım ve bu yaz istediğim vücuda ulaşmak istiyorum artık. Yeni eğitim öğretim sezonunda daha güzel başlamak istiyorum Yurtta kalıyorum o yüzden yiyebilrceklerim kısıtlı ama ben elimden gelenin en iyisini yapıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?