iş yok, bebiş yok rahatsınız tabi... yatın anam yatın bu saatlere kadargünaydın
hava kapalı zorla kalktım mübarek bi yağsa havanın ağırlığı da giderdi belki :)
dün ne yediğimi hatılamıyorum iyi mi akşam et pilav püre yoğurtlu semizotu yaptım canım oları istemedi sucuklu yumurta yedim onu hatırlıyorum da sabah ne yedim unuttum :))) b12 iğnesinin zamanını geçirmişim her ayın 23 ünde olacaktım güya heheheh bir ara yaptırıcam inş :)
Mesajini okumadan ayni seyleri yazmisim canim igneni ihmal etme tatlimgünaydın
hava kapalı zorla kalktım mübarek bi yağsa havanın ağırlığı da giderdi belki :)
dün ne yediğimi hatılamıyorum iyi mi akşam et pilav püre yoğurtlu semizotu yaptım canım oları istemedi sucuklu yumurta yedim onu hatırlıyorum da sabah ne yedim unuttum :))) b12 iğnesinin zamanını geçirmişim her ayın 23 ünde olacaktım güya heheheh bir ara yaptırıcam inş :)
hahahahahah saba 5 buçukta kalktım 6:20 de geri yattım aslında yatmıyorum genelde hava basık karanlık olunca yatasım geldiiş yok, bebiş yok rahatsınız tabi... yatın anam yatın bu saatlere kadar
şaka bir yana, ben de zor kalktım ve şimdi eve dönüp sıcacık yatağa giresim var
bu arada günaydın canım
Is yok ama bebis var bende canim hemde iki erkekiş yok, bebiş yok rahatsınız tabi... yatın anam yatın bu saatlere kadar
şaka bir yana, ben de zor kalktım ve şimdi eve dönüp sıcacık yatağa giresim var
bu arada günaydın canım
meraba canımSelam kizlar
Ankara da kapali bir hava var uzerimde agirlik var sanki kapali havalarda boyle oluyorum
Sizler nasilsiniz bugun neler yapcaksiniz
her yer kapalı demek ki aman içimiz aydınlık olsun yeter gülümmmMesajini okumadan ayni seyleri yazmisim canim igneni ihmal etme tatlim
meraba canım
çalışıyorum saat daha 10 çeyrek ama benim fena halde eve gidesim var
şimdi anladımişten kastının ne olduğunu :))meraba canım
çalışıyorum saat daha 10 çeyrek ama benim fena halde eve gidesim var
tabi canım bilmez miyim... ev hanımları cidden kronik işçi...hahahahahah saba 5 buçukta kalktım 6:20 de geri yattım aslında yatmıyorum genelde hava basık karanlık olunca yatasım geldi
iş olmaz olur mu yeter ki yapmaya kalkış hiiiç bitmez:)
oyy masallah.. iki yiğit, bi de onlar çok hareketlidirler... benim kızım uslu ya (geneldeIs yok ama bebis var bende canim hemde iki erkek
Evet canim cok hateketliler allah saglik versin hepimizintabi canım bilmez miyim... ev hanımları cidden kronik işçi...
iyi yapmışsın canım, dinlen ki enerji gelsin..
oyy masallah.. iki yiğit, bi de onlar çok hareketlidirler... benim kızım uslu ya (genelde)
Allah kolaylık versin canım hepimize...
Canim benim allah mutlulugunuzu bozmasin.. hep birliklikte mutlu bir omur surun insallahGünaydın kızlar,Kocaeli'de de hava kapalı ve kasvetli.Ama benim enerjim yerinde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz
7. yılımıza girdik çok şükür,tanışmayla beraber 12 yıldır birlikteyiz eşimle.Allah daim etsin,bize ve herkese mutluluklar versin inşallah...
valla hakediyorsunuz...birde maaş alsak bari ne güzel olurdu :))
canım Allah bir ömür birlikte ve mutlu eylesin sizi ve hepimizi...Günaydın kızlar,Kocaeli'de de hava kapalı ve kasvetli.Ama benim enerjim yerinde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz
7. yılımıza girdik çok şükür,tanışmayla beraber 12 yıldır birlikteyiz eşimle.Allah daim etsin,bize ve herkese mutluluklar versin inşallah...
harikaDünkü menümü yazayım,süper gitti dün kendime söz verdiğim gibi ve sabah 83,7 gördüm.1 günde 85 de 83,7 nasıl oldu anlam da veremedim açıkçası...
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
Öğlen
Yağsız tost
Ara
10 adet kiraz
Akşam
5 yk taze fasulye
2 yk çoban salata
1 kase yoğurt
Artık karbonhidrat puanlaması yapmadan devam ediyorum.Puan hesaplamak takıntı haline geliyor ve sinir basıyor.Sonrasında da kaçamak patlamaları yaşanıyor.
Kb ile uyumlu protein ağırlıklı minimum karbonhidratlı besleneceğim.Kb ile kendimi kasıp yaz meyvelerinden yada arada dondurma yemekten mahrum olmak istemiyorum... Öyle işte kızlar
öyle canım takılsan nereye kadar? toplasan temizlesen bi saat bile öyle kalmıyor ki... rahat olacaksın, her şeyi kasmadan halledeceksin...Evet canim cok hateketliler allah saglik versin hepimizin
cocuklarina...
Ev isleri desen benim ev aldi basini gidiyo heryer oyuncaklarla kapli bir yanda buyuk oglumun bisikleti bir yanda kucugun yuruteci neyse saglik olsun temizlik konusuna takilmiyorum artk
Super slogan canim katiliyorum sanaöyle canım takılsan nereye kadar? toplasan temizlesen bi saat bile öyle kalmıyor ki... rahat olacaksın, her şeyi kasmadan halledeceksin...
sanırım hayatımın sloganını, prensibini buldum... RAHAT RAHAT KASMADAN HALLEDECEKSİN
rabbim nice huzurlu sevgi dolu sağlıkla yılları göstersin 7. yılınız kutlu olsunGünaydın kızlar,Kocaeli'de de hava kapalı ve kasvetli.Ama benim enerjim yerinde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?