• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

çok şükür geçti canım kızım daha sıkıntılı atlattı geçen hafta doktor doktor dolaştık doktorlar anlamadılar biri dedi diş diğeri dedi boğaz enfeksiyonu özel bir hastanenin aciline gittik paranla rezil olmak buna denir ilgisiz alakasız insanlar para ödemeden çocuk doktoru muayene bile etmedi acildekiler sedyede oturmuş keyif yapıyorlar doktora diorum eşim iki hafta önce kızıl geçirdi kızımın yüzündede hafif döküntüler var boğaz enfeksiyonu dedi yolladı baya sıkıntılı bir haftadan sonra çok şükür artık ailece normale döndük...
bu arada benim kızda uyuyor ondan rahat yazıyorum uyanık olsa oda rahat bırakmıyor beni :KK45::KK45::KK45:sağlıklı olsunlarda rahat vermesinler biz doğduğundan beri pek hastalık görmedik bize tecrübe oldu..
çok geçmiş olsun inşallah bir daha da böyle ağır hastalık görmezsiniz de tecrübesi eksik kalır kalsın daa

bi de bu kb diyeti nedir? nasıl bi diyet?
Merhaba canım,
ben kısaca bahsedeyim.Protein ağırlıklı karatay dukan karması bir şey.Günlük tükettiklerimizden almamız gereken karbonhidrat miktarı 70ünite.(kilosunu korumak isteyenler için)Biz bunu 40-50 ünite civarı tutarsak kilo veriyoruz.Vücut enerji yakmaya önce karbonhidratlardan başlıyor sonra yağlara ve proteinlere geçiyormuş hocam sen daha iyi bilirsin ;) Karbonhidratı minimumda tutunca da yağ yakımına geçiyor.
Et balık tavuk yumurta gibi ürünler sıfır ünite.şarküteri ürünleri ise 100 gramı 1 ünite.sebzelerde de var mayvelerde de.tabi unlu şekerli ve hazır gıdalarınki yüksek.bunlar için bir liste var.bulamadıklarımızı da diyetkolik sitesinden bakıyoruz.
Ben hamile kalmadan önce güzel kilo vermiştim.83 lerdeydim 79 u görmüştüm kısa sürede ki hamile kaldım.Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.
Fazla aç kalmıyorsun bu diyetle acıktıkça sıfır puan olanlardan yeteri kadar yiyebilirsin.Bizim gibi hareketsiz çalışanlar için de uygun bir diyet.Spora gerek yok çünkü.Tek sıkıntısı kabızlık yapması onun için de bitki çayları birebir
Ayrıntı için karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz,3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim sayfalarına bakabilirsin canım siteden.
Bunun dışında Google dan ebru akın karbonhidrat diyeti yazarsan ordada detay ve liste mevcut ;)

allah hayırlı uzun ömürler versin kızına:KK73::KK25::KK73:
okul kapanan kadar sana rahat yok gerçi 1temmuza kadar siz okulda olacaksınız değil mi
sağol canım evet 1 temmuza kadar okuldayız ama benim işler okul kapanana kadar baya bir yoğun cuma cumartesi de kermesimiz var ona koşuşturuyoruz:) bir tafartan çocuklar bir taraftan okul çok yoğun yaaaa:KK76::KK76:

menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
4 zeytin
domates salatalık biber
ara yok
öğle
6 parça çiğ köfte
marul
1 bardak ayran
bundan sonrası planlama
ara
meyve+süt
ara
1 avuç yerfıstığı+yeşilçay
akşam yemeğine henüz karar vermedim yarın sabahtan yazarım..

menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
4 zeytin
domates salatalık biber
ara yok
öğle
6 parça çiğ köfte
marul
1 bardak ayran
bundan sonrası planlama
ara
meyve+süt
ara
1 avuç yerfıstığı+yeşilçay
akşam yemeğine henüz karar vermedim yarın sabahtan yazarım..
Canım menülerine dikkat ediyorum da kilo vermemen için hiçbir neden yok...Nerde film kopuyor akşam yemeklerinden sonra mı? Gün üçünde güzel besleniyorsun çünkü

Merhaba canım,
ben kısaca bahsedeyim.Protein ağırlıklı karatay dukan karması bir şey.Günlük tükettiklerimizden almamız gereken karbonhidrat miktarı 70ünite.(kilosunu korumak isteyenler için)Biz bunu 40-50 ünite civarı tutarsak kilo veriyoruz.Vücut enerji yakmaya önce karbonhidratlardan başlıyor sonra yağlara ve proteinlere geçiyormuş hocam sen daha iyi bilirsin :KK66: Karbonhidratı minimumda tutunca da yağ yakımına geçiyor.
Et balık tavuk yumurta gibi ürünler sıfır ünite.şarküteri ürünleri ise 100 gramı 1 ünite.sebzelerde de var mayvelerde de.tabi unlu şekerli ve hazır gıdalarınki yüksek.bunlar için bir liste var.bulamadıklarımızı da diyetkolik sitesinden bakıyoruz.
Ben hamile kalmadan önce güzel kilo vermiştim.83 lerdeydim 79 u görmüştüm kısa sürede ki hamile kaldım.Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.
Fazla aç kalmıyorsun bu diyetle acıktıkça sıfır puan olanlardan yeteri kadar yiyebilirsin.Bizim gibi hareketsiz çalışanlar için de uygun bir diyet.Spora gerek yok çünkü.Tek sıkıntısı kabızlık yapması onun için de bitki çayları birebir
Ayrıntı için karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz,3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim sayfalarına bakabilirsin canım siteden.
Bunun dışında Google dan ebru akın karbonhidrat diyeti yazarsan ordada detay ve liste mevcut :KK66:

hımmm, anladım canım...
aslında çok yabancı sayılmam,
ben de 2,5 ay kadar dukan yapıp 13 kg vermiştim (o zaman kardiyoloji rotasyonundaydım, oradaki tüm asistanlar yapıyordu, bildiğin modaydı. çevredekiler de yapınca kolay olmuştu.)
hızlı kilo verdirmesi çok cazip tabi... uzun dönem sonuçları, yan etkileri falan sıkıntılı tabi ama ben hatırlıyorum da kendimden, ben o dönem çok mutsuzdum. kilo veriyordum evet ama yine de mutsuzdum. o zaman anlamıştım; karbonhidrat=mutluluk:KK48:
sonra hamile olduğumu öğrenip, kıtlıktan çıkmış biri olarak:KK48: adeta saldırmıştım böreklere, çöreklere..
dolayısıyla da 107 ile doğuma gitmiştim.:63:

ama bu sizinki iyiymiş en azından limiti de olsa karbonhidrat var işin içinde, e kilo vermek istiyorsak da, belli bi limit olmalı tabi... değişiklik aradığım zaman düşüneceğim.
çok tşk ettim canım, eline, bilgine sağlık...

hımmm, anladım canım...
aslında çok yabancı sayılmam,
ben de 2,5 ay kadar dukan yapıp 13 kg vermiştim (o zaman kardiyoloji rotasyonundaydım, oradaki tüm asistanlar yapıyordu, bildiğin modaydı. çevredekiler de yapınca kolay olmuştu.)
hızlı kilo verdirmesi çok cazip tabi... uzun dönem sonuçları, yan etkileri falan sıkıntılı tabi ama ben hatırlıyorum da kendimden, ben o dönem çok mutsuzdum. kilo veriyordum evet ama yine de mutsuzdum. o zaman anlamıştım; karbonhidrat=mutluluk:KK48:
sonra hamile olduğumu öğrenip, kıtlıktan çıkmış biri olarak:KK48: adeta saldırmıştım böreklere, çöreklere..
dolayısıyla da 107 ile doğuma gitmiştim.:63:

ama bu sizinki iyiymiş en azından limiti de olsa karbonhidrat var işin içinde, e kilo vermek istiyorsak da, belli bi limit olmalı tabi... değişiklik aradığım zaman düşüneceğim.
çok tşk ettim canım, eline, bilgine sağlık...
Ne zaman düşünürsen başlamayı destek olurum canım...
Bende bazen canım kaçamak yapmak istediğinde günü ağırlıklı sıfır puanda tutup akşamına istediğimi yiyordum.Bu şekilde mahrum kalmamış oluyoruz istediğimiz şeylerden.Dukan çok katı bence de bu daha akla mantığa yatıyor

Ne zaman düşünürsen başlamayı destek olurum canım...
Bende bazen canım kaçamak yapmak istediğinde günü ağırlıklı sıfır puanda tutup akşamına istediğimi yiyordum.Bu şekilde mahrum kalmamış oluyoruz istediğimiz şeylerden.Dukan çok katı bence de bu daha akla mantığa yatıyor
aynen öyle canım, çok tşk ettim...

Kizlar ben de 2 gündür dikkat etmeye basladim.
tok.karna 90 lara gelmistim sormayin. Pazar gunu 86.6 ile ciktim yola yarin bakalim ne olacak
Aman aman canım daha fazla artılara çıkmadan ipin ucunu yakala.Bence seni batıran tatlılar oluyor.Buna bir çözüm bulsan herşey kendiliğinden gelecek.
Haydi birlikte 79 a yürüyelim ramazana kadar :KK19:

09:20
2 dilim beyaz ekmek
1 üçgen peynir (25g)
1 tk fındık ezmesi (fiskobirliğin, mükemmel bişey ya:KK68:)

11:00
1 ceviz, 3 fındık, 3 badem
1 kuru kayısı, 3 minik kuru erik

13:00
5 tane tavuk köfte
2 dilim tam buğday ekmek
3 yk yoğurt
bol yeşillik, salatalık, domates

14:15
2 kare bitter (olmayaydı iyiydi:110:)

16:30
2si birarada nescafe
10 tane çilek

18:30
3 yk bamya
közlenmiş kabak, biber
3 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
bol yeşillik, salatalık, domates

Aman aman canım daha fazla artılara çıkmadan ipin ucunu yakala.Bence seni batıran tatlılar oluyor.Buna bir çözüm bulsan herşey kendiliğinden gelecek.

Yok canim dikkat ediyorum artik. Benim de hedefim ramazana 79 u gormek insallah

siz 79 lara yürüyün bende 89 a yürüyüp sonra koşmaya başlayıp sizi yakalayayım mı:))kaçınnn ben geliyorumm:rolleyes::rolleyes:

öğle
4 etsiz çiğ köfte (şu bim de satılanlardan)
3 kaşık patates salatası
1 haşlama yumurta
ekmek yok

arada derede bir yerde
1 şişe limonlu soda(meyveli olandan sadeyi içemiyorum ciğerim yanmıştı da içtim) :))

akşam
1 yemek kaşığı pilav
2 " " patlıcan yemeği
5 etsiz çiğ köfte
1.5 kase cacık
ekmek yok

Back