Miladımız--》2015

canım hamileliğinle ilgili bi sıkıntı mı var ben kacırdım mı

selam miladı 2015 olan fıstık hatunlar
menümü bildireyim
sabah
2 haslanmıs yumurta
1 dilim lıght peynir
domates salatalık maydanoz
ara
1 elma
öglen
7 kaşık patates ve fasülye karısık pıyaz
4 tane ciğ köfte
ara
6 yulaflı form biskuvi
1 kasık cikolata
aksam
2 kase semizotlu yogurtlu corba ve salata

Menun gayet guzel canim...
muhallebi leri birakmişsin

Selam kizlar
Sabah
1 elma
Kahvalti
2 haslama yumurta
2 kk peynir
Domates salatalik
4 zeytin
Ara
1 cay bardagi leblebi
1 fincan neskafe
1 tane bayram cikolatasi
Oglen
1 kase nesfit
1 bardak sut
Ara
Kayisili cay
Aksam
1 kucuk tabak ali nazik
Salata
2 yemek k bulgur pilavi
Ar
Maden suyu (meyveli)

Kizlar bugun spor yapamadim dizimi acitmisim farkinda olmadan yere oturamiyorum..agri oluyo.. yuruyus bandinda acitirim diye korktum.. yarina insallah

aaaa kız sen burdamıydın adını niye değiştin şirinemmm
unuturmuyum o kadar zaman geçirdik k.k de :))

Yaa unutmuştum onun nickini şifresini :) yeni aldım rejime dönünce.. Seni gördüğüme çok sevindim! Kilo nasıl gidiyor? Benim hikayem diyet günlüklerinde 93 kiloyla başlayan dukan mecaram konusunda. Gel oraya :))

Cok gecmis olsun canim hastalik cocukta olunca zor valla dr gelince diyecek cok kelimem varda neyse

canım hamileliğinle ilgili bi sıkıntı mı var ben kacırdım mı
Evet canım,bebeğimiz düştü maalesef.Kese gelişmedi kalp atışı alamadık.Tam kürtaja girecektim ki bi sancı girdi ve kendiliğinden düştü.Şimdi toparlandım ve diyete adapte olmaya çalışıyorum.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,oğluşuma sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Günaydın,
Dün kbye akşama kadar güzel bir şekilde uyup akşam öyle bozdum ki anlatamam size kızlar.Nasıl pişman oldum ama anlatamam.Kaçamağın ucu kaçtığı zaman gerisi geldi.Bugün yine 2 haşlanmış yumurta ve 1 kk beyaz peynir ile başladım.Artık bozmak yok.Kendimi çok kötü hissettim yerken bile akşam.Hem kızdım hem yedim kendimle çeliştim.Neyse titredim ve kendime geldim tartıdaki rakamı görünce ... 85 le devam ediyorum yoluma Verirken çok zor alırken hemen geliyor kilolar utanmadan.

amin canım
öyle ya evet, 3-4 günde 1,5 kilo aldım ben de geçen hafta.
şu kaçamakları yaparken de mutlu olmuyoruz dediğin gibi ama yine de yapıyoruz...

neyse her gün yeni bir sayfadır

Canım menülerine dikkat ediyorum da kilo vermemen için hiçbir neden yok...Nerde film kopuyor akşam yemeklerinden sonra mı? Gün üçünde güzel besleniyorsun çünkü
evet canım zaten sonuçta güzel geldi bu hafta aslında daha da verirdim de haftasonu günüm cuma da kızımın doğum günü vardı eşim de başladı 3 haftada 4 kg verdi o ve benim en az 2 katımı yiyor sinir oluyorum erkeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…